Én is csak azt tudom mondani, hogy nem sok rossz szavunk lehet a csapatra. Meg is lepődtem mennyien vannak a fórumon ugyanígy, mert egy hazai 1:1 után itt már félig föld alatt van a csapat.
Egy Courtois-val voltak jobbak. A távoli lövésekkel ellene nagyon nehéz eredményesnek lenni, az viszont tetszett, hogy felismerték, ezzel a védelemmel nem lehet azt a játékot folytatni, amit általában szoktunk és kísérletezgettünk mással, nem minden labdával Messit keresték 4 védő gyűrűjében.
Neymar egyre jobban tetszik. Az az Alba-Ini-Neymar balszél életveszélyes. Engem nagyon meglep, hogy mennyire érzik egymást ilyen rövid idő alatt. Nagyon kellett már, hogy a Bolha mellett is legyen potenciális veszélyforrás, főleg ilyen meccseken. A tavalyi szezonban is ez volt a gond. Ha Messit ki tudták venni a játékból az egész támadószekció becsődölt.
Nem szeretek ilyeneket mondani, de ez a meccs nagyrészt a szerencsén múlt. Össz-vissz egy helyzetük volt, ami mellesleg egy óriási kapusbaki miatt, és egy olyan gólt találnak, amihez hasonlót Diego az egész pályafutása során nem fog megismételni, de lefogadom eddig sem tett. Mi dolgozzuk ki a helyzeteket, kúszunk-mászunk, aztán mindig valami apró gikszeren múlik a dolog vagy Courtois kivédi a szemünket.
Nem véletlen, hogy a ligában és talán a Bl-ben is ők kapták a legkevesebb gólt. Ezt a taktikát legalább annyira tudják mint a Chelsae.
Én bizakodó vagyok. Ha egy hasonló meccset tudunk hozni a Calderónban bőven meglehet a továbbjutás és talán Messinek is jobban megy majd, ami döntő faktor.
A nagy számok törvénye alapján most már verni kéne őket, de akkor sem lennék csalódott, ha 2:2-re végeznénk.