casuel írta:..Borzasztó olvasni néhány ember nyilatkozatát!Mintha az "Euromadridon" lennék! Ilyenkor látszik hogy ki igazán szúrkoló és ki csak egy divatmajom! Persze, természetessen én sem vagy túlelégedett a csapattal!Felesleges hibást keresni...mert egy-egy embert nem lehet ezért okolni!Viszont ha a kulcsjátékosok közül elküldenek valakit akkor jövőre még itt sem fog tartani a barca! Gondoljunk csak bele..ha elküldik Ronaldinho-t nála jobb embert nemtudnak hozni a posztjára!(ezeket az elnyert címeivel is igazolja)Lampard???Gerard??? folytatom..ha elküldik Decot-t nála jelenleg jobb középpályást aligha találunk!Kaka???Totti???folytatom..Eto'o jelenleg csatárral sem áll úgy egy europai klubb sem mint Barcanak Eto'o. Henry???Drogba???Robinho??? Talán ennyi elég is!És akkor mi a baj? Kitudja!Nem lehet folyamatossan 101%-on teljesíteni akármennyire is szeretné mindenki!Szerencse sem mindig áll oda egy csapathoz!Bízom benne hogy Rijkaard-ék megtalálják a megoldást és újra MAS QUE UN CLUB!!!
Ui.:Z. Iván írásával egyátalán nemértek egyett!És ha lehetne szavazni hogy a cikk lekerüljön az oldalról én az Igenre szavaznék!
Nem tudom mennyi idős vagy, mióta szurkolsz a Barcelonának, de az első hozzászólásod elég sekélyes és felületes ismeretekről tanúskodik. Itt nem egy-egy gyengébb mérkőzésről van szó, nem is csak a getafe elleni zakóról, hanem egy egész idényről, annak mi9nden mozzanatáról. A gyenge játékról, az akarat helyenként megmutatkozó hiányáról, a motivációs gondokról - amik szinte egyész idényben jellemezték a csapatot.
Nem lehet mindig 100%-ot teljesíteni, de törekedni kell rá, mert nekik ez a kötelességük. Nekünk az, hogy szurkoljunk nekik, nekik meg a küzdés, hajtás. Csak az a baj, hogy az idén nem nagyon volt példa arra, hogy 100%-ot nyújtottak volna. És ez hiba, sőt!
R10-et tényleg nem szabad elengedni, el kell vele beszélgetni, hosszabb pihenőt kell neki engedélyezni, hogy kipihenje az elmúlt 2 idény fizikai, mentális fáradalmait. Eto'o-t pedig senki nem akarja eladni, tudtommal. Az meg,hogy jelen pillanatban Decónál nincs jobb középpályás - ez hatalmas tévedés. Kaká fényévekkel jobban teljesít az idén, Lampard is jobb nála, és az idei Tottit is elébe raknám. Deco az idény legnagyobb csalódása - számomra, úgyhogy nem ejtenék érte könnyeket, ha távozna a nyáron.