Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem értem Cesc miért nem kezd, 3 kpnk közül most neki megy a leginkább.Gareth Tello írta:Barça's XI: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi and Neymar.
Végül is 2010ben is ő nyerte meg a VB-t.Stalkyard írta:What?sörvirsli írta: Ini gól
Rémlik?Stalkyard írta:What?
What?sörvirsli írta: Ini gól
kisebb a tét, csak presztízs nagy.Vakmacska írta:Jön a Milan, és nagy a csönd. Mi történt?
Lehetne, sőt nem lehetne hanem pontosan ezt kellene, nemhogy kellene már meg kellett volna tenni fokozatosan. De én gondolkoztam ezen sokat, tényleg nehéz. Adva van egy csapat amely mindet megnyert többször ahogy írtad te is, most ki az aki meg meri ezt lépni hogy kihagy egy Xavit, egy Puyolt ha rendben vannak. És ki az aki felvállalja hogy igazol 3-4 játékost ( most hagyjuk a neveket, röpködött itt elég név Reustól Thiago Silváig ), aztán beépíti őket kihagyva a régi nagyokat és felvállalva hogy alkalomadtán rámehet egy új csapat felépítésre egy egész szezon is amikor nem nyerünk esetleg semmit. Ezzel együtt azt gondolom meg kellene, meg kellett volna már nyáron is ezt lépni, minden egyes hónap csak késlelteti azt ami szerintem elkerülhetetlen úgyis.visca el barca írta:diagonal
miért ne lehetne
kapus, kh, xavi helyére vki, meg pedro helyére valaki és kész. ezért fáj h idén csak neymart igazoltuk, mert jövőre 4 uj játékos 80-120 millioért nem fog jönni. egy kapus evidens, ha puyol szegény megint kifingik akkor hátvéd és sztem ennyi. de az is bőven benne van (sőt, sanszos), hogy megvesszük reinát és adios
Szerintem is sok egy kicsit a Ha. Ráadásul mindig negatív irányban. Mivel biztosabb hogy Rooney azt berúgja? Sőt, ha a góljánál mondjuk Benzema van ott, lehet, hogy nem is gól. Mi van ha Ini vagy Alexis helyzeténél Ramos felrúgja valamelyiket? Így nem lehet elemezni, mert legalább -ha nem több-kontra van a sok pro mellett.Subinho írta:Ez a tegnapi meccs borzasztó volt! A szezon elején nagyon jól játszott a csapat, Neymar a csapat egyik legjobbja volt, Cesc és Messi is jó formában volt. Messi most ugyan visszatért, de Neymar és Cesc látványosan "leült"... Nem, ne mondja senki, hogy fáradtak, mert október közepe van! Tavaly legalább decemberig tartott a játék és év elejétől esett vissza a forma, de most... másfél hónap után ugyanaz, mint tavasszal volt. Ezzel a játékkal nem lehet sokra menni... Tegnap egy nem túl acélos Milan volt az ellenfél. Ha annál a Robinho helyzetnél mondjuk Rooney, vagy CRonaldo van ott, akkor nem bénázzák így el és 2! Arról meg nem is beszélve, hogy Messi góljánál ha nem Constant van mellette, hanem mondjuk Terry, Vidic, vagy épp Ramos, akkor az valószínű nem gól... Sok más helyzet nem volt... Alexis hazaadta Amelianak, Adriano meg mellé bombázta 1 méterről... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ezzel a semmilyen játékkal egy MU, vagy Real ellen lehetett volna 2-0 oda... Ez azért is fontos, mert hétvégén klasszikus!!! Ez a játék oda édes kevés lesz!!!
neymar esetében teljesen érthető. a santosban hozzászokott a heti egy lötyögéshez, ahol csinált 2 cselt és lőtt belőle 3 gólt. volt 90 perc grundstyle, egy meccsen futott 5-6 km-t. most van neki 2x annyi meccs, ahol 2x annyit kell futnia, uhogy nagyjabol 4x-es terhelést kap.Subinho írta:Nem, ne mondja senki, hogy fáradtak, mert október közepe van!
Nekem viszont pont ez a bajom. Először lehozunk egy 0-ás meccset (és azért ott is mik maradtak ki), aztán pedig olyanokat látok, hogy Adriano (aki idáig 20 méterről belőtt mindent) 2 méterről mellérúgja, Iniesta a kapuig nem bírja elgurítani 10 méterről, Sanchez meg csak önmagát adja, egyébként pedig minden kimarad. Az egyetlen gólt is úgy rúgtuk, hogy Messi tiszta ziccerből becselezte magát 3 ember közé (és már ő sem először csinálja ezt), azt is megköszönhetjük annak, hogy 4 vs 2 mehettek a kapura, és nem ért oda még plusz 3 db favágó a nyakára.Chino írta:Én nem értek sokakat. Nem hiszem, hogy olyan katasztrofális lett volna ez a meccs. Nem voltak helyzeteink. Alexisnek, messinek, Adrianonak, Iniestanak is tiszta ziccere volt a gól mellett. És ezek mellett még ott volt Neymar két lövése stb. Azért simán zsebre lehetett volna tenni ezt a három pontot.