2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyrészt undorító, másrészt sportszerűtlen.
Az idei Milant ne hasonlítsuk össze ezzel a Bayernnel. Jóval nagyobb támadópotenciállal rendelkeznek és iszonyatosan motiváltak, elnézve minket és a védelmünket pedig szinte biztosra veszem, hogy be fognak találni a Camp Nouban.
jaj ne.
Igen! sajnos az a korszak"amit totális futtbalnak neveztek" az egyenlőre véget ért.Ilyen védelemel!!!Na meg Xavi és Ini utódlása sem történt meg, hiszen akikben hittük a helyetest (helyetteseket)azokról kiderült hogy alkalmatlanok a pótlásra.Igy sajnos a keret szempontjából vérfrissítésrevan szükség,az ilyen Rourákat meg elkellene felejteni és felhívni pl.Eusébiót vagy Luis Enriquét másodedzőnek.Varatrix írta:
Korszak vége? Milyen korszak? Komolyan nem értem mintha 4 éve zsinórban nyertük volna a Bl-t. Nekem pl sokkal nagyobb csalódás volt a Chelsea elleni elődöntő, majd meg is nyerték. Ja az egész szezonról nem is beszélve. Tavaly sokkal kevésbé voltunk rendbe.
Más korábbi események mutatnak arra hogy jövőre nagyobb változások lesznek a klubnál. (Szerintem)
Nem nehéz elismerni. Tegnap sokkal jobbak voltak nálunk, amiért gratulálni kell és ennyi. Egy jó szezon miatt nem adnak 15 trófeát, és Robben sem vagy akármelyik játékos sem fog 4 aranylasztit kapni. Majd, ha 5 év múlva ezt lerakja az asztalra a Bayern, akkor majd elismerem, addig meg gratulálok a tegnapi meccshez!!! És, mint mondtam, nehogy hamarabb vége legyen az álmoknak, mielőtt még elkezdődne!!!lui1698 írta:Ja, végül is csak szétverték áprilisra az egész Bundesligát, mellé a kupában is döntőznek, plusz tegnap feltörölték a padlót az elmúlt évek legerősebb európai klubcsapatával.barca2010 írta:Mit kellene elismerni??? A tegnapi meccshez gratulálunk és ennyi. Ez még nem az a szint amit el kellene ismerni! Ne hogy a Madrid elvegye ezt a fenenagy önbizalmatokat, és már is vége legyen annak ami még el sem kezdődött!!!!
Tényleg semmi okuk bizakodni.![]()
(mocskos nehéz dolog elismerni a másik csapatot...)
5 év alatt nyertünk 15 trófeát, a Spanyol válogatott 2 EB-t, 1 VB-t, Messi négyszer aranylasztit!!! Ez a KORSZAK! Én elismerem, hogy jó most a Bayern, de ez még nagyon kevés, hogy már is a Barca utódjaként nézzünk rájuk.Varatrix írta:Ha van olyan aki nem ismeri el ezt a bayernt, azon nincs mit szépíteni: egy idióta. Jócskán meglepődnék ha nem nyernék meg a Bl-t. Persze: "nem olyan biztos az" stb... szokásos.
A vereségért a bírót, vagy bármi más körülményt okolni szintén nevetséges volna. Egy kapuralövéssel aligha van okunk a bírókat hibáztatni. Levették az egész csapatot a pályáról.
Korszak vége? Milyen korszak? Komolyan nem értem mintha 4 éve zsinórban nyertük volna a Bl-t. Nekem pl sokkal nagyobb csalódás volt a Chelsea elleni elődöntő, majd meg is nyerték. Ja az egész szezonról nem is beszélve. Tavaly sokkal kevésbé voltunk rendbe.
Más korábbi események mutatnak arra hogy jövőre nagyobb változások lesznek a klubnál. (Szerintem)
Ezzel értek egyet leginkább, lehetne órákig elemezni a meccset, meg természetesen gratulálok a Bayernnek megérdemeltek nyertek, s ami a legfontosabb taktikailag zúztak minket rommá.herlius írta:
Itt nagyon sokan hajlamosak megfeledkezni egy alapvető dologról. Mégpedig arról, hogy rajtunk kívül egy ellenfél is van a pályán. Pep idejében kialakult egyfajta téveszme a csapattal kapcsolatban, ami úgy szólt, hogy a Barca akkor és azt vert meg, akit csak akart, de ha olyan kedvük van akkor jó az X is. Ez egyébként is egy hatalmas marhaság, de az idén különösen az. Tudomásul kéne már venni, hogy a meccs eredményét nem csak a mi srácaink döntik el a fejükben, de az ellenféltől is nagyban függ. Ha ikszelünk vagy kikapunk az nem azért van, mert ma belefért ez is, hanem mert az adott napon ennyi volt a maximum a csapatban és az ellenfél valamit jobban csinált. Az idén már sokadjára csinál valamit jobban az adott ellenfelünk, mi pedig folyamatosan követjük el ugyanazokat a hibákat, amiket természetesen ki is használnak ellenünk. Nincs ebben semmiféle rejtett lazaság vagy taktikázás a csapat részéről. Ebben a gárdában most ennyi a maximum és lehet, hogy néhány éven belül még ennek a szintnek is nagyon örülnénk.
Itt az igazság!Más korábbi események mutatnak arra hogy jövőre nagyobb változások lesznek a klubnál.
Azért ez elég nevetséges hangzik. Jobbak voltatok, lemostatok minket, megérdemelten nyertetek. De azért azt már röhejesnek tartom, hogy van egy jó szezonotok aztán arról beszélsz, hogy új korszak kezdődött. Csak nehogy meglepetés érjen és akár már idén is kaptok egy erősebb ellenfelet a döntőben.Maili írta:Sziasztok!
