Készülhetünk is a Sevilla elleni döntőre...
Nekem a kezdőcsapat:
Valdes
Oleguer, Thuram, Puyol, Zambrotta
Xavi, Deco, Iniesta
Messi, Samu, Ronaldinho
A legerősebb kezdőben szerintem mindig csak egy kérdéses poszt van, ez az egyik szélső védő posztja.
Tudom, sokaknak nem szimpatikus az, h Oleguer lenne Zambrotta mellett a második. Én mégis átgondolva a dolgokat erre jutottam, leírom, hogy hogy:
Gio helyzetében úgy vélem, egy igen komoly téttel bíró meccsre már kevés ő. Aztán gondoltam, akkor ott van Sylvinho! Ő sem olyan jó védő, de támadásokban és főként Ronaldinhoval nagyon tud játszani...
Viszont arra is gondoltam, hogy Zambi sokkal jobban teljesít a bal oldalon, ezt már észrevehettük. Így arra jutottam, h övé lesz a bal oldal, Gio és Syl kiesett. Maradt a másik oldalra Belletti, és Oleguer.
Köztük a döntésem úgy született, h Presas kicsivel stabilabb védő, ellenben Belletti magasan jobban támad. Illetve Bellettinél nem lehet tudni, h felépül e majd addigra...
Így jutottam Presashoz. Stabilabb védelemmel kezdünk. És ha gáz van, akkor jöhet Belletti, illetve Sylvinho (és akkor Zambi a jobb oldalra át...), és azzal már támadóbban állunk fel.
Szóval valami ilyesmi gondolatmenettel PreSas barátunk lett nálam a befutó.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila