Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bujna
Barça B

2014.03.20. 21:38:31

Barca-Bayern, Real-MU, Dortmund-Atl Madrid, Chelsea-PSG (biztosra veszem, hogy így bundázzák meg a BL sorsolást)
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.20. 18:43:14

Rivaldo11 írta:Nálam a sorrend:
1. Atletico Madrid-Amellett, hogy játékban is nagyon jók, harapnak, harcolnak, csípnek, rúgnak, meg minden, de Itt már számítani fog a BL rutin. Az Atletico jó csapat, de két meccsen kiütnénk őket. Ellenük a sansz meglátásom szerint kb 75%
2. Manchester United-Biztos voltam abban, hogy kiütik a görögöket, de abban is biztos vagyok, hogy jelenleg nem tudnák felszívni magukat annyira, hogy kiüssenek minket egy ilyen párharcban. 70%-ot adnék ellenük magunknak.
3. PSG-Meggyőző játék ide, Ibra, Cavani, Lavezzi meg Pastore (meg Lucas, meg Matuidi, meg mindenki) oda, még nincsenek készen arra, hogy egy Barca szintű csapatot búcsuztassanak. Két meccsen legalábbis biztosan nem. 65%-ra tenném a továbbjutási sanszot ellenük.
4. Borussia-Bár számomra a legszimpatikusabb ellenfél a nyolc közül, azt hiszem, ez a Dortmund már nem annyira harapós, mint a tavalyi, és a játékuk is döcögősebb. Nem mondom, hogy nem tudnának meleg perceket okozni nekünk-főleg Dortmundban-de azt hiszem, azért bőven esélyesnek számítanánk ellenük. 65%-od adnék ellenük is.
5. Chelsea-Mourinho összerakta őket a szezon második felére, és ugyan szerintem nem igazán az ő kerete ez-sok a kreatív játékos, kevés a "robot"-de azért bárkit megtréfálhatnak. A hiba viszont talán jobban bennük van, mint a Mourinho csapatokban általában szokott lenni-tán épp a fent említett megörökölt kreatívabb keret miatt-és azt hiszem, ez a csapat már nem tudná kibekkelni a Campban a továbbjutást. 60%-ra teszem magunkat, ha őket kapjuk.
6. Bayern-A címvédő sokak szerint a legnehezebb ellenfél lenne, ám bennem erős azért a vágy, hogy odacsapjunk nekik. Szerintem nem lennénk sansztalanok két meccsen sem, a csúfos 0:7-be azért erősen benne volt a müncheni meccs bírója, aki konkrétan három szabálytalan gólt adott meg a négyből...ezek után a visszavágónak nem volt sok értelme. Persze nem ezzel magyarázom a bizit, szétesően, gyengén játszottunk, megérdemelt volt a kiesés. Ha képesek vagyunk úgy játszani, ahogy a nagy derbiken eddig tettük, 50% sanszunk biztosan lenne.
7. Real Madrid-a hátam közepére nem kívánom őket. Bár játékerőben az elmúlt években volt jobb Real Madrid, és a mezőnyben azt hiszem, van két-három csapat, akinek komoly esélye lehet ellenük a 8 között, szerintem a hétvége meghatározná egy esetleges Bl párharc sanszait is, és most az a gyanúm, hogy nem feltétlenül mi jövünk ki jól a vasárnapi derbiből...Sanszunk ahogy most érzem-45%. A hétvége ezen azért javíthatna... :)
Szóval nálam kb ez lenne a sorrend. Szubjektív, de én így érzem :)
nagyon egyezek ezzel a sorrenddel. Csak én több esélyt adnék a Chelsea-nek és a PSG-nek. Ez a kettős bárkire veszélyes lehet. PSG akár titkos, vagy már nem is annyira titkos esélyes is lehet. Az Atleticó, Dortmund, Man utd trió szintén, de azért őket a könyebben verhetők közé sorolnám. Real-Bayern top favoritok. De nem érzem azt, hogy őket se lehet megfogni. Bayern se sérhetetlen, annak tükrében is, hogy a cimvédők átka most őket nyomja.
Én a Realtól félek legjobban. Már csak azért is mert ősi rivális, és nehogy már ők nyerjenek.
Barcaman14-nal is egyezek, hogy a Chelsea egy jó taktikával akár kiejtheti a Bayern, de szerintem a Realnak van erre a legnagyobb esélye.
De ez csak mind esélylatolgatás, BL-ben minden előfodrulhat, cimvédés se nem véletlen volt még...
Barca győzelemnek szurkolok persze legjobban, aztán, hogy ne legyen meg a Realnak a 10. illetve, hogy ne legyen címvédés :D