Csak arról lehet olvasni/hallani, hogy a Barca volt béna vagy a bíró elfújta a meccset. Mert a Barcanal nem lehet jobb csapat, csak peches nap vagy rossz játékvezetés vagy sérült Messi. Pedig jelenleg az igazság az, hogy ez a Bayern München minden idők legjobb Bayern Münchenje (az elmúlt 20 évé biztos, azóta vagyok Bayern szurkoló). A Barca továbbra is egy nagyszerű csapat és képes ki-ki meccset játszani mindegyik csapattal a világon... Mindegyikkel, amelyik nem a Bayern.
Felesleges bárkit is hibáztatni kedves szurkolótársak. A tény az, hogy a jobb csapat nyert. Ezt nem én mondom, hanem a tegnapi 90 perc mutatta meg. Egyszerűen a Bayern megette a Barca-t. 2 gól 4 gól 6 gól... teljesen mindegy. Ezek csak kapálózások és kifogáskeresések.
Egy korszak véget ért és egy új elkezdődött. Ez így van rendjén. Én személy szerint 20 évet vártam erre.
ez így van!!! egyetértek!!! csak ez a semmilyen nulla játék ne lett volna.....Deus írta:Ezt emelném ki. Semmi köze nem volt a bírónak, hogy nem bírtunk kapura lőni. Ők nem is álltak be a kapu elé, hanem egyszerűen visszarohantak, levédekezték, ügyesen hatástalanították Messit (aki gyakorlatilag ő az egyetlen normális támadónk kb...), aztán támadtak újra. Ez az a foci, amit szeretem.Varatrix írta: A vereségért a bírót, vagy bármi más körülményt okolni szintén nevetséges volna. Egy kapuralövéssel aligha van okunk a bírókat hibáztatni. Levették az egész csapatot a pályáról.
Ezért tudom elismerni Bayern győzelmét, illetve a továbbjutásukat.
A chelsea elleni kiesést nem tudtam elfogadni, meg az inter ellenit se. A Bayern elleni kiesésünket nyugodt szívvel el fogom fogadni.
Ezt emelném ki. Semmi köze nem volt a bírónak, hogy nem bírtunk kapura lőni. Ők nem is álltak be a kapu elé, hanem egyszerűen visszarohantak, levédekezték, ügyesen hatástalanították Messit (aki gyakorlatilag ő az egyetlen normális támadónk kb...), aztán támadtak újra. Ez az a foci, amit szeretem.Varatrix írta: A vereségért a bírót, vagy bármi más körülményt okolni szintén nevetséges volna. Egy kapuralövéssel aligha van okunk a bírókat hibáztatni. Levették az egész csapatot a pályáról.
kiváncsi vagyok mire gondolsz... mert én a legkisebb jelét nem látom annak h itt bármi változás lesz. tito marad, a mindenki által kiismert 4-3-3 marad, max jön neymar meg guaita (pfff...) és ennyi...Varatrix írta: Más korábbi események mutatnak arra hogy jövőre nagyobb változások lesznek a klubnál. (Szerintem)
Az értelmes szurkolók elismerik a Bayern győzelmét, de azt ne felejtsük el, hogy ha a Bayern korszaka kezdődik még van mit letenni az asztalra...ebben szerintem egyetértünk.Maili írta:Sziasztok!
Olvasgatva a fórumotokat sajnos nagyon kevés hozzászólással értek egyet. Leginkább olyat olvastam, ami vagy a játékvezetést okolja a tegnapi vereségért vagy pedig a Barcelonában keresi a hibát. Ez természetesen a médiára is igaz, hiszen mindenki a Kassai "hibákról" ír. A lesgólról és a Müller vs. Alba esetről.
Nekem Bayern drukkerként nagyon rosszul esik (de már megszoktam), hogy a csapat nincs elismerve. Nincs sehol egy mondat, egy vélemény, ami azt hangsúlyozná: "Milyen jó ez a Bayern!" Nem. Csak arról lehet olvasni/hallani, hogy a Barca volt béna vagy a bíró elfújta a meccset. Mert a Barcanal nem lehet jobb csapat, csak peches nap vagy rossz játékvezetés vagy sérült Messi. Pedig jelenleg az igazság az, hogy ez a Bayern München minden idők legjobb Bayern Münchenje (az elmúlt 20 évé biztos, azóta vagyok Bayern szurkoló). A Barca továbbra is egy nagyszerű csapat és képes ki-ki meccset játszani mindegyik csapattal a világon... Mindegyikkel, amelyik nem a Bayern.
Felesleges bárkit is hibáztatni kedves szurkolótársak. A tény az, hogy a jobb csapat nyert. Ezt nem én mondom, hanem a tegnapi 90 perc mutatta meg. Egyszerűen a Bayern megette a Barca-t. 2 gól 4 gól 6 gól... teljesen mindegy. Ezek csak kapálózások és kifogáskeresések.
Egy korszak véget ért és egy új elkezdődött. Ez így van rendjén. Én személy szerint 20 évet vártam erre.
Bocsánat, ha túl hosszú lett.
U.i.: 4:0! ;-P
Ja, végül is csak szétverték áprilisra az egész Bundesligát, mellé a kupában is döntőznek, plusz tegnap feltörölték a padlót az elmúlt évek legerősebb európai klubcsapatával.barca2010 írta:Mit kellene elismerni??? A tegnapi meccshez gratulálunk és ennyi. Ez még nem az a szint amit el kellene ismerni! Ne hogy a Madrid elvegye ezt a fenenagy önbizalmatokat, és már is vége legyen annak ami még el sem kezdődött!!!!