Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sí csak VS kollegáról ma megint lerítt hogy lassú és körülményes és ki kell mondjam tehetségtelen. Persze ez relatív de itt tehetségtelennek számít. Borzasztó gyenge a srác. Vhol a sporting,numancia szintű csapatokban tudnám elképzelni. Pep helyébe meg Bojan-t nem hoztam volna le pusztán pedagógiai okokból sem.Varga Tamás írta:Ennyi kellett ma este, se több, se kevesebb.
Némi hiányérzet van bennem. Legalább próbálkoztunk volna a góllövéssel, hogy na...de nem. Ez van. Ez kellett, ezért jöttek a fiúk - ez a kezdőcsapat megismerésekor nyilvánvaló volt.
Sem pozitív, sem negatív irányban kiemelni nem tudnék senkit. Pinto magabiztos volt, Sylvinho szintúgy, de a védelem egészével maximálisan elégedett vagyok.
Hleb nagyon nem érzi a játékot - továbbra sem. Nem is reménykedem benne, hogy megérzi. VS pedig ma nem volt gyengébb, mint a csapat átlagos teljesítménye. Persze, ettől még nincs helye a csapatban.
FORCA BARCA!
Szvsz Iniesta elvitt 4 embert, de inkább többet mindig, egyedül ő volt használható az egész csapatból kb, de a támadórészlegből mindenképp. Szerintem nem ilyen mérkőzéseken kell Henry teljesítményéhez viszonyítani (főleg hogy valszeg ez az egy ilyen volt az évben), de ahogy gondolod, természetesen.gekkodan írta: Pinto - semmi gond sem volt vele.
Sanchez - olyan messze van a Barca-szinttől, mint ide Kína....röhej az az ember.
Cáceres - egy félrerúgást kivéve jól játszott, semmi gond sem volt vele.
Puyol - szokásosat hozta.
Sylvinho - észre sem lehetett venni, stabil volt.
Keita - nagyon akart, de a Depor utáni játékához képest ez magyar szint.
Busquets - technikás, a kp legjobbja volt ma.
Guddy - sztem ő sem volt rossz, jókat passzolt, hozta a szokásost.
Iniesta - kicsit fullasztották, de semmivel sem mutatott ma többet a balszélen, mint Henry....
Bojan - felgyalulták, semmi különös.
Hleb - továbbra sincsen helye a csapatban, nincs posztja, számtalan labdát adott el, néhány jó lefordulás és ügyes passz nem menti fel a rossz játékának ténye alól.

Nem ment akkor nem ment, nah és? Mi a gond?bandika0101 írta:Na azért ez egy kalap [auto_cenzúra] volt:D !! Eszméletlen [auto_cenzúra] egy mecs! Ez a Hleb mit keres a csapat közelében???? 1X nem ment el nem adott be semmit nem csinált csak eladogadta a labdákat! Egy zsák szenet nem adnék érte nemám 1X millát amennyit mi adtunk! Hogy ebben mit láttak! Gudyval együtt nem Barca szintűek. Nem volt motiváció, nagyon lájtosra vették , csoda h ennyi is elég volt egy 0:0 hoz..... Ötlettelen játék . Egy szóval előre semmi... csak ha az iniesta megindult különben .........

Erről van szó....ez ilyen egyszerűRivaldo11 írta:0:0, ez több mint elég a visszavágóra. Otthon kiütjük az espanyolt. Túl vagyunk ezen a meccsen is, a kulcsemberek közül páran pihenhettek, és még az eredmény sem rossz. A Numancia ellen majd jöhet a látványos győzelem.

Kapásból mondok több okot.shevy írta:én ezt a pihentetést nem értem, miért pihentet állandóan?? miben fáradnak így el?? főleg úgy hogy 2 meccset egymás után szinte alig játszik valaki, mert állandóan pihen, szerintem ez már túlzás, mondjuk 5 meccs után lehetne pihentetni valakit, valakiket 1 meccsre, de hogy 2 meccsenként pihentetünk ez már sok
Nem pihentet, hanem inkább mindenkinek ad lehetőséget.shevy írta:én ezt a pihentetést nem értem, miért pihentet állandóan?? miben fáradnak így el?? főleg úgy hogy 2 meccset egymás után szinte alig játszik valaki, mert állandóan pihen, szerintem ez már túlzás, mondjuk 5 meccs után lehetne pihentetni valakit, valakiket 1 meccsre, de hogy 2 meccsenként pihentetünk ez már sok
Fernando írta:Szia! www.rojadirecta.comSuperMessi írta:Sziasztok!
Nekem stream kene, mert UKban vagyok
Udv
SuperMessi