Jó lesz ez...Sorsolásnál a City,Arsenal marha nagy benyalás lenne...Pláne előbbi...Azért az Arsenalt foghatóbbnak érzem,mert nincs olyan jó védelmük,a középályán meg rájuk tudnánk erőltetni az akartunkat...Viszont a city középpályája nagyon komoly,elől Aguero Silva Negredo...botrányos minőség, nem egy Giroud...És okés döcög a city,de előbb utóbb összeállnak végleg,és a nagy döcögés közepette agyonvernek egy Mut,Totenhamet, megverik a Bayernt(mégha tét nélkül is, akkor is fricska münchenben)...Amúgy nyílván ha vmit akarunk kezdeni akkor verni kéne mindenkit aki szóba jöhet,csak azért nem mind1,hogy most rögtön bekapunk egy cityt februárra,amikor még Messi is csak harmatos lesz,vagy már egy közel 100%os Messivel állunk ki akár ugyan úgy a city ellen...
Megjegyzés - idén sokkal kevésbé vagyunk gyámoltalanok Messi nélkül mint tavaly,ez sztem a Neymar hatásnak,meg Tatanak is betudható...De emlékezzünk vissza mit értünk anno Messi nélkül,és nem csak tavaly, előtte Pep alatt is kb 0ák voltunk nélküle,szal fogalmazzunk úgy nem keveset számít hogy ő nincs...És akkor az évek óta alapember Alvesről nem is beszéltem aki kombinatív játékban rohadt sokat hoz előrefele,kár is lenne tagadni,plusz Alba is ha újra erőre kap,azért összjátékban veri Adrianot az fix...Ha tavaszra nem lesznek kulcsember sérültek,akkor nagyon atom csapat lehetünk...Ha meg sok sérülés lesz kulcsjátékosoknál akkor végünk,de ezzel minden csapat így van...Az igazi klasszisokat nem lehet pótolni...Bár idén állunk a legjobban e téren sztem...
Majd elválik...Sztem azon fog múlni hogy mit érünk el a Blben,ahogy nem is tudom melyik nagyokos szakértő mondta, de kivételesen igazat adok,hogy "várjuk meg míg Messi visszatér teljes erőnlétben,és ténylegesen összeszoknak Neymarral...Az után derül ki mennyire erős ez a Barcelona..." Vhol it lesz a klucs...Mert ha elől életveszélyesek vagyunk,akkor ami fél európa mentsvára, "hogy nade a védelem" is egyből más, hátul is könnyebb a csapat dolga,nem annyira jönnek ki az ott lévő hiányosságok...Ha tudjuk hozni mit szoktunk labdatartás,de elől ténylegesen veszélyesek vagyunk,nem szórjuk el a labdákat a félpályánál,hanem ha el is adjuk feljebb, az ellenfél 16osánál,akkor nem fog menni a majd kontrából megoldjuk dolog ellenük...Abban a pillanatban bajban lesz akárki is az ellenfél,mert amennyi kreativitás,tehetség, és zseni van ebben a Barcában,ezzel továbbra sem lehet versenyezni...Csak ez nem mindíg jön ki,nem mindíg tudjuk kamatoztatni...Pláne ha a fél gárda mankóval tolja...Egyedül a Bayern lehet nehéz falat,de ha vmikor összekerülünk velük,sztem 200% motiváció lesz a gárdában,ha meg azt hozzuk amit ténylegesen tudunk,akkor megint csunya lehet,csak visszafelé...Mint csapat erősebbek most jelenleg is,illetve most még,legyünk bizakodóak hogy tavaszra erősebbek leszünk e téren is...

De játékos minőségben egy fokkal előttük járunk...Pl . jójó Ribery,Messi meg zseni...És ez nem egy poszton megfigyelhető...
Aki meg pesszimista, annak ajánlom a Chelsea 2012es győzelmét...

Egy jó meccsük nem volt gyakorlatilag,azt mégis behúzták,a Bayern ellen Münchenben,már a segédedzővel...

Ez a Bl itt tényleg bármi megtörténhet...