2014.04.09. 22:43:24
Megérdemeljük,h csomagolunk...első meccs utolsó 15percében mutattunk olyat,amivel jogosan juthattunk volna tovább,csak hogy egy párharc min 180percből áll,szóval döntő részt nem mutattunk továbbjutáshoz elegendő játékot.
Ez a szezon hullámvasút, ha az agyonnyert játékosaink vhonnan merítenek motivációt (ez elég egyértelmű sajnos,h nem Martinon múlik, mindent megadnék Kloppért) akkor tudnak csapatként küzdeni,és megajándékoztak még pár szép meccsel, eredménnyel. Viszont javarészt belefásulunk ebbe az egészbe. Továbbra sem csodálkozom (persze nem örülök neki),mert nem tudtok olyan csapatot mutatni,aki 5öd,6od,7ed év után is ugyanúgy menne mint ha nem lenne 3 Bl, pár Bajnoki cím,pár szuperkupa,meg még egyéb dolgok...sajnos ez törvényszerű. Viszont még szeretnék látni full motivált Barcát mostanában, így remélem akár leesik egyik kupa,akár nem, de köv szezontól lesz egy másik edzőnk. (nem minden az Ő sara,de egy ilyen helyzetben amit feljebb vázoltam, Ő ide kevés, egy motivátor kell, aki átragasztaná ezt a szellemiséget, és ha kell egyesével tudatná mindenkivel,h "széttépsz bárkit,de ahhoz ismét vadászni kell, mert ez piknik jó ideje, nem vadászat..."... jó fej Tata,de szerintem sok tekintélye nincs, és ide nem elég egy esetleges jó taktika (tegyük fel,h mindig jó, de nem az),hanem más is kell...
nah mind1, ez így alakult, engem egy bajnoki cím biztos megvigasztalna, de ha a Reált verve nyerünk kupát és nem a real a bajnok, akkor még az is jó.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.