Na most leírom én is, hogy ez alapján a keret alapján milyen kezdőt szeretnék..
MAtS; Douglas-Bartra-Pique-Adriano; Rafinha-Samper-Ini; Messi; Muni-Neymar
Kapuba mindenképp szeretném már látni Ter Stegent, ezt nem is kell magyarázni szerintem.
Végre jó lenne megnézni Douglast, kíváncsi lennék mit tud a srác, de szerintem a biztonság kedvéért Alves fog kezdeni, és Douglas csak az utolsó fél órára áll be eredménytől függően - ami logikusabb is, de én akkor is megnézném kezdőként..

Bartrát gondolom nem kell ecsetelnem miért szeretném. Piquere ráfér a formajavulás, ez meg tökéletes meccsnek ígérkezik egy kis önbizalom növelésre - ha meg itt is bénázna, akkor irány a pad.. Adriano meg logikus, nincs más balhátvéd a keretben, és egy percet sem játszott még idén..
A középpályán vkp-nak Sampert szeretném látni, nem SR-t, az előszezon alapján szerintem LE be is fogja dobni. Rafinhat szintén játszatnám, de most a jobb oldalon, hogy végre azon a poszton játszhasson, ahol a legjobban tud.. Ini meg jelenleg nincs bomba formában, úgyhogy rá is ráférne egy kis formanövelő meccs. Rakiticet pihentetném, neki sem árt néha ha nem darálja végig a 90 percet. De tartok tőle, hogy Xavi és SR is kezdeni fog..
Elől pedig megint egyértelmű szerintem a helyzet, Neymart végre szeretném 90 percig a pályán látni, Messi alap, Munirt meg Sandro válthatná a 60. perc környékén.
Remélem LE i így gondolkozik, de van egy olyan megérzésem, hogy SR és Xavi is kezdő lesz, és Rafinha elől kap majd szerepet. Ne legyen igazam..