Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Kár is ezen már idegeskedni, majd elhúz mint Thiago,aztán nézhetünk.Gareth Tello írta:Bartra?...![]()
Celtic line-up (official): Forster - Lustig Ambrose VanDijk Ledley - Matthews Brown Biton Boerrigter - Samaras Pukki
Hát a cél szentesíti az eszközt!visca el barca írta:sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz?sörvirsli írta:ronaldo7.net![]()
streamen sosem nézek meccset, idegesít az idegen nyelvű karattyolás, meg h állandoan akadozik/pixeles stb
Skóciában is Neymart tolta be középre, amitől nagyon féltem, de nem döngölték a földbe, sőt. Én mindenesetre Dongounak adnék vagy 30 percet eredménytől függetlenül.Barcaman1993 írta:Nem akarom elkiabálni, de simán kinézem belőle, hogy Alexist, vagy Dongout teszi be középre. A Real ellen már elsütötte a 3 középpályásról szóló poénját, simán kinézem belőle ezt most. Mondjuk én nem sok értelmét látnám, hogy Neymart beküldje középre a darálóba, de lehet, hogy ez fog következni.Gareth Tello írta:A Celtic elleni keret: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto, Adama, Dongou.
Fabregas ugyebár eltiltás miatt nincs, úgyhogy Neymar fog középen játszani, gondolom... Bár hatalmas húzás lenne Tatától, ha berakná Dongou-t.
Jó lenne, ha végre tudnánk egy jó meccset játszani, magabiztos győzelemmel, a végén fiatalokkal... Talán most egy picivel többet sikerült pihenni.
Nem akarom elkiabálni, de simán kinézem belőle, hogy Alexist, vagy Dongout teszi be középre. A Real ellen már elsütötte a 3 középpályásról szóló poénját, simán kinézem belőle ezt most. Mondjuk én nem sok értelmét látnám, hogy Neymart beküldje középre a darálóba, de lehet, hogy ez fog következni.Gareth Tello írta:A Celtic elleni keret: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto, Adama, Dongou.
Fabregas ugyebár eltiltás miatt nincs, úgyhogy Neymar fog középen játszani, gondolom... Bár hatalmas húzás lenne Tatától, ha berakná Dongou-t.
Valaki feltörte a profiljátvisca el barca írta:sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz?![]()
streamen sosem nézek meccset, idegesít az idegen nyelvű karattyolás, meg h állandoan akadozik/pixeles stb
sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz?sörvirsli írta:ronaldo7.net
Kit érdekel egy olyan csapat ami zsinórban két meccsen is veszít!visca el barca írta:most nézem h semmi nem adja a szerdai meccset...![]()
TotalBarçaChino írta:Nagyjából korrektnek tartom az osztályozást, egyedül talán Piqué-nél érzem túlzottan jóindulatúnak azt a 3.2-őt.
http://barcanoticias.blog.hu/2013/11/27" target="_blank ... a_nap_kepe
shutterisland írta:ennél a lötyögésnél is volt sajnos nagyobb tragédia.
gólöröm közben leesett a lelátóról egy ajax drukker, 10 métert zuhant, sajnos nem sikerült megmenteni az életét.![]()
azt írják, h megmaradt a gyerek.shutterisland írta:ennél a lötyögésnél is volt sajnos nagyobb tragédia.
gólöröm közben leesett a lelátóról egy ajax drukker, 10 métert zuhant, sajnos nem sikerült megmenteni az életét.![]()
Alapjában véve igazad van, a Celtic tényleg mindig kemény dió volt nekünk. Viszont azt is érdemes figyelembe venni, hogy nekik teljesen tét nélküli lesz a meccs, vagyis jó eséllyel tartalékos csapattal fognak kiállni a Camp Nou-ban. A motiváció elég komoly tényező, nem mindegy ugyanis hogy pl. a továbbjutásért harcolhatnak a saját közönségük előtt, vagy egy teljesen lényegtelen meccset idegenben. Persze nyilván egy skót csapat mindig az utolsó pillanatig küzd, de ha komolyan gondoljuk az idei BL szereplést, akkor nem jelenthet gondot hazai pályán legyőzni őket.Barcaman1993 írta:Nyilván, ezt tudom én is.visca el barca írta:
az x is elég a csoportgyőzelemhez.
a sok világvége fanyalgó meg örök kedvenc(ez már nem neked szólt)
Csak köztudott, hogy ha van ellenfél, akinek a focija egyáltalán nem fekszik nekünk, az a Celtic. Másrészt igaz, hogy elég a döntetlen, de döntetlenre játszani öngyilkosság, tehát a legerősebb csapatunkkal nekik kell esnünk. Nyilván arra van a nagyobb esély, hogy nyerünk, vagy x-elünk, de én jobban szerettem volna, ha most nyerünk. És akkor az utolsó meccs tét nélküli lenne.
Nincs világvége hangulat, nem is lesz, csak bosszantó a dolog.
Nyilván, ezt tudom én is.visca el barca írta:
az x is elég a csoportgyőzelemhez.
a sok világvége fanyalgó meg örök kedvenc(ez már nem neked szólt)