Én ezeket a hátsó életveszélyes passzolgatást nem értem mire, egy labdavesztés, ami lehet egy rossz passz, vagy labdaátvétel netán figyelmetlenség és máris gólhelyzetbe hozzák az ellenfelet 20-30 méterre a kaputól.mess2009 írta:a védekezés....az első félidőben sztem elég jól ment. de azt nem értem, hogy ez a kapunk előtti baromkodás edzői utasítás? netán taktika? mert egyetlen épeszű oka lehetne: ebből egy villámgyors előre íveléssel előny az ő térfelükön.amúgy meg ha ezt látom (és edző vagyok!!) kirúgatok a kapussal és az előretolt különítmény el van intézve!) a másik, a középpályás védekezés?! egyedül Vidal képes hatékonyan művelni. ezek arra vannak kiképezve, hogy elmozogjanak!! mert így van alkalom az istenített passzolgatásra. a nagy területen való védekezés amilyen a pálya közepe csak a szoros emberfogással lehet esélyes, mert különben ki-passzolgatnak ahogy rendre velünk történik. a szélsőink védekezése is gyatra sajnos ahogy lentebb írta valaki (rajtam kívül is) Alba a három méteres beállásaival simán átjátszható, Semedó pedig egyszerűen nincs a helyén a 90-ből 70 percen át. ezért aztán túl sok teher jut a két középső védőre, hiszen Pique védte le most is a teljes jobb oldalt.(el is fáradt a végére rendesen.)
az már csak hab a tortán, hogy Semédó-Alba-SR azért ácsorog elől, hogy 10-ből 9 szer NE ELŐRE, hanem hátra induljon....
a kérdés, hogy QS egyáltalán látja e? ha igen így képzeli?! fene tudja.
A másik ezek a kisszögletek, több veszélyt jelentenek a saját kapunkra mint az ellenfélére, pedig szerintem nőtt a csapat magassága az elmúlt években...