Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már miért lenne idegenben a visszavágó? Lemaradtam valamiről?Deus írta:És az a legrosszabb, hogy a visszavágó az idegenben lesz, szóval... Csirió... Ha otthon nem tudunk jól megszórni őket, akkor a visszavágó necces lesz.
Déltől közvetíti a Sport 1, és az Eurosport.csabooo írta:MIkor lesz a sorsolas, es adja valamelyik ado ?
Rob nekem nagyon tetszett, higgadt, pontos, elképesztően érzi a kényszerítőket, a gyors, rövidpasszos játékot kis területen (hiába, nem véletlen, hogy volt canteranókból áll szinte a teljes középpályánk), és elöl is benne van a váratlan, jól látja, hogy mikor kell a kulcspassz, a kiugratás, csak még kicsit pontatlan ezekben az esetben néha, de ezen van még bőven ideje javítani. Szóval jár neki a pacsi.bence-barca írta:Tegnap első gólig tartott a meccsnézésem, aztán elment a netünk, ami egészen máig nem is jött vissza.
A kérdésem a szokványos, mint mindegyik nem látott meccsem után:
Hogy játszottak az ifik? Értem itt Sergi Robertora és Montoyára. Illetve hülye kérdés, h h játszott, de Neymar a góljain kívül mit tudott alkotni? Hogy feküdt neki a fals 9-es poszt?
Ha mondjuk a Cityvel összekerülnénk, akkor mi lennénk a favoritok, de nagyon komoly esélye lenne az angoloknak. Ha meg választanom kell, hogy az elődöntőben búcsúzzunk, vagy rögtön a csoportkör után, akkor egyértelmű a választás. De a legfontosabb az, hogy a bajnokságban nem lehet hibázni. Ha könnyebb az ellenfél, akkor ott lehet pihentetni. City ellen hazai pályán sem lehetne...Cooh írta:Miét nem jó a tűzzel játszani?
Ez a BL, jobban örülök, amikor két különböző nemzetiségű nagy csapat méri össze az erejét.
Nem pedig humbukk csapat játszik egy jóval erősebbel.
Köszönöm a linket!Barcaman1993 írta:http://livefootballvideo.com/fullmatch" target="_blankCooh írta:Egyedül a Man. City lehet kemény ellenfél.
Kezd össze érni a csapatuk (mégha néha becsúszik egy-két meglepetés a kisebb csapatok ellen).
Itt nem imádkozni kell, hogy elkerüljünk egy erős csapatot!
Ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor mindenkit le kell győzni aki az utunkba áll.
Sajnos a tegnapi meccset nem láttam, de örülök a sikernek és ahogy olvasom, jól is játszottunk.
Youtube Highlights videót meglesek a meccsről.
Ezen az egészet meg tudod nézni.![]()
Persze mindenkit ütni kell, de nem jó a tűzzel játszani. Minél könnyebb az ellenfél, annál jobb. Egy Olympiakosba, vagy egy Schalke-Leverkusen páros egyikébe simán belemennék. Nem tudom, hogy Ti, hogy vagytok vele, de én szinte biztos vagyok benne, hogy összekerülünk majd a Bayernnel. Remélem, hogy ez max. a döntőben fog megtörténni.
váááááááh a kedvenc dumám.Cooh írta:Ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor mindenkit le kell győzni aki az utunkba áll.