Élő közvetítések
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hajrá
Flick feje olyan volt mintha Ancelotti azt súgta volna hogy "légyszi csak ne legyen 5 közötte"
Szerintem brutál meccs lesz, jó lenne megnyerni, sérülések nélkül.

Flick feje olyan volt mintha Ancelotti azt súgta volna hogy "légyszi csak ne legyen 5 közötte"

Szerintem brutál meccs lesz, jó lenne megnyerni, sérülések nélkül.
Vhogy nyerjuk meg!!! Hajraaa
A felvezető műsorban a sajtótájékoztatókat mutatják, csak nekem fura, hogy egy üveg sör van a delikvens előtt? Gondolom alkoholmentes, de azért fura.
Értem én, de ezt így befejezni.
Lelassítva próbálta meg a kapus mellett ellőni (ez a legnehezebb). Miért nem lendületből ment a kapusnak? Innen is látszik, még nem kész játékos.
fermin megall magyarazni amikor kontraznak?? atyaeg
hat szerintem egy ennyire egy az egyben ziccer az oszton. Semmi mas nem szamit egy klasszisnal elvben. Megintcsak mondom, Messi ezt 1000-bol 1000-szer berugnacsababarca írta: ↑2025.04.22. 23:15:26Nem az életkor a lényeg, hanem hogy ennyi meccsel a lábában ilyeneket csinál.bence0330 írta: ↑
Messi ilyenkor mg nem volt kezdő játékos.
Egyszerűen a góllövés az nem megy neki, nem éles még eléggé. (Legalábbis nem hatékony)
Ebbe beletanul, akkor kegyetlen lesz.
Mintha ollóval vágták volna el a gólszerzési szándékot nálunk.....elfogytak az ifjak testben és fejben is?
Minden tiszteletem a türelmed előtt....csababarca írta: ↑2025.04.22. 23:15:26Nem az életkor a lényeg, hanem hogy ennyi meccsel a lábában ilyeneket csinál.

Kapusuk lesz MoM
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem az életkor a lényeg, hanem hogy ennyi meccsel a lábában ilyeneket csinál.bence0330 írta: ↑
Egyszerűen a góllövés az nem megy neki, nem éles még eléggé. (Legalábbis nem hatékony)
Ebbe beletanul, akkor kegyetlen lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nem tudom, mikor játszottunk utoljára ilyen jól, de ilyen kevés góllal. Atma decemberben?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.04.22. 23:15:32-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
ezek nem tul jo jelek Yamal-nal
egy igazi vilagklasszis ilyet nem hagy ki.
ugye az a Messi osszehasonlitas ilyenkor. El tud barki kepzelni Messi kihagyjon egy ilyen ziccert? soha eleteben
egy igazi vilagklasszis ilyet nem hagy ki.
ugye az a Messi osszehasonlitas ilyenkor. El tud barki kepzelni Messi kihagyjon egy ilyen ziccert? soha eleteben
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Yamal rendszeresen elfogy kb a 60. percre, ahogy az normális is az ő korában. Sűrűbben le lehetne cserélni. Nem tudom, ez nagyképűség volt-e, szerintem nem tudta eldönteni, mit csináljon.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ezt augusztusban is együtt mondtuk/álltunk ki Flick mellé, hogyha valaki, akkor ő lehet az, aki felrázza megreformálja az öltözőt. És azt tette, amit előzetesen vártuk (reménykedünk).
Azért jó lenne még legalább egy gól a megnyugtatásunk végett, mert olykor már valamit mutat a Mallorca is.
--
Ezt illő lett volna berúgni Yamalnak.
elég béna megoldás volt Yamaltól
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Raphinhanak mi ez az őrült kötés a kezén, ami meccsről meccsre nagyobb?
Megnyugtatna még egy gól azért.
Yamal…ez 3-4 gólos előnynél se fér bele, miért kell flegmázni?
Megnyugtatna még egy gól azért.
Yamal…ez 3-4 gólos előnynél se fér bele, miért kell flegmázni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2025.04.22. 23:08:32-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pau, végre!
- davi10
- Llegenda del Barça
Fermin nem tudom milyen cipőt hord, de meccsenként legalább egyszer fixen elcsúszik.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"