Nagyon tetszik ez a kezdő. Én is a Rafinha-Rob csere miatt "szomorkodok", de ez legyen a legnagyobb baj. Egy 4:1-el én bőven megelégednék, de személy szerint fontosabb az egyes játékosok (főleg Bartra, Samper, Munir) teljesítménye.
Barcaman1993 írta:
Semmi probléma nincs Samperrel. Csak konkrétan 3 ember van előtte a rangsorban (akik közül 2-őt nem is nevezett az edző), én ezzel nem látom realitását és értelmét annak, hogy játsszon. De ha játszik, akkor is mi van? 2 világklasszis játékos, meg egy Sergi Roberto van előtte a rangsorban. Akárhogy is játszik esélye sem lesz idén bekerülni a csapatba, akkor meg nem tök mindegy, hogy játszik-e vagy sem? Ilyen alapon a fél Barca B-t kipróbálhatnánk. Mondjuk én Robertot nem tartom egyáltalán sokra, de ha belőle ki lehet hozni vmit, akkor azt most kell megpróbálni kihozni.
LE lát benne fantáziát, szerintem teljesen jogosan, és a jövőben talán számít is rá. Nem véletlen, hogy edzéseken is rengetegszer fent van. Akkor pedig így kell elindítani.
És ki mondta, hogy idén kell bekerülnie a csapatba. Vagy szerinted úgy kell valakit beépíteni a csapatba, hogy 3-4 meccsen hirtelen berakod a kezdőbe, hogy végigjátssza a meccset, 19 évesen úgy hogy még a felnőttek közé sem került, aztán ha nem villant csácsumi?
Rohadtul nem mindegy, hogy játszik-e egy-egy kisebb meccsen.
Roberto-ból pedig nem most kellene kihozni valamit, mikor évek óta a felnőtt csapattal van és többnyire csak 10-12 perceket kap.
Pl. Munir előtt is vannak akárhogy is nézzük, ha visszatér Suarez ketten. Őt is hagyjuk a p...ba?
Ennyi erővel a teljes utánpótlást hagyhatnánk, mert szinte mindenki előtt vannak egyen-ketten legalább.