Persze, ezt írtam én is, hogy nem jutottunk volna soha el szinte soha hátul a gólig, ergo így visszagondolva stabilabb védekezés képe lenne a fejünkben.Chino írta: ↑2024.10.26. 19:02:37Azért tegyük hozzá, hogy ennyi lesgólig nem valószínű, hogy eljutottunk volna Var nélkül. Mostanában az olyan helyzeteket, amik kicsit is kétségesek már nem intik be, a Var előtt sokszor fent lett ilyeneknél a zászló. Most inkább tovább engedik, aztán ha kell a videoszobában korrigálnak.bence0330 írta: ↑2024.10.26. 13:07:58És ez ráadásul a VAR miatt van így. Ha visszatekintünk, megvan az az érzésünk, mintha rengeteg gólt kaptunk volna, de ha nem lenne var, ezek 90%-át beintették volna eleve, és ki sem alakul a helyzet, sokkal magabiztosabbnak tűnne a védelmünk.
Persze ezért cserében 1-2 gólt meg tuti megadtak volna ami les volt, szóval alapvetően jól jártunk, de a perspektíva teljesen más a továbbengedett lesekkel VAR mellett, illetve azonnal lefújva őket nélküle.
Másrészt nem lehet tudni pontosan mennyire kockázatos, mert nem tudjuk egy hátrébb vont védelemmel mennyi gólt kaptunk volna. Jó eséllyel többet, de így látványosabb egy bekapott találot. Másrészt így kevésbé kell a kapusra támaszkodni, ami Pena esetében nem hátrány.
Az pedig, hogy Vinicius és Mbappé gyors rendben van. De ugyanúgy vannak voltak más csapatokban is gyors, ha nem gyorsabb emberek, akik méginkább kontrára játszottak
A meccset tekintve én simán el tudok képzelni egy nagy arányú, akár 3-4 gólos győzelmet mindkét csapat javára. Bár sajna esélyesebbnek, főleg így idegenben kevés igazi visszatérővel, fáradtan.

Nem tudom, mennyit kaptunk volna visszaállva.. szerintem kb ennyit. De ha 1-2-vel kevesebbet, az sem tudja ellensúlyozni azt a döbbenetes mennyiségű gólt, amit így lőni tudunk. Ha úgy fogalmazok, hogy a gólarányunk tuti rosszabb lenne, azzal nem nagyon lőhetek mellé. Főleg ha leveszem a szétrotált Osasuna meccset, amit kvázi így szándékosan engedtünk el azzal a B sorral a jövő kedvéért.
Vininél és Mbappénál gyorsabb és jobb csatárokkal nem találkoztunk, alighanem nincs is két gyorsabb csatár a világon átlagolva. Ráadásul ők erre vannak beállva, ebben tudnak lubickolni. Tuti, hogy többször megvernek minket hátul, mint bárki, de az is tuti, hogy mi berámolunk neki párat. Majd meglátjuk, melyik csapat jön ki jobban ebből, de külsősként élmény lesz nézni, az 100%.