LG írta: ↑2025.01.19. 10:31:34
Jól kezdtünk, megvolt a vezetés, onnan meg kb. el is hittük, hogy megvan, aztán az egyenlítés után már nem tudtunk úgy nyomni, mint az elején.
Igen, sajnos volt a meccsnek egy ilyen íve. Tényleg mintha azt gondoltuk volna, eldőlt, aztán mikor kiderült, hogy mégsem, újra már nehéz volt felpörögni. Kb sikerült, csak görcsös lett a dolog nagyon.
Hozzáteszem, hogy amúgy A 2 Rapha, 1 Lewy, 1 Yamal kihagyott helyzet egyikét se nevezném valami ordító ziccernek, csak lehetett volna éppen belőlük gólt lőni. Mind viszonylag kényelmetlen helyzetben voltak. Én a kihagyott helyzetekhez képest nagyobb gondnak láttam a rengeteg pontatlan labdát az utolsó pillanatokban Rapha-Yamal vonalon elsősorban, de a többiek közül is csak Pedri volt, aki embert talált. Ez lehetett fáradtság is, de a Getafe érdemeit nem akarom elvenni benne, mintha 20 emberrel védekeztek volna, baromi jól fogták a területeket, és még a legjobbjainkat is tudta valaki valahogy követni árnyékként.
Illetve bár döntetlen volt, én vártam Ara feltolását a 80. perc környékén. Akkorra már nyilvánvaló volt, hogy csak ívelgetni fogunk. Gondolom az agyonnyert, aztán kockáztatás miatt mégis bukott ATMA meccs miatt nem mertük meghúzni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy