Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Messit?? Kizárt... Álló játékos nem fér be egy német csapatba, csak olyan, aki megszakad...sura írta:Nézzük fordított szemüveggel a játékosanyagunkat. Kit igazolna le közülük a Bayern? Szerintem csak Messit és Busquetset. A többieknél van nekik jobb.
Teljesen egyetértek, sőt. Nagyon sokan már a Milan ellen is LENÉZŐEN, FELSŐBBRENDŰKÉNT fogalmaztak az ellenféllel kapcsolatban. Én pl. nagyon nem szeretem ezt a szurkolói viselkedést sem az aktuális ellenfél oldalán, sem a miénken. Nagyon dühítő amikor a sok paprikajancsi egy 2-0-ás vereség után azzal érvel, hogy az ellenfélen semmi sem múlott majd a tudáskülönbség kijön.herlius írta: ...
Itt nagyon sokan hajlamosak megfeledkezni egy alapvető dologról. Mégpedig arról, hogy rajtunk kívül egy ellenfél is van a pályán. Pep idejében kialakult egyfajta téveszme a csapattal kapcsolatban, ami úgy szólt, hogy a Barca akkor és azt vert meg, akit csak akart, de ha olyan kedvük van akkor jó az X is. Ez egyébként is egy hatalmas marhaság, de az idén különösen az. Tudomásul kéne már venni, hogy a meccs eredményét nem csak a mi srácaink döntik el a fejükben, de az ellenféltől is nagyban függ. Ha ikszelünk vagy kikapunk az nem azért van, mert ma belefért ez is, hanem mert az adott napon ennyi volt a maximum a csapatban és az ellenfél valamit jobban csinált. Az idén már sokadjára csinál valamit jobban az adott ellenfelünk, mi pedig folyamatosan követjük el ugyanazokat a hibákat, amiket természetesen ki is használnak ellenünk. Nincs ebben semmiféle rejtett lazaság vagy taktikázás a csapat részéről. Ebben a gárdában most ennyi a maximum és lehet, hogy néhány éven belül még ennek a szintnek is nagyon örülnénk.csabooo írta:A játékosokat meg is értem meg nem is. Nem értem miért játszanak x-re, vagy egy kisebb vereségre, azt hiszik otthon minden összejöhet ? Azért mert a Milannak gurítottak egy 4est, még nem kell mindig a hazai környezetre alapozni. Abból a szempontból meg értem, hogy jól laktak, el lágyúltak nem tudnak úgy pörögni, mint mikor ki voltak éhezve a kupákra.
Hajrá és ha nem sikerülne is az biztos a Barca emelt fővel fogja elhagyni a Bl-t!tntnt írta:Én magam nevében köszönöm ezt a sportszerű hozzászólásodat. Bízzok a holnap a jövőhétbenZoolee76 írta:Sziasztok!CartmanBarca írta:Nagyon fáj, ami ma történt, de sajnos valamilyen szinten várható volt. Találtam egy nagyon jó képet, ami most aktuális minden divatdrukker számára, akár itt a fórumon, akár szerte a nagyvilágban.
Nem hiszem, hogy nagyon nagy változtatások kellenének a stábban, nyilván pár poszt erősítésre szorul, de ennek a pocsék játéknak nagyobb részben mentális okai vannak. Remélem hogy jövőre, egy feltüzelt, sikeréhes csapatot láthatunk az európai porondon is (mert szinte biztos hogy itt véget ért a párharc, de a remény hal meg utoljára).
Holnap alap dolog, hogy Barca mezben és a jó idő ellenére Barca sálban indulok el otthonról, és sorstársaimnak kitartást kívánok a várható savazások ellen.![]()
Újpest szlenggel élve: "Majd jövőre"
Mint kóros Liverpool drukker lévén szíven ütött ez az idézet.
Nagyon [auto_cenzúra] mostanság a Pool,de persze kitartunk mert ez a szeretett klub!
Tudom hogy ti évek óta el vagytok kényeztetve a jobbnál jobb eredményekkel,de tény ma a Bayern sokkal többet tett a győzelemért mint a Barca!
Ami pedig hozzátartozik,játékkal győzte le a világ legjobb együttesét ami hasonlítható a MI régi 6-3 unkhoz.
Szenzáció,ami pont most a ti bőrötökön csattan,de könyörgöm ennyi elég ahhoz hogy meginogjon a hitetek a csapatban?
Ha a Liverpool játszana évekig így én lennék a legboldogabb foci fan Magyarországon!
A világ változik,és most a Bayern jobb mint a Barca,rég volt ilyenre példa,de várható volt hogy egyszer a tiki takát is semlegesítik!
Én úgy láttam a meccset mint objektív szemlélő hogy nem az akarással volt probléma,itt teljesen kihúzták a "méregfogát" a Barcának,és evvel sajnos semmit sem tudtak csinálni!
Ezt a focit ismerik,ezt tudják játszani.
Minek is változtatni egy olyan szisztémán,ami az esetek 99%-ban eredményes,én nem tenném,ti!?
Bocs hogy csak úgy bejöttem,de ezek kikívánkoztak!szóval szerintem nincs lehetetlen meglesz az a 5 gól. 3 rúg Messi, 1 Pedro, 1 Iniesta. Meglátjuk hogy bejönn-e
Szerintem az volt a legnagyobb probléma hogy Messit olyanok fogták akik hasonlóan intelligens focisták,és ha már ketten tudják mit akar majd csinálni akkor le is kapják a pályáról!gg86 írta:Azt nem értettem, hogy miért nem lehetett megpróbálni a Milan elleni visszavágón bevált variációt, azaz Messi tehermentesítését Villa középre hozásával. Már szünetig látszott, hogy a támadójáték (Messi) teljesen hatástalan, ennél rosszabb aligha lett volna.
Véleményem szerint a mostani csapat (edző) nagy hibája, hogy a nagy meccseken már nem győzelemre játszik, hanem a vereség elkerülésére és ez óriási különbség. Így játszott a Milan elleni első meccsen, a PSG ellen és most is (+ a Real meccseket is idevehetjük).
Igazságtalan a foci mert gólra játsszák!fcbarca78 írta:sztem a mai barcanak nem az a célja, hogy a 99%-ban működőképes szisztémát fenntartsa, és 1