Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő precíz akar lenniaynas írta:gyerekek mondtam már, hogy ne ilyen parasztosan nyomjátok.
Valdés, Jorquera,
Puyol, Zambrotta, Belletti, Van Bronckhorst, Oleguer, Sylvinho
Xavi, Edmílson, Iniesta
Eto'o, Gudjohnsen, Ronaldinho, Giuly, Saviola
kimaradt: Deco, Marquez, Motta, Thuram, Messi, Ezquerro
Messi és Deco kimaradt a keretből, bár a portugál sérült. Remélem tartalékosan állunk fel, nem tudjuk már elbukni 3 gólos előnybőlLos Banditos írta:Nincsen benne Giova a keretben.
Valdés, Jorquera, Puyol, Xavi, Edmílson, Zambrotta, Iniesta, Eto'o, Belletti, Gudjohnsen, Van Bronckhorst, Saviola, Oleguer, Ronaldinho, Giuly y Sylvinho.
Valdés, Jorquera, Puyol, Xavi, Edmílson, Zambrotta, Iniesta, Eto'o, Belletti, Gudjohnsen, Van Bronckhorst, Saviola, Oleguer, Ronaldinho, Giuly y Sylvinho.
Az otthoni telefont hívta.grecki írta:Bármilyen furcsának tűnhet, de szerintem Giovaninak van mobilja... Tehát, valószínűleg azt hívná Frenki...![]()
Mondtam én, hogy viccgyárosP'robinho írta: de csak azért h írás órán jól sikerüljön a tollbamondásod.a jövődért tettem
Los Banditos írta:Nem kell rajta nevetni, csak valahogy így képzelem el.![]()
![]()
Hú Los,most ezen nevetni kellLos Banditos írta:Énis megpróbálkzok egy telefonbeszélgetéssel:
-Üdvözlöm! Frank Rijkaard vagyok.Kivel beszélek?
-Giovani dos Santos anyukájával.![]()
-Oda tudná a telefonhoz hívni a fiát?
-Persze!Fiam, az edződ keres!
-Üdvözlöm mester!Talán valami baj van?
-Nem Gio, nincs semmi baj.Csupán arról van szó hogy a Getafe ellen játszatnálak.
-Rendben, de csak akkor ha majd még bajnokikon is játszhatok idén.![]()
Jólvan, akkor holnap gyere a La Masíaba.Szia!
-Viszlát!
![]()
Game: Jólvan!Lényegtelen.![]()
Los, a Nou Campból indulnak majdLos Banditos írta:A Nou Campba hiába megy, mert az Estadio Coliseum Alfonso Pérezben lesz a mérkőzés.![]()
Vito írta:Zozzy 5 írta:Fel kéne hívnia erre a meccsre Dos Santost, és akár kezdetni is!
....
- halló! jó napot kívánok, Frank Rijkaard vagyok Giovannit keresem.
- jónapot, Frank, mindjárt szólok neki
Doooos, gyere a telefonhoz, az edződ keres!
Zozzy 5 írta:Fel kéne hívnia erre a meccsre Dos Santost, és akár kezdetni is!