Hú, ennél nagyobb bókot.

Na rátérve komolyabban a dologra.
Mondj egy olyan BL-győztest (vagy döntőst), akinek ilyen útja volt a döntőig (feltéve, ha addig megyünk): Milan, Celtic, Ajax, City, Atletico, Chelsea/Bayern/Real! Ez egy nem gyenge csoport (legalábbis a mi taktikánkhoz), illetve egy brutálisan kemény egyenes kieséses szakasz. A Milan nagyon jól ismert minket, kifejezetten jó a taktikájuk ellenünk. A minőség különbsége kijött, de szoros volt. A Celtic Moudrid-féle csapat (ezt nem kötekedésként írom) 2.0-ás verziója. Glasgowban szintén nagyon megszenvedtünk velük, tipikus Inter-Chelsea-Real 3-as típusú csapatok bekkelős fociját hozták ellenünk. Az Ajax meg végig nagyon gyengének tűnt, erre úgy játszottak ellenünk a végén, hogy az embernek tátva maradt a szája. Olyan játékot hoznának minden meccsen, akkor komoly BL favoritok lennének. Legalábbis én így látom. De mondom, csak egy hasonló sorozatot produkáló csapatot írj és elfogadom az érved.
Az Arsenalt meg nehogy már idevegyük. Jó, tény nagyon erős csoportjuk volt, de annyira mégsem. Ha nem szórakozzák el az utolsó meccsüket, akkor itt simán csoportelsők és egy nokedli csapatot kaptak volna, még most is állnának a BL-ben. Másrészt, azért az OM borzasztó gyenge csapat, a Napoli jó, de még alakulóban lévő gárda, illetve az a Dortmund volt ott, akinek a fél csapata egész szezonban sérült (Piszczek, Hummels, Subotic, Schmelzer, Gündogan). Azért itt egy 100%-os Dortmund lett volna a csoportban, akkor előfordulhat, hogy még a Bayernnel sem találkoznak az ágyúsok. Illetve azt is hozzáfűzném, hogy mi még állunk a sorozatban, az Arsenal már nem.
Leon írta:Jah,ez a bohóc Balotelli egymaga kiejtette a német válogatottat az EB elődöntőben,tényleg tök ...r a pali!
A sorsolás nehéz volt,de lehet volna rosszabb is. Pl a Real tavalyi 4ese az igazán kemény csoport volt.De az idei 4esük+ 8ad döntő a vicc kategória határát súrolja és most is megúszták egy könnyű ellenféllel.
Az odavágó kedden lesz majd,ami jó is lehetne csak szerintem a sport 1 majd a már most lefutott MU-Bayern párharcot fogja inkább közvetíteni!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ezzel lesz egész a hozzászólásom.
Leon kollégának teljesen igaza van, a Real sokkal keményebb csoportot kapott tavaly. De én megjegyezném azt is, hogy én az egész sorozatról beszélek. Balotelliset nem is kommentálom...

Why always me?
Leon, én úgy tudom, hogy minden meccset másik napon adnak, tehát mindegyiket látjuk majd. Meg nem azért, de egy spanyol bajnokságra szakosodott csatorna szted kihagyna egy Barca-Atleticot?