Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.12.11. 19:57:37

Gareth Tello írta:Bartra?... :?

Celtic line-up (official): Forster - Lustig Ambrose VanDijk Ledley - Matthews Brown Biton Boerrigter - Samaras Pukki
Kár is ezen már idegeskedni, majd elhúz mint Thiago,aztán nézhetünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.12.11. 19:57:01

Megint ez a Maskeranó-Piké páros..vajon hány gólt fogunk róluk kapni?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.11. 19:50:59

Bartra?... :?

Celtic line-up (official): Forster - Lustig Ambrose VanDijk Ledley - Matthews Brown Biton Boerrigter - Samaras Pukki
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.11. 19:48:40

pinto - montoya, piq, masch, adriano - xavi, buszkecc, sergi robi - pedro, sancho, ney
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.11. 19:45:55

Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets SergiRoberto - Pedro Neymar Alexis #fcblive

Song szerintem mehetett volna még, de lényeg, h bebiztosítsuk az elsőséget a csoportban!

Bench Barcelona: Oier, Puyol, Alba, Song, Iniesta, Dongou, Tello #fcblive
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.12.11. 14:15:39

visca el barca írta:
sörvirsli írta:ronaldo7.net
sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz? :lol:

streamen sosem nézek meccset, idegesít az idegen nyelvű karattyolás, meg h állandoan akadozik/pixeles stb :?
Hát a cél szentesíti az eszközt! :twisted:
Amúgy pont egy itteni többezer kommentel rendelkező tag tette ezt a linket közhírré a fórumon még pár hónapja,onnan nyúltam.

Engem is zavara a sok reklám meg ha lefagy az oldal de ezen a Cunci7es oldalon gyorsan össze lehet kukázni egy újabb és jobb streamet. :)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Chino
Llegenda del Barça

2013.12.11. 14:00:25

Barcaman1993 írta:
Gareth Tello írta:A Celtic elleni keret: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto, Adama, Dongou.

Fabregas ugyebár eltiltás miatt nincs, úgyhogy Neymar fog középen játszani, gondolom... Bár hatalmas húzás lenne Tatától, ha berakná Dongou-t. :-({|=
Nem akarom elkiabálni, de simán kinézem belőle, hogy Alexist, vagy Dongout teszi be középre. A Real ellen már elsütötte a 3 középpályásról szóló poénját, simán kinézem belőle ezt most. Mondjuk én nem sok értelmét látnám, hogy Neymart beküldje középre a darálóba, de lehet, hogy ez fog következni.

Jó lenne, ha végre tudnánk egy jó meccset játszani, magabiztos győzelemmel, a végén fiatalokkal... Talán most egy picivel többet sikerült pihenni.
Skóciában is Neymart tolta be középre, amitől nagyon féltem, de nem döngölték a földbe, sőt. Én mindenesetre Dongounak adnék vagy 30 percet eredménytől függetlenül.
Bartrat mindenképpen a kezdőbe várom, de Robot is elnézegetném Xavi helyén. Remélem hozunk egy magabiztos, 2-3 gólos győzelmet és elhallgattatják a fiúk a károgókat.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.11. 09:57:30

Gareth Tello írta:A Celtic elleni keret: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto, Adama, Dongou.

Fabregas ugyebár eltiltás miatt nincs, úgyhogy Neymar fog középen játszani, gondolom... Bár hatalmas húzás lenne Tatától, ha berakná Dongou-t. :-({|=
Nem akarom elkiabálni, de simán kinézem belőle, hogy Alexist, vagy Dongout teszi be középre. A Real ellen már elsütötte a 3 középpályásról szóló poénját, simán kinézem belőle ezt most. Mondjuk én nem sok értelmét látnám, hogy Neymart beküldje középre a darálóba, de lehet, hogy ez fog következni.

Jó lenne, ha végre tudnánk egy jó meccset játszani, magabiztos győzelemmel, a végén fiatalokkal... Talán most egy picivel többet sikerült pihenni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.10. 19:43:53

visca el barca írta:sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz? :lol:

streamen sosem nézek meccset, idegesít az idegen nyelvű karattyolás, meg h állandoan akadozik/pixeles stb :?
Valaki feltörte a profilját :lol:

Egyébként hozok majd olyan streamet neked, ha gondolod, ami nem akadozik és abszolút tűrhető minőségű, nyilván nem olyan, mintha a harmincméteres plazmatévéden néznéd, de azért nem rossz. :) Az idegen nyelvű kommentátort én meg azért szeretem, mert így nem kell hallgatnom, hogy milyen baromságot hord össze az aktuális Sport TV-s stb. kommentátor. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.10. 19:15:18

sörvirsli írta:ronaldo7.net
sörvirsli, sörvirsli, rád sem ismerek... hát milyen oldalakra fanyalodsz? :lol:

