Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem arra gondolok ami kiment az alapvonalon, az még szerintem sem volt jó indítás..hajnesz írta:S hogy a példádnál maradjak,arra a "gólpasszára" gondolsz a mai meccsről, mikor átlöbbölte a védők felett,én meg kiköptem a sört,mert kb 10méterrel elmérte az indítást?Pedig nem volt hosszú labda,nem volt védők szorításában stb.
SR-hez azért nem érdemes hasonlítani,mert az már régen rossz lenne,ezért nem hozzá hasonlítottam.S hogy a példádnál maradjak,arra a "gólpasszára" gondolsz a mai meccsről, mikor átlöbbölte a védők felett,én meg kiköptem a sört,mert kb 10méterrel elmérte az indítást?Pedig nem volt hosszú labda,nem volt védők szorításában stb.A kiemelt rész meg.. Nem tudom láttad-e a hosszabbításban azt a lasztit amit a beinduló Sandronak tett be, szerintem elég nagy zsuga volt - ezen kívül 2-3 hasonlóan nagy passz volt egész meccsen -, de mivel nem lett gól, úgy látszik az nem számít. Előző meccsén is volt 2 nagy kiugratása - amiből nem lett semmi, de nem rajta múlt -, az előszezonban Munirnak is adott egy pöpec kis gólpasszt még egyik meccsen. SR két év alatt nem adott ennyit, mint ő ezen a 3 találkozón..
Na mert aztán ma mi volt vele a probléma..?hajnesz írta: Ellenben a "nagy RAFINHÁRÓL" azért szólnék pár szót, mert amekkora divat itt őt isteníteni, ahhoz képest még semmit(tényleg semmit) nem tett le az asztalra. Labdaátvétele ugyanolyan látványos,mint a tesónak, de hogy még egy értelmes labdát nem adott,az is biztos. És ezt nem lehet arra fogni,hogy fiatal,stb. Ebben a szezonban már játszhatott: Jobbszélsőként(akkor kvázi azért volt rossz,mert nem az a posztja),aztán ini posztján(hát akkor azért türhető volt,de az se az ő posztja),most pedig Xavi helyén. Arra leszek kiváncsi,hogy most mi lesz a kifogás.
hagyd, felesleges. amugy van olyan is mikor háromszögben állnak, nem csak körben.Petr írta:Ezt komolyan mondod? Szerinted annyiból áll egy edzés amennyit publikálnak egy 5 perces videóban? Sokkal komplexebb, ne viccelj.mess2009 írta:az egész edzés abból áll, hogy körbe állnak és 3-5 métereket passzolgatnak..
:DDDDDD ezt elteszem humorosbamess2009 írta:feltűnően gyengék a hosszabb előre passzok !! alig találtak embert, nem is csoda az egész edzés abból áll, hogy körbe állnak és 3-5 métereket passzolgatnak..
Ezt komolyan mondod? Szerinted annyiból áll egy edzés amennyit publikálnak egy 5 perces videóban? Sokkal komplexebb, ne viccelj.mess2009 írta:az egész edzés abból áll, hogy körbe állnak és 3-5 métereket passzolgatnak..
szerintem itt elsősorban nem a fiatalokon volt a hangsúly. inkább azon, hogy ez volt az első meccs, ahol kicsit kiengedhettünk. nem kellett kezdenie egy erős magnak (alba, busquets, rakitic, iniesta) akik eddig meghatározták a játékunkat és emellett szerepet kaphattak, akik eddig nem (xavi, piqué, adriano, ter stegen, bartra). win - win szituáció, amivel mindenki csak nyert, kivéve a szurkolók, mert egy rossz meccset láthattak. plusz a psg is leikszelt.Vakmacska írta: Szerintem itt nem az volt a lényeg, hogy tizet rúgjanak, hanem ez, hogy a fiatalok lehetőséget kapjanak, szokják a légkört, és ahogy én látom, a beilleszkedésükkel nem lesz gond.
Azért 3-4 ember elég még rájuk is fejenként.bence-barca írta:Jár a pacsi mindenkinek!
Természetesen a ciprusiakra gondoltam...
Hihetetlen amúgy tényleg, milyen könnyedén leszedték főleg Messit, de Neymart is a védők.
Elég nagyvonalú Lucho, hogy 10 emberrel küldi fel a Barcat.PCsabi írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Bartra Pique Adriano - Xavi Samper SergiRoberto - Munir Messi Neymar.
Bench Barcelona: Bravo, Douglas, Mathieu, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Sandro.
Barcaman1993 írta: Semmi probléma nincs Samperrel. Csak konkrétan 3 ember van előtte a rangsorban (akik közül 2-őt nem is nevezett az edző), én ezzel nem látom realitását és értelmét annak, hogy játsszon. De ha játszik, akkor is mi van? 2 világklasszis játékos, meg egy Sergi Roberto van előtte a rangsorban. Akárhogy is játszik esélye sem lesz idén bekerülni a csapatba, akkor meg nem tök mindegy, hogy játszik-e vagy sem? Ilyen alapon a fél Barca B-t kipróbálhatnánk. Mondjuk én Robertot nem tartom egyáltalán sokra, de ha belőle ki lehet hozni vmit, akkor azt most kell megpróbálni kihozni.
Xavi szerintem sehogy, ez nem az ő feladata lesz.palesz77 írta: Xavit is jó lesz azért látni. De nagyon kíváncsi leszek, hogy ő hogy fogja tudni megoldani az Alves mögötti területek levédekezését..