Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez pedig a nagyobbik...kanty írta:Ez igaz is lenne, ha 2009-2011-et írnánk. Az elmúlt két évben az igazán fontos meccseken hányszor játszott a Barca "jól"?Nem Ede72 írta:
Ez egy baromság...ennek a Barcának senki más nem ellenfele csak saját maga. Ha jól játszanak (pl Milan 4-0) akkor a Münchennek esélye sincs, viszont ha olyan rosszul,mint a PSG ellen, akkor lehet keresnivalójuk..de csak akkor.
Ez igaz is lenne, ha 2009-2011-et írnánk. Az elmúlt két évben az igazán fontos meccseken hányszor játszott a Barca "jól"?Nem Ede72 írta:
Ez egy baromság...ennek a Barcának senki más nem ellenfele csak saját maga. Ha jól játszanak (pl Milan 4-0) akkor a Münchennek esélye sincs, viszont ha olyan rosszul,mint a PSG ellen, akkor lehet keresnivalójuk..de csak akkor.
Ez egy baromság...ennek a Barcának senki más nem ellenfele csak saját maga. Ha jól játszanak (pl Milan 4-0) akkor a Münchennek esélye sincs, viszont ha olyan rosszul,mint a PSG ellen, akkor lehet keresnivalójuk..de csak akkor.albicelesteX írta:Ennek a párharcnak nem a BArca a favoritja minimum 50-50 de lehet a Bayern esélyesebb...nem vagyok negatív ezek a tények.Az hogy nem fekszik a németeknek a Barca stílusa az szerintem nem állja meg a helyét mert mi is ez a stílus a labdabirtoklás?Az kevés lesz a PSG ellen is kevés volt.Elég,ha kétszer elmennek.Nekem rossz előérzésem van,aztán ne legyen igazam,de szerintem a Bayern megy tovább,mert jelenleg jobb formában vannak....
Ez a kisebbik baj....Deus írta:Most viccelsz? Nagyon más volt az a Bayern, mint a mostani...nonomo írta:Én még emlékszem a Bayern elleni 4-0-ra. Azt mondják a történelem ismétli önmagát.
Az egy dolog, hogy előző mérkőzésen nem kaptak. Én ezeket a hivatalos oldalakról szedtem le, és ezek szerint Adriano nem játszhat egyedül eltiltás miatt, míg 2 sárgával (vagyis egyel az eltiltást érő 3. előtt) Piqué, Jordi Alba és Song rendelkezikvisca el barca írta:ez biztos h nem jó, mert az előző meccsen sem piqué, sem alba, sem song nem kapott sárágt. mint ahogy a bajoroknál lahm és dante sem.a többi stimmel
(mert ugye konkrétan az eltiltottak érdekeltek)
ez biztos h nem jó, mert az előző meccsen sem piqué, sem alba, sem song nem kapott sárágt. mint ahogy a bajoroknál lahm és dante sem.salas9 írta:A bajoroknál Dante, Lahm és L.Gustavo van 2 sárgánál, nálunk pedig Piqué, Jordi Alba és Songvisca el barca írta:vmelyik nagy statisztikus a forumrol leirhatná kik az eltiltottak itt is ott is. mandzukicot és adrianot tudom.
4 sárgás nincs szerencsére. Piqué, Jordi Alba és Song van 2 sárgánál, Mascherano, Adriano és Pedro van 3-nál de közülük Mascherano és Pedro letöltötte már, Adriano pedig most fogja.Deus írta:A 4 sárgások ha jól emlékszem Mascherano is Piqué?
alap esetben ennek én is örülnék, viszont elnézve a teljesen színvonaltalan védelmünket, jobban örültem volna egy cselzi kalibernek aki nem támad. ha a középpálya nem bírja a labdát tartani, és nem lesz brutális labdabirtoklásunk a bayern kegyetlenül át fog rajtunk rohanni.Barcaman14 írta:otthon nem fog sündisznóállásba beállni.
salas9 írta:A bajoroknál Dante, Lahm és L.Gustavo van 2 sárgánál, nálunk pedig Piqué, Jordi Alba és Songvisca el barca írta:vmelyik nagy statisztikus a forumrol leirhatná kik az eltiltottak itt is ott is. mandzukicot és adrianot tudom.
A bajoroknál Dante, Lahm és L.Gustavo van 2 sárgánál, nálunk pedig Piqué, Jordi Alba és Songvisca el barca írta:vmelyik nagy statisztikus a forumrol leirhatná kik az eltiltottak itt is ott is. mandzukicot és adrianot tudom.