Visca el Barca :!:
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.20. 17:46:42

Arra, hogy a Bayern, mint jelenlegi legnagyobb favorit búcsúzzon szerintem a Chelsea ellen lenne a legnagyobb sansz. Mourinhot és filozófiáját ismerjük, a jelenlegi mezőnyből ő képes arra, hogy hajszál pontosan megszervezze a csapatát, úgy, hogy 90 percig szenvedjenek a bajorok. De ezt nem is igazán kell itt ecsetelnem szerintem, éppen eleget találkoztunk ezzel a jelenséggel mi is az utóbbi években. :roll: Szóval ők szerintem kiejthetik a Bayernt.

A legkönnyebb ellenfél nekünk a MU vagy a Dortmund lenne. Előbbit nem kell különösebben megindokolni, továbbjutottak, de ettől még ugyanolyan harmatosak, mint a 3-0 előtt. A Dortmund pedig sokszor fáradt csapat benyomását kelti idén, ráadásul rengeteg sérülés is sújtja őket. Közel sem annyira veszélyesek, mint tavaly. A kettő közül örülnék a legjobban valakinek.
A legjobban a Bayern-Chelsea duótól tartok, a Realt pedig kizárólag azért lenne jó elkerülni, mert nem lenne jó még egy idény, amikor egymást követik a klasszikusok.

Mondjuk amilyen sorsszerű véletlenek( :?: ) vannak, nagy az esély, hogy összejön egy Bayern-Barca, Real-Chelsea párharc.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.03.20. 17:28:53

Nálam a sorrend:
1. Atletico Madrid-Amellett, hogy játékban is nagyon jók, harapnak, harcolnak, csípnek, rúgnak, meg minden, de Itt már számítani fog a BL rutin. Az Atletico jó csapat, de két meccsen kiütnénk őket. Ellenük a sansz meglátásom szerint kb 75%
2. Manchester United-Biztos voltam abban, hogy kiütik a görögöket, de abban is biztos vagyok, hogy jelenleg nem tudnák felszívni magukat annyira, hogy kiüssenek minket egy ilyen párharcban. 70%-ot adnék ellenük magunknak.
3. PSG-Meggyőző játék ide, Ibra, Cavani, Lavezzi meg Pastore (meg Lucas, meg Matuidi, meg mindenki) oda, még nincsenek készen arra, hogy egy Barca szintű csapatot búcsuztassanak. Két meccsen legalábbis biztosan nem. 65%-ra tenném a továbbjutási sanszot ellenük.
4. Borussia-Bár számomra a legszimpatikusabb ellenfél a nyolc közül, azt hiszem, ez a Dortmund már nem annyira harapós, mint a tavalyi, és a játékuk is döcögősebb. Nem mondom, hogy nem tudnának meleg perceket okozni nekünk-főleg Dortmundban-de azt hiszem, azért bőven esélyesnek számítanánk ellenük. 65%-od adnék ellenük is.
5. Chelsea-Mourinho összerakta őket a szezon második felére, és ugyan szerintem nem igazán az ő kerete ez-sok a kreatív játékos, kevés a "robot"-de azért bárkit megtréfálhatnak. A hiba viszont talán jobban bennük van, mint a Mourinho csapatokban általában szokott lenni-tán épp a fent említett megörökölt kreatívabb keret miatt-és azt hiszem, ez a csapat már nem tudná kibekkelni a Campban a továbbjutást. 60%-ra teszem magunkat, ha őket kapjuk.
6. Bayern-A címvédő sokak szerint a legnehezebb ellenfél lenne, ám bennem erős azért a vágy, hogy odacsapjunk nekik. Szerintem nem lennénk sansztalanok két meccsen sem, a csúfos 0:7-be azért erősen benne volt a müncheni meccs bírója, aki konkrétan három szabálytalan gólt adott meg a négyből...ezek után a visszavágónak nem volt sok értelme. Persze nem ezzel magyarázom a bizit, szétesően, gyengén játszottunk, megérdemelt volt a kiesés. Ha képesek vagyunk úgy játszani, ahogy a nagy derbiken eddig tettük, 50% sanszunk biztosan lenne.
7. Real Madrid-a hátam közepére nem kívánom őket. Bár játékerőben az elmúlt években volt jobb Real Madrid, és a mezőnyben azt hiszem, van két-három csapat, akinek komoly esélye lehet ellenük a 8 között, szerintem a hétvége meghatározná egy esetleges Bl párharc sanszait is, és most az a gyanúm, hogy nem feltétlenül mi jövünk ki jól a vasárnapi derbiből...Sanszunk ahogy most érzem-45%. A hétvége ezen azért javíthatna... :)
Szóval nálam kb ez lenne a sorrend. Szubjektív, de én így érzem :)
Rivaldo-A Legnagyobb.
diagonal
Jugador d'estrella