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.12.10. 19:01:38

Kizárt,hogy kezdőnek beteszi,tuti a Pedro - Neymar - Alexis hármas lesz elöl.
Minimum 2 gólos előnynél és a 70. perc környékén jönnek majd a cserék. :roll:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.10. 18:54:19

A Celtic elleni keret: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto, Adama, Dongou.

sörvirsli
Capitá del Barça

2013.12.07. 20:45:04

visca el barca írta:most nézem h semmi nem adja a szerdai meccset... :? :evil:
Kit érdekel egy olyan csapat ami zsinórban két meccsen is veszít! :)
Egyébként ezen a streamen egész jól szoktak menni a dolgok:

http://www.ronaldo7.net/live/barcelona- ... tream.html" target="_blank

visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.07. 19:32:48

most nézem h semmi nem adja a szerdai meccset... :? :evil:
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.27. 20:06:37

Chino írta:Nagyjából korrektnek tartom az osztályozást, egyedül talán Piqué-nél érzem túlzottan jóindulatúnak azt a 3.2-őt.

http://barcanoticias.blog.hu/2013/11/27" target="_blank ... a_nap_kepe
TotalBarça
Iniesta kemény 5,54 ponttal győzött. :lol:
Chino
Llegenda del Barça

2013.11.27. 19:58:27

Nagyjából korrektnek tartom az osztályozást, egyedül talán Piqué-nél érzem túlzottan jóindulatúnak azt a 3.2-őt.

http://barcanoticias.blog.hu/2013/11/27 ... a_nap_kepe" target="_blank
Forca Barca!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2013.11.27. 16:52:30

Ha nem néztem volna a meccset, csak látom az eredményt nem idegesítene annyira. Ilyen körülmények között ki lehet kapni, benne volt a pakliban. Az Ajax számára hatalmas volt a tét, nekünk nem. Idegenbe mentünk és már a kezdőnk is igen tartalékos volt, de nem a pihentetésért, hanem muszájból.

Viszont amit láttam, főleg az első félidőben, az katasztrófa. A második valamivel "jobb" volt, de az a borzasztó, hogy szinte végig emberelőnyben. A védelmünk botrány, elől Neymar próbálkozott, de látszott, hogy a seggén veszi a levegőt, Cesc újból bizonyította, hogy nem tud ott játszani, Pedro teljesítménye kritikán aluli. A legnagyobb gond mégis a fejekben volt, annyira feltűnően sza..tak az egészbe hogy rossz volt nézni. Kb. 2 ember volt aki igazán akarta a győzelmet. Tatat annyiból nem hibáztatom, hogy nem volt lehetősége belenyúlni a meccsbe, nem volt miből. Próbált átállni a 3 védős taktikára, de egy Patric-Piqué-Masch-Montoya tengellyel nem lehetett. Rob viszont meglepően jó volt, Adama hajtott próbálkozott de egyedül volt, kétszer nagyon befűzte a védőit, de nem tudott hova menni. A fiatalok beállítása volt talán az egyetlen pozitívum és hogy nem 5-6 percet kaptak.

Kicsit félek, hogy Neymar nagyon ki lesz facsarva a Bilbao ellen, nem bírja még az ilyen terhelést, de ne legyen igazam.
Forca Barca!!!!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.11.27. 15:58:03

Amennyire nem volt fontos ez a meccs, olyan volt a játék. Egyszerűen nem voltak ott a fiúk, és ezt meccs közben már nagyon nehéz korrigálni. Most jöhet megint húsz meccs vereség nélkül!
Mihu
Director del Fútbol

2013.11.27. 14:33:27

Nagyon durván szétcsattant a feje a betonon...fél ember nagyságú vértócsa volt a földön, úgy hoztak 4 vödör homokot és szórták le. Azért durva, hogy ilyen megtörténhet egy ilyen elit stadionban...

A meccsről:

Egy pozitívuma van a tegnapi vereségnek, mégpedig ez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/OphZ ... sztikaja;0" target="_blank
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.11.27. 13:54:13

shutterisland írta:ennél a lötyögésnél is volt sajnos nagyobb tragédia.
gólöröm közben leesett a lelátóról egy ajax drukker, 10 métert zuhant, sajnos nem sikerült megmenteni az életét. :-?

Utánanéztem, s túlélte a gyerek egy fejsérüléssel, szerencsére.

