Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább jobb lett volna. A legnagyobb hibák egyike az Alves játszatása volt ma. Az a vicces, h már párszor írtam, h komolyabb csapatok ellen TILOS Alvest játszatni de ma egy nagyon komoly példát is kaptunk rá miért. Remélem most egy jódarabig csak lelátóról nézi majd a meccseket.messideco írta:Most ismét hápogok, de Montoyával és Bartrával rosszabb lett volna a védelmünk? Masch ő oké. A többi...
Semmi meglepetés, úgy tűnik ez a gálakezdő Luchonál. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen meccs lesz, remélem jól fogunk játszani, de ilyen kemény középpályával sem találkozott még a csapat - a keményet itt szó szerint értem -, meglátjuk hogy oldják meg a feladatot a srácok. Nagyon várom a meccset, remélem magabiztos győzelem lesz!bence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar
Végre Mats újra játszik és hamarosan megtudjuk, mit is tud igazából az M&M. Pedronak annyira nem örülök, de Munirt/Sandrot kockázatosabb lett volna berakni a kezdőbe egy ilyen meccsen.bence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar
beelőztél te kis kukibence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar
Én Bartrát szívesen látnám a kezdőbe, azt meg nagyon remélem, hogy Ibra tényleg nem játszik, nagy "segítség" lenne nekünk.Chino írta:Azért Mathieu sem egy teknősbéka. Ő is elég gyors, nem véletlenül volt szélső védő. Nem egy Alba, de nem is Piqué. Masch-al együtt elég "fürge" párost alkotnak. Bartra-nak is igazából a sebesség a gyengéje. Viszont az igaz, hogy egy szem Mathieu-vel elég törpe a védelmünk, még ha nem lesz Ibra akkor is. Ezért is favorizálnám a fiatal spanyolt, őt nem sokan verik meg levegőben.
Lucas-t kétszer láttam játszani, akkor nem alkotott valami hatalmasat és a statjai sem adnak hanyatt vágódásra okot. De ez lényegtelen, kifoghat egy olyan napot, hogy őrületbe kerget minket. Nagyon kíváncsi vagyok mit fognak játszani ellenünk. Megpróbálnak nyílt játékot vagy tömörülés és bíznak a kontrákban meg a pontrúgásokban.