2007.05.11. 12:28:02
Jó kipakunk egy Valenciától egy Villa Realtól de azért egy Getafe-től.!Kikapunk 1-0-ra ok de 4-0-ra szégyen.Túl sok a sztár!!Amit mutat a Barca egy nagy semmi!!! Most az következik hogy elb@sszuk a hajráját az első osztály meccseinek!!Vagy a keretet kell megváltoztatni de nagyon (!!)vagy az egész igazgatóstábot de Laporta maradjon!!Semmit nem ér ez a Barca, RONALDINHO,DECO,STB NEVEZI MAGÁT SZTÁRNAK(??)amikor ,nem volt csak egy RIVÁLDÓNK nem nyertünk sok kupát de amit nyertünk megbecsültük.Most nem nyerünk semmit mert nagyon önteltek lettünk a BL-győzelem után.ÉS A HOZZÁÁLLÁS EGY NAGY SEMMI!! Amugy teljesen egyetértek Subinho-val.
nos, amikor a barca nem volt egy világverő társaság és csak 6.-ak, vagy 4-ek lettek a bajnokságban én is néztem az összes meccsüket és szorítottam nekik, mert hajtottak a srácot és futottak, meghaltak a pályán!!! akkor luis enrique, overmars, petit, cocu, reiziger, kluivert, dani, sergi nem voltak ekkora sztárok (kivéve Rivaldo) és nem ment nekik magasabb szinten, de azokon a meccseken kiadta a csapat, amit tudott!!! emlékezzetek a barca-juve meccsre Radomir Anticcal a padon. egyáltalán nem volt erős csapat és nagy edző, de a srácok tudtak futni!!!
nem az eredmény fáj, mert amikor 4. lett a barca imádtam a játékukat és számomra a világ legjobbjai voltak, hanem a közöny és a beleszrás a dolgokba!!! inkább rohanja végig a 90 percet egy olyan játékos, mint pl. annak idején luis garcía, zenden, overmars, luis enrique, mint ácsorogja végig a meccset egy ronaldinho!!!
amit a csapat mutat egyenlő a nullával!!! az hogy itt vagyunk csak annak köszönhető, hogy néha azért felemelte a lábát R10 és adott meccsenként 2 labdát, de a többi kb. 80 percben semmit sem csinál!!!!
elfogadom, hogy nem nyerünk ligát, kupát, BL-t, de azt nem, hogy leülök és a szenvedést és a közönyt látom!!!!!!!
elfogadtam, hogy hosszú évekig nem nyert semmit a barca és szenvedett, de azt méltósággal tette!!! az akkori keretekkel nem volt képes többre a csapat, de az a 11 játékos az focizni ment ki a gyepre, nem alibizni, aztán majd csak elmegy valahogy a 90 perc!!!
gyökeres változtatások kellenek!!! vagy a keretben, vagy az edzői stábban!!! radikális változások!!!
Hát igen! A jó öreg Rivaldo mindig meghalt a pályán... A zongoracipelők szintén! A mai Barcában túl sok lett a sztár...
A vérfrissítés hiánya és a hosszútávú szerződések az oka, hogy idejutott a csapatunk... Várható volt a korai BL búcsú, de ez a kupafiaskó egyszerűen botrányos....