2014.03.20. 17:19:31

Chino írta:Tényleg a Bayern a favorit, de azért nem vennék rá mérget, hogy ők nyerik, esetleg döntőznek. Azért az utóbbi években szinte mindig voltak olyan meglepetések, amik borították a papírformát. Mi tudjuk a legjobban. Minket is bejuttattak már előre a döntőbe, aztán jött egy kihagyott büntető és borult minden. Tavaly se a Dortmundot várták a végelszámoláshoz. A Chealsea-re se adtak volna egy árva petákot se, de minden évben volt valami. A döntő pedig lutri. Rossz bírói tevékenység, meg nem adott gól, tizenegyes stb.
Szóval én még nem látom ott a Bayernt. Akár egy Chealsea is megfoghatja őket.

Én a Realt szeretném nagyon elkerülni. A francnak se hiányzik hét Klasszikus egy évben. Egy Barca-Real döntő viszont elég pikáns lenne. :D
A BL az BL, soha nem tudni mi történik, ahogy írod a Chelsea nyert úgy BL-t hogy volt másik 5-6 jobb csapat nála, de óriási mázlija volt, előtte mikor erősek voltak akkor meg pont nekik volt többször is pechjük.
Én is a Bayernt tartom favoritnak már szezon elejétől kezdve, legjobb keret az övék, és alighanem a legjobb edző ül náluk a padon ha lehet ilyet mondani, de betlizhetnek egy meccsen ők is. Mondjuk a Chelsea-t pont nehezen képzelem el hogy ezt a Bayern megfogná, inkább akkor már mi.
A Realról meg azt gondolom hogy nem fogja megnyerni idén sem, sőt döntőben sem lesz, de nem azért mert Barca fan vagyok csak így érzem.
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.20. 16:38:07

Tényleg a Bayern a favorit, de azért nem vennék rá mérget, hogy ők nyerik, esetleg döntőznek. Azért az utóbbi években szinte mindig voltak olyan meglepetések, amik borították a papírformát. Mi tudjuk a legjobban. Minket is bejuttattak már előre a döntőbe, aztán jött egy kihagyott büntető és borult minden. Tavaly se a Dortmundot várták a végelszámoláshoz. A Chealsea-re se adtak volna egy árva petákot se, de minden évben volt valami. A döntő pedig lutri. Rossz bírói tevékenység, meg nem adott gól, tizenegyes stb.
Szóval én még nem látom ott a Bayernt. Akár egy Chealsea is megfoghatja őket.

Én a Realt szeretném nagyon elkerülni. A francnak se hiányzik hét Klasszikus egy évben. Egy Barca-Real döntő viszont elég pikáns lenne. :D
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.20. 14:25:52

Leon írta:Csak nekem van olyan érzésem,hogy a fifa meg fogja bundázni ezt (is) a sorsolást? :roll:
Bármibe lefogadom,hogy az alábbi párosítások közül legalább egy lesz:
Barca-Real mellette Chelsea-Bayern
Barca-Bayern mellette Chelsea-Real
Barca-Chelsea mellette Bayern-Real
A spanyol sajtó már lehozta, hogy Platini a Realt akarja a döntőben látni. Nem lepődnék meg egy MU-Real sorsoláson.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.03.20. 14:24:03

Persze hogy megbundázza a FIFA! Az UEFA meg majd rábundáz. Rezgő meg jeges golyók. A forrókról már nem is beszélek. Sőt így hogy Valdes távozik, már őt is megbundázták. Magyarul az idén a BARCA nyer! Vagy a másik hét közül valaki. Ez tuti bunda lesz, meg is teszem mixen!

Visca el Barca! :)
zsoltfree
Capitá del Barça

2014.03.20. 14:08:52

Szerintem egyértelműen a Bayern az esélyes a BL-ben.
Papíron ők a legjobbak idén, és a bajnokságuk is már eldőlt. Szerintem mire már BL-meccs lesz, addigra bajnokok is lehetnek. A PSG is nyugodtabban készülhet a BL-meccsre.

