Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Detto, rég cseszett fel ennyire Barca játékos, utolsó epizódos Suarezen is túltesz, fájdalom nézni a vergődését, de még inkább a pökhendi stílusát, borzasztó ellenszenves meccsről meccsre. Hoztuk Roquet de nem is értem minek. Srác mikor lehetőséget kapott gólt rúgott vagy lapokat harcolt ki, üres területekre szépen befut, ehelyett a statikus lengyelt használjuk, akinek az összes támadás elhal. Saját magunkat [auto_cenzúra] csak.Messithebest írta: ↑2024.04.16. 23:06:22Ma eldöntöttem hogy amíg Lewa ebben a csapatban játszik, nem vagyok hajlandó Barca meccset nézni. Szörnyű amit művel, 100x inkább nézném Roquét. Lewa és a bíró intézte a kiesést, ilyen kamu 11-essel meg piros lappal kiesni, nevetséges. Gondolom az arab kecskepásztor kinyitotta a tárcát, aztán valahogy ki kellett minket ejteni. szégyen. remélem holnap a Madrid is megy a levesbe aztán nézhetjük a csodálatos PSG-City BL döntőt.![]()
Teljesen jogos volt mind a 11-es, mind a piros lap.Messithebest írta: ↑2024.04.16. 23:06:22Ma eldöntöttem hogy amíg Lewa ebben a csapatban játszik, nem vagyok hajlandó Barca meccset nézni. Szörnyű amit művel, 100x inkább nézném Roquét. Lewa és a bíró intézte a kiesést, ilyen kamu 11-essel meg piros lappal kiesni, nevetséges. Gondolom az arab kecskepásztor kinyitotta a tárcát, aztán valahogy ki kellett minket ejteni. szégyen. remélem holnap a Madrid is megy a levesbe aztán nézhetjük a csodálatos PSG-City BL döntőt.![]()
Látom sikerül gyorsan felejteni. Lewa nélkül az első meccsen nem lettünk volna sehol. Ma tényleg gyenge volt, sajnos kimaradtak a helyzetek.Messithebest írta: ↑2024.04.16. 23:06:22Ma eldöntöttem hogy amíg Lewa ebben a csapatban játszik, nem vagyok hajlandó Barca meccset nézni. Szörnyű amit művel, 100x inkább nézném Roquét. Lewa és a bíró intézte a kiesést, ilyen kamu 11-essel meg piros lappal kiesni, nevetséges. Gondolom az arab kecskepásztor kinyitotta a tárcát, aztán valahogy ki kellett minket ejteni. szégyen. remélem holnap a Madrid is megy a levesbe aztán nézhetjük a csodálatos PSG-City BL döntőt.![]()
ideje elkezdeni elölről. Ha a csapat legjobbjai rendszeresen a saját nevelésű 17-19 évesek, az már rég rossz. Szerintem Xavi, Joaok, Inigo nyugodtan távozhat, akárcsak Lewa.Nyiri81 írta: ↑2024.04.16. 22:45:59Nincs semmi probléma csak a szokásos. A barca megint hülyét csinált magából a BLben. Megint rajtunk röhög mindenki. 9. éve ezt nézzük. Mire szamitottatok? 2 gólos előnyt csak mi tudunk így elbukni. Xavi megint pirosat kapott. Elgondolkodhatna ő is hogy ez a viselkedés mire is jó.
Hab a tortán az lesz ha a Real holnap továbbjut, kert akkor újra BLt nyernek![]()
Ezzel alapvetően egyetértek, csak jelenleg 8 pontra vagyunk a Madrid mögött alig pár fordulóval a vége előtt, és öttel a Girona előtt. Ott már kb semerre nem tudunk mozdulni.
Sr elég komoly munkát tett bele a védekezésbe. Pedri arra nem képes.