Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ezek után remélem, hogy ők játszanak.visca el barca írta:biztos h agygörcsöt kapok ha fabregassal kezdünk elől. hagynám a francba ezt a 4kp-s hülyeséget, és mivel xavit usem hagyjak ki ezért xavi/busi/ini hármas tolná elől meg neymar/messi/akárki.
Nincs. Most lesznek majd veszélyeztetettek páran. Nálunk Cesc lesz tuti veszélyben hiszen már az első meccsen is úgy játszott.S.Agüero írta:Nincs ilyen, azt hiszem.fcjoc írta:Ki nem jatszhat eltiltas miatt az AtMbol?
A 4kp-s hülyeséggel vertük oda-vissza a cityt, meg a madridot a bernabeuban, úgyhogy nem tűnik az hülyeségnek, sőt...persze nem állítom, hogy mindenki ellen bejön, de van rá sansz. Én csak attól félek, hogy bele ne aludjunk a meccsbe...visca el barca írta:biztos h agygörcsöt kapok ha fabregassal kezdünk elől. hagynám a francba ezt a 4kp-s hülyeséget, és mivel xavit usem hagyjak ki ezért xavi/busi/ini hármas tolná elől meg neymar/messi/akárki.
Mondjuk Sánchez kezdetésének biztos sokan örülnének.visca el barca írta:biztos h agygörcsöt kapok ha fabregassal kezdünk elől. hagynám a francba ezt a 4kp-s hülyeséget, és mivel xavit usem hagyjak ki ezért xavi/busi/ini hármas tolná elől meg neymar/messi/akárki.

Alcantara írta:Howard Webb vezeti a szerdai meccset.
Én nem örülök túlságosan Webbnek.
Az ő felfogása inkább az Atletico stílusának fog kedvezni.

Atletico helyében gyorsan kinevezném Ferguson-t edzőnek.Alcantara írta:Howard Webb vezeti a szerdai meccset.
hehe, pont most olvastam én is, biztos h jobban fogja hagyni a hentelést mint egy német vagy egy olasz bíró.Alcantara írta:Howard Webb vezeti a szerdai meccset.
Én nem örülök túlságosan Webbnek.
Az ő felfogása inkább az Atletico stílusának fog kedvezni.