Update, 26 November, 2013 @ 23:44 cet: While some media outlets are reporting the man died, police have only officially confirmed the man has a serious head injury.

http://www.nltimes.nl/2013/11/26/ajax-f ... dium-fall/" target="_blank
KépKép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.11.27. 12:42:13

shutterisland írta:ennél a lötyögésnél is volt sajnos nagyobb tragédia.
gólöröm közben leesett a lelátóról egy ajax drukker, 10 métert zuhant, sajnos nem sikerült megmenteni az életét. :-?
azt írják, h megmaradt a gyerek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.11.27. 11:48:13

Barcaman1993 írta:
visca el barca írta:
az x is elég a csoportgyőzelemhez.

a sok világvége fanyalgó meg örök kedvenc :D (ez már nem neked szólt)
Nyilván, ezt tudom én is. :wink: Csak köztudott, hogy ha van ellenfél, akinek a focija egyáltalán nem fekszik nekünk, az a Celtic. Másrészt igaz, hogy elég a döntetlen, de döntetlenre játszani öngyilkosság, tehát a legerősebb csapatunkkal nekik kell esnünk. Nyilván arra van a nagyobb esély, hogy nyerünk, vagy x-elünk, de én jobban szerettem volna, ha most nyerünk. És akkor az utolsó meccs tét nélküli lenne.

Nincs világvége hangulat, nem is lesz, csak bosszantó a dolog.
Alapjában véve igazad van, a Celtic tényleg mindig kemény dió volt nekünk. Viszont azt is érdemes figyelembe venni, hogy nekik teljesen tét nélküli lesz a meccs, vagyis jó eséllyel tartalékos csapattal fognak kiállni a Camp Nou-ban. A motiváció elég komoly tényező, nem mindegy ugyanis hogy pl. a továbbjutásért harcolhatnak a saját közönségük előtt, vagy egy teljesen lényegtelen meccset idegenben. Persze nyilván egy skót csapat mindig az utolsó pillanatig küzd, de ha komolyan gondoljuk az idei BL szereplést, akkor nem jelenthet gondot hazai pályán legyőzni őket.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.11.27. 11:43:32

Nekem is megfordult a fejemben, hogy leadták a meccset.
De szerintem inkább a mellény volt nagy: mi vagyunk a Barca, múltkor négyet vágtunk nekik, mit nekünk az Ajax? Elvégre a világ legjobb csapata mi vagyunk!

Igenis jó lett volna, ha most leikeszelnek, hisz akkor tényleg a Celtic ellen lehetett volna próbálkozni a fiatalokkal. Egyedül ők voltak azok, akik próbáltak valamit összehozni.
Xavi hihetetlen, hogy egyre körülményesebb lesz, Song rengeteg labdát eladott, próbált cselezni, ami nagyon nem megy neki, volt, hogy azt hittem, elesik a saját lábában. Ő akkor volt jó eddig, ha labdát szerzett, és adta egyből tovább, nem cicózott.
Az, hogy fejben nulla volt a csapat, az még hagyján, de az, hogy semmi elképzelés, kreativitás nem volt bennük....
Pedro hihetetlen egy nagy nulla volt, Fabregas meg nem oda való. Így a támadósorunk saját magát herélte ki.
A védelem az egy vicc volt, nem is fecsérlem rá a szót. A második gólnál, amit Puyol is bénázott... Nem ezt szoktuk meg tőle.
A meccs elején próbálkoztak a fiúk a letámadással, de nem sok meggyőződéssel.
Egyszerűen bevették a lesz..rom tablettát.

Celtic ellen reménykedhetünk abban, hogy páran pihenni fognak. Nekik már teljesen mindegy, hisz még az EL-re sincs esélyük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2013.11.27. 11:48:46-kor.
connor
Jugador d'estrella

2013.11.27. 09:26:27

Abszolút nem csodálkozom a vereségen,nem is bosszant. Abszolút érthető, ha tartalékosan játszottak a játékosok egy olyan sorozatban, ahol elég egy döntetlen is hazai pályán egy nem túl acélos Celtic ellen a csoport elsőséghez. Ja, és akkor a nem túl jó formában lévő Milan-nak még győznie is kellene az Ajax ellen, ami megint eléggé kérdéses, főleg, hogy olaszokról van szó és nekik is "jó az X" a továbbjutáshoz.
Összegezve, ha ez vereség "kellett" ahhoz, hogy a hétvégén teljes gőzzel játszunk és győzzünk Bilbao-ban akkor megérte
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.27. 09:11:28

visca el barca írta:
az x is elég a csoportgyőzelemhez.

a sok világvége fanyalgó meg örök kedvenc :D (ez már nem neked szólt)
Nyilván, ezt tudom én is. :wink: Csak köztudott, hogy ha van ellenfél, akinek a focija egyáltalán nem fekszik nekünk, az a Celtic. Másrészt igaz, hogy elég a döntetlen, de döntetlenre játszani öngyilkosság, tehát a legerősebb csapatunkkal nekik kell esnünk. Nyilván arra van a nagyobb esély, hogy nyerünk, vagy x-elünk, de én jobban szerettem volna, ha most nyerünk. És akkor az utolsó meccs tét nélküli lenne.

Nincs világvége hangulat, nem is lesz, csak bosszantó a dolog.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése