Következő ellenfelünk a Bilbao - Osasuna győztese lesz

De nemár, párhuzamosan közvetítik az úgy Sz""r..legyen má vége ennek a meccsnek és jöjjön a Barca meccs teljes egészében!Titinho írta:Mondjuk igen...tényleg...csak azért írtam, mert bírom a Valenciát, de így jobban belegondolva inkább tényleg a Racing menjen tovább.Varga Tamás írta:Akkor inkább a Santander.
Miért örülnél a valencia győzelmének? A Racing könnyebb ellenfél lenne. Szerintem.
Még 1 perc a rendes játékidőből. Már Farkas Norbi be is mondta, hogy párhuzamosan közvetítik majd a két meccset 10 órától!
Mondjuk igen...tényleg...csak azért írtam, mert bírom a Valenciát, de így jobban belegondolva inkább tényleg a Racing menjen tovább.Varga Tamás írta:Akkor inkább a Santander.
Miért örülnél a valencia győzelmének? A Racing könnyebb ellenfél lenne. Szerintem.
Akkor inkább a Santander.Titinho írta:Mostmár engem is kezd nyomasztani a Valencia-Racing meccs.Látva, hogy Villa is most mit hagyott ki...máskor 10-ből 10x bevágja az ilyeneket. Még van 12 perc+hosszabítás.
Rámoljon már be egy gólt a Valencia!!!!
Sport2Laci0820 írta:Csátok, valaki tudja, hogy melyik adó közvetíti a Barca meccset?
Na Hleb-re nem számítottam...sőt Busquets-re sem. Remélem Guddy is jó játékkal rukkol elő, jót tenne neki is egy jó meccs, csak úgy mint Hleb-nek és Bojan-nak is.Varga Tamás írta:Pinto - Dani Alves, Márquez, Cáceres, Sylvinho, Touré, Gudjohnsen, Sergi Busquets, Iniesta, Bojan, Hleb.
A hivatalos kezdőnk.
Örülök Martin kezdőcsapatbeli helyének.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Mivel Genfben voltak a FIFA-gálán. Max a repülőn edzhettek volna a kis szivem csücskei...Rivaldinho írta:Hétfőn nem edzett Messi, Xavi
Úgy tudom a Sport TV közvetíti.Barca Taki írta:lehet hogy már írtátok de szeretném megkérdezni,hogy közvetítik a meccset valameik csatornán ha nem tudtok valami oldalt ahol lehetne nézznielőre is kössz
Nem hirdetett keretet Pep, így majd csak este fog kiderülni, hogy ki lesz benne a 16 fős keretben.baas11 írta:Hleb-el mi a helyzet ?nem látom seholott van keretben?