A Real ha nyer hétvégén akkor ő is tud kicsit tartalékolni a BL-re, de ha nem, akkor a spanyol csapatok eléggé le lesznek kötve a saját bajnokságukkal. A Chelsea-nak is fontos a premier liga, a MU viszont már mindent erre a BL-re tesz fel.

A Real akkor lehet esélyes ha most nem kap nehéz ellenfelet, és megnyerné a Classicót.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.20. 13:58:59

Csak nekem van olyan érzésem,hogy a fifa meg fogja bundázni ezt (is) a sorsolást? :roll:
Bármibe lefogadom,hogy az alábbi párosítások közül legalább egy lesz:
Barca-Real mellette Chelsea-Bayern
Barca-Bayern mellette Chelsea-Real
Barca-Chelsea mellette Bayern-Real
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.20. 13:41:20

Az az igazság, hogy szinte minden párharcnak meglenne a saját pikantériája. Ha a Bayernt kapjuk, ott van Pep vs Barca vagy a tavalyi zakó, chelsae ellen a Real-t például nem kell magyarázni, Bayern-Dortmund, Real-Barca, valami biztosan lesz.

Én a Realt és a Bayernt és a Chelsaet nagyon el szeretném kerülni, a többi közül szinte bárkivel elégedett lennék, talán a PSG okozhat komolyabb fejfájást, de a BVB, Man U., Atletico bőven fogható. Szóval van esély, hogy most könnyebb ellenfelet kapjunk, mert az előző sorsolás nagyon nem nekünk kedvezett. Egy Real-Chelsae-t szívesen megnéznék. Hiába a papírforma, nem lennék benne biztos, hogy a Real lenne az egyértelmű favorit.

Bízom benne hogy kapunk egy BVB-t vagy United-et. Majdnem olyan gyomorgörcsöm van a sorsoláástól, mint a Clasícótól.
Mondjuk közhely, de ha meg akarjuk nyerni a BL-t akárkin át kell mennünk.
Forca Barca!!!!
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.03.20. 13:39:57

Én a Manchester Unitednek örülnék a legjobban, utána pedig a Dortmundnak. Ha pedig egy 3.-at is kéne említenem, az a PSG vagy a Real Madrid lenne.

Akit pedig mindenképpen elkerülnék, az a Bayern München. Bár nem tudom ellenük két meccsen vagy egyen lenne-e több esélyünk? Főleg ha abból indulok ki, hogy az a Guardiola az edzőjük, aki a legjobban ismer minket.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.20. 13:29:34

Lehet tényleg jó lenne a Dortmund,főleg,hogy Lewandowski nem játszhat a következő meccsen sárga lapok miatt! (lehet a Real akkor megússza ellenük :mrgreen: )

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.20. 13:17:17

Megérzés: Az Atleticot kapjuk...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.20. 12:55:18

Nem kell a méla beszéd, a legkönnyebbet kellene kapnunk, Dortmund,AtMa vagy Mu.

Realt kéne leginkább elkerülni, fene sem kíváncsi rájuk, elég a bajnoki meg a kupadöntő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
blaugrana99
Jugador del Barça

2014.03.20. 12:39:26

Én a Dortmundot szeretném hogy kapjuk,szerintem mostanában nem annyira acélosak.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.20. 11:38:07

Én úgy tudom a 8 közt már mindenki mindenkivel játszhat!Ezért is kéne megkapnunk a Realt! 8)

L4wandowski

Grácies Messi!
Rinku
Director del Fútbol

2014.03.20. 11:30:57

Nem úgy van, hogy a legjobb 8 között azonos nemzetiségű csapatok még nem játszhatnak egymással? Vagy lemaradtam volna valamiről?

Btw Dortmund/MU lenne az optimális fél, hátha bejönne valamelyik. :)
Football, bloody hell. /SAF/
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.03.20. 10:12:18

Talán a MU lenne nekünk a legjobb....
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.19. 15:40:15

Mr csak annyit tégy meg, kérlek, hogy a bordó alapra nem sötét szürkével írsz. Köszi :)
Kép
PurgaTriumph
Barça C
Kapcsolat:

2014.03.19. 13:08:55

Kedves Barca szurkolók!

Mivel nem tudtam (még) új fórumot nyitni, ezért bátorkodom ide beszúrni levelem.

Alkottam egy pontrendszert, mellyel az európai bajnokságokat, nemzeti és nemzetközi kupákat szerettem volna valamilyen formában egyesíteni.
Úgy érzem, nem sikerült rosszul, s vannak továbbfejlesztett verziók is, ám azok egyelőre túl sok paraméter kezelését igénylik, melyre programot kellene írni.

Nem meglepő módon itt is kijön a Bayern hatalmas tavalyi fölénye, de a Barca - hála a kitűnő bajnoki szereplésnek -, a második helyen van:
http://purgelpr.blog.nepsport.hu/" target="_blank

Az nso-nál is értékelik valamelyest törekvésem, az nso és a népsport oldalára is kitették. Csak a statisztikát nem látom...

Várom véleményetek!

UI: Nem sokára publikálom a BesTeam listámat is.

Üdv.
PurgaTriumph (egy Koemanék óta Barca rajongó:-)
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.03.14. 22:32:12

Kovbal88 írta:
Boixos írta:azt kaptam, amit vártam, a barca sokkal jobb csapat, mint a sziti.
kár, h a szerényképességű bíró majdnem hazavágta az egészet.
Én többet kaptam, kiesést vártam, de ez a csapat olyan, már nem a régi.
Tavaly a Milan ellen volt ez, a helyzet.. aztán jött a bayern na valami hasonló lesz idén is...
Igen, szerintem is újra ez lesz. Csak annyival rosszabb a helyzet, hogy most a bajnokság is elúszik. Guardiola utolsó éve köszön vissza. El tudom viselni, de csak akkor, ha a Real megint nem nyer semmit.
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.03.14. 20:58:59

Jól játszott a Barcelona, már várható volt, hogy a bajnokságban az idegenbeli meccsek szenvedéseit előbb-utóbb feledteti majd a gárda. Ez meg is történt, a City nem tudott dominálni egy sokkal jobb csapat ellen. Ez a realitás. Ennél már csak nehezebb lesz. És most meg kell mutatni, hogy nem csak hazai pályán jó a Barça, hogy az utóbbi két idegenbeli bajnoki csak múló ökörség volt. Annyi nehezítés van (nem is kicsi...), hogy a Real Madrid ellen kell megmutatni a tökösséget...
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.03.14. 08:34:59

Leon írta:A tegnapi meccs pár perces összefoglalója:Na ilyen egy igazi kommentátor (hangosítások fel a gépet :mrgreen: ):

http://www.youtube.com/watch?v=vYWa_z2-Jdo" target="_blank
megnéztem, sokszor... és csak annak illusztrálására, hogy a foci egy csodálatos dolog(soha nem fogjuk ketten ugyanazt látni!?) az első gól Fabregas sokadik átlátszó,rossz ütemű,három védőbe lőtt passza amiben az a döntő, hogy egy KAPITÁLIS védőhiba tette lehetővé, hogy Messi elkapja a lasztit. onnan már rendben van.
a második gólunk Iniesta szép akciója azzal a szépséghibával, hogy kisodródott, de még visszahozta (szintén Ini remek egyéni megoldása) aztán Alves cca 5 méterről tiszta helyzetből belevágja a gólvonalon elfekvő védőbe(!!!) nem ki, hanem befelé pattan. csak ennyi a különbség egy gól és egy ziccer között. ha nem hiszed, gondolj ugyanitt Messi kapufájára.
MyShadow
Jugador del Barça

2014.03.14. 08:31:16

Kovbal88 írta:
Boixos írta:azt kaptam, amit vártam, a barca sokkal jobb csapat, mint a sziti.
kár, h a szerényképességű bíró majdnem hazavágta az egészet.
Én többet kaptam, kiesést vártam, de ez a csapat olyan, már nem a régi.
Tavaly a Milan ellen volt ez, a helyzet.. aztán jött a bayern na valami hasonló lesz idén is...
Kötve hiszem, ha nem nyerjük meg a BL-t, akkor hasonlóan beleszaladnánk a késbe, mint tavaly.
Egy, már nincs olyan csapat, aki fel szeretné és/v tudná törölni velünk a padlót;
kettő, mi sem mennénk fejjel a falnak, és ha nem is minden meccsen motiváltak a fiúk, de a rangadókon még nem kerekedett fölénk senki sem, igaz túl sok nem volt belőlük a szezon során.
Én drukkolok nekik, idén több esélyt látok egy kupa v Bl győzelemre, mint a bajnoki serleg elhódítására. Ez a keret még mindig iszonyat erős, és taktikailag sem olyan gyenge, mint ahogy sokan itt gondolják - Martino nem egy B kategóriás edző, ha vki Bielsát akarta, akkor Martinoban max annyival kapott kevesebbet, h nem egy fanatikus, és nem közelít egy diktátorhoz!
Válasz küldése