Zozzy 5 írta:
teljesen mind1, ha akarunk valamit akkor ez a csoport nem okozhat különösebb gondot. szerintem nem is baj, hogy komolyabb, izzadósabb meccseket kell majd játszanunk mert jobban megmutatja majd az esetleges hiányosságokat és lehet belőlük tanulni. inkább találkozzunk a csoportban is olyan csapatokkal, akik pont azt képviselik, ami ellen gyengék vagyunk már mióta (bunker), mint hogy viktoria plzeneket meg osztrák csapatokat verjünk agyon. ezzel együtt nem halálcsoport, a második kalaposok közül a milan nem éppen a legerősebb. szóval szerintem pont jó ez a sorsolás.
Igazad van, csak abból indulsz ki, hogy a Barca a világverő csapat, akinek alapállásból meg kéne aláznia mindenkit, de szerintem ezzel az illúzióval tavaly leszámolhattunk. Szóval igazából innentől kezdve az alábbiak a problémáim:
- (A Milan lehet, hogy nem túl erős, de ahányszor szembekerült a Barca velük, kiválóan alkalmazták az undorító olasz bunkerfocit. A Celtic sem erős, aztán mégis szívesebben látnék egy Manchester Cityt a csoportban helyettük.)
- Azért lenne jó inkább egy Plzen, mert ha Messinek, Piquenek, Xavinak (hajjaj...), Cescnek, Neymarnak stb. meg kell izzadnia a Celtic ellen, akkor sokkal inkább el fogunk fogyni a bajnokságra. Sokkal jobb volt, amíg ilyen Cuencákat nyugodtan a kezdőbe lehetett dobni egy csoportmeccsen, a többiek meg pihenhettek és az utolsó meccsnek sem volt már tétje.
- Tavaly sem tanult Tito a Celtic elleni meccsekből, persze Tatát többre tartom ennél, de nem vennék mérget arra, hogy ha megszenvedünk, annak lesz is értelme ilyen szempontból. (Másrészt meg pontosan tudja már mindenki a hiányosságokat és őszintén remélem, hogy nem kell még 10-15 bunkerfocizó csapat ellen pályára lépni, mire Tata megszüli a megoldást.)
- Arra meg végképp nincs semmi szükség, hogy ha esetleg sikerül a Milan és a Celtic ellen is megégni, csoportmásodikként egyből valami erős gárda jöjjön szembe a nyolcaddöntőben. Tudom, persze, ha BL-győztes akar lenni a Barca, akkor meg kéne vernie egy Bayernt, de én megint szívesebben venném, ha ezt nem a nyolcaddöntőben, hanem mondjuk a döntőben próbálnánk ki, illetve ha addig lehetőséget kapna a Bayern is, hogy kiessen magától. (Bayern tetszőlegesen behelyettesíthető bármilyen erősebb csapatra.)
Szóval egyetértek abban, hogy ennek hogyan kéne lennie, csak azt látva, hogy mi jelenleg a helyzet, jobban örültem volna egy kicsit (a Barca számára) könnyebb sorsolásnak.