Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha 2009-ben lennénk akkor még hinnék is neked...Sajnálom a Bajorokat, megérdemelték volna, hogy döntőzzenek. Biztos vagyok abban, hogy mi megyünk tovább. A magyarázatom egyszerű: a bajorok rá lesznek kényszerülve arra, hogy focizzanak, a védelmükben ők sem bízhatnak. Tehát futball lesz a pályán, abban meg nincs ellenfelünk.
Ilyen csapatunk lenne, mint a mostani Bayern, vagy az 1-2 évvel ezelőtti Barcelona, akkor mi is várnánk.Maili írta:Kedves szurkolótársak!
Erre a párharcra már nagyon régóta várunk . Heynckes és Schweinsteiger is (több más kevésbé neves személy mellett) már többször lenyilatkozta, hogy a Barcelonaval szeretnének találkozni tétmeccsen. Mi nagyon várjuk ezt az összecsapást, ahol 2 meccsen kiderülhet melyik csapat a jobb.
A Realnak sokkal nagyobb tapasztalata van ellenünk.zolix10 írta:
Szerintem egy Barca Dortmund döntő nem a legjobb, mert ha ki tudták verni a Realt, akkor talán mivelünk is "végeznek"! De ha a Realt kapjuk és nyerünk, az osztályomban sokan megutálnak, mert legalább 3 hétig nem tudok majd másról beszélni, csak erről a győzelemről! De előtte sajnos ki kell verni a Bayernt, ami nem kis feladat, de ha megvan és megnyerjük a sorozatot, akkor egy ideig ez lesz a Barca történelmének egyik legnagyobb győzelme!
Opció 1: Fizess elő a digi honlapján a meccsre, 600 Ft-t, nagyon jó minőségű stream és még magyar szakértőket is hallgathatsz.Barcaman14 írta:Abban biztosak lehetünk, hogy ha tényleg összejönne az El Clásico a döntőben, akkor jól nem szórakoznánk. Illetve mi még csak csak, de a semleges szurkolóknak nem lenne nagy élvezet és nem miattunk...Lionel85 írta:
Én személy szerint a Reallal kerültem volna össze. Két meccsen jobban kijön a különbség, míg egy egymeccses döntőben a Real képes abszolút a kupára menni és mindenáron megszerezni, ez még a meccs szépségét is el tudja rontani. De először túl kell jutni a Bayernen, ami marha nehéz lesz, de ha van csapat, amelyik megtudja állítani a szárnyalásukat, az az FC Barcelona.
Egyébként mivel 23. kedd, így a Sport1-en láthatjuk az odavágót, a visszavágót meg a Digisporton, tehát részemről megint marad a netes kínlódás.
Több oka is van, h nekünk szurkoljon. Egyrészt, mert még nincs a BM kötelékében, így egyelőre húzhat "haza", de ami fontosabb, h neki az lenne a legjobb, ha nem nyerne a Bayern BL-t, így marad még vmi levadászni való trófea neki is jövőrevisca el barca írta:szegény guardiolagondolom kint lesz mind2 meccsen... de azért remélem h tudja kinek kell szurkolnia
Abban biztosak lehetünk, hogy ha tényleg összejönne az El Clásico a döntőben, akkor jól nem szórakoznánk. Illetve mi még csak csak, de a semleges szurkolóknak nem lenne nagy élvezet és nem miattunk...Lionel85 írta:
Én személy szerint a Reallal kerültem volna össze. Két meccsen jobban kijön a különbség, míg egy egymeccses döntőben a Real képes abszolút a kupára menni és mindenáron megszerezni, ez még a meccs szépségét is el tudja rontani. De először túl kell jutni a Bayernen, ami marha nehéz lesz, de ha van csapat, amelyik megtudja állítani a szárnyalásukat, az az FC Barcelona.
Szerintem egy Barca Dortmund döntő nem a legjobb, mert ha ki tudták verni a Realt, akkor talán mivelünk is "végeznek"! De ha a Realt kapjuk és nyerünk, az osztályomban sokan megutálnak, mert legalább 3 hétig nem tudok majd másról beszélni, csak erről a győzelemről! De előtte sajnos ki kell verni a Bayernt, ami nem kis feladat, de ha megvan és megnyerjük a sorozatot, akkor egy ideig ez lesz a Barca történelmének egyik legnagyobb győzelme!davi10 írta:Hát nem nagyon örülök, mert nagyon szurkoltam egy Barca - Bayern döntőnek.
A Real ismét hozta a formát, a legkönnyebb ellenfelet megkapta, azelőtt egy Galatasaray azelőtt meg egy MU-t, amit mindenki tudja hogy vertek ki...
Legalább idegenben kezdünk, és ott fáj bevallani, de az X a cél, nem a győzelem. Ha megpróbálok nem elfogultnak lenni, már ezt mondogatom, hogy jelenleg szerintem a Bayern a legjobb csapat Európában.
A Dortmundnak nagyon szurkolok, ha a csoportkörben meg tudták fogni a Realt, akkor bízok benne, hogy most is sikerülni fog.
Valahogy így!kristop írta:édes jó istenem. elég egyértelműen segítették, ahogy egy city, ajax, dortmund csoportba rakták őket az elején. aztán elég egyértelműen segítették a sorsolásnál megint, hogy egyből megkapták az akkor elég erősnek tűnő mu-t. tényleg, ennél jobban meg se könnyíthették volna a dolgukat az elején. aztán úgy döntöttek hirtelen (mert abban valahogy több pénz van és megéri nekik), hogy kapjanak egy könnyebb ellenfelet is.És igen a Realt eléggé egyértelműen segítették idén,minket meg vhogy rendre hátrányok súlytottak.
de minket is, az elején segítettek egy gyenge csoporttal, aztán meg keresztbe akarnak tenni nekünk és jönnek a nehéz ellenfelek. miért? miért akarnának minket kidobni a sorozatból? hát nem pont azt mondja néhány fogyatékos, hogy minél nagyobb meccseket (talán el clásicókat) akarnak összehozni direktbe.
dehát az észérvek, meg a tények azok nem számítanak. a lényeg, hogy valami ködös dologba belelehessen magyarázni izgalmas összeesküvés elméletet, mert az most nagyon menő. dehát barca hírekkel kapcsolatban is ez ment. "villát azért nem játszatják kezdőként, mert kiakarják rakni évvégén, és akkor minek játsszon", "pep nem szereti a fekete játékosokat", "csak azért játszik busquets, mert saját nevelés" és ugye lehetne folytatni. végtelenül idegesítő, hogy minden egyszerű és normális dolog mögé is beakarnak valamit magyarázni, úgy hogy az ő véleményük jöjjön ki helyesnek.
Márpedig akkor Te megmondtadtossademar írta: Nekem 3 érzésem volt. Vagy a Reál, vagy a Dortmund, vagy a Bayern. Akkor most én is mondhatnám, hogy megmondtam, tudtam, éreztem??
édes jó istenem. elég egyértelműen segítették, ahogy egy city, ajax, dortmund csoportba rakták őket az elején. aztán elég egyértelműen segítették a sorsolásnál megint, hogy egyből megkapták az akkor elég erősnek tűnő mu-t. tényleg, ennél jobban meg se könnyíthették volna a dolgukat az elején. aztán úgy döntöttek hirtelen (mert abban valahogy több pénz van és megéri nekik), hogy kapjanak egy könnyebb ellenfelet is.És igen a Realt eléggé egyértelműen segítették idén,minket meg vhogy rendre hátrányok súlytottak.
Igazad van, a Realt leverni BL döntőben tényleg kemény lenne! (Láthatnám a nagy menő CR7-et újra sírni!) Hmmm.... Akkor nevessünk egy jótBestbarca írta:Szem meg tutira meg van budázva...Egy eléggé feltűnő ez mrá évek óta...2 iszonyatos pénzek moszognak itt,a reklámjogok,a rengeteg fogadás,a nézettségi mutatók...Túl sok pénz van benne ahhoz hogy tiszta legyen...Leomessi14 írta:Ti tényleg komolyan gondoljátok,hogy olyan játékosok mint Ruud stb évről évre csalnak az UEFA érdekei miatt? Mert én nagyon nem..Bestbarca írta:Míly meglepő mi kapuk a Bayernt,és a Real a Dortmundot...Hiába a Barca Real döntőben lenne a pénz,és mi hamarabb verjük a Bayernt mint a Real,szal így volt a legvalószínűbb hogy ez összejöhet,és hát "véletlen" ez is lett...Azért kiváncsi vagyok mikor lesz nagyobb balhé a UEFA sorsolások egyértelmű bundázási miatt,de mind1..
Szerintem szó sincs csalásról nem mernék ezt meghúzni...
És igen a Realt eléggé egyértelműen segítették idén,minket meg vhogy rendre hátrányok súlytottak...De nem mondom nem megérdemelthogy a Real itt van...Bár nem tudom elfejteni a Mu elleni visszavágót...De eddig és ne tovább...Viszont ha továbbra is bírói tévedésekkel jutnak tovább,netán megnyerik azoknak köszönhetően,és nekiállnak majd szokásos igen szimpatikusan mellényt verni,akkor falnak megyek...Amúgy meg lehet a Barca-Real döntő lenne a legjobb...Persze nagy égés ha veszítünk,deha nyernénk,amire azért lenne esély,akkor legalább sírhatnak a sok madridista...És itt most a rosszabbik fajta madridistákra célzok elsődlegesen,pontosan értjük mire gondolok...ÉS igen Mou és Pepe számomra is egész egyszerűen szégyen,ha ez a 2 ember nem lenne ott és nyernek hát van ilyen,de így kb labdarúgás halálának érezném ha behúzná a madrid idén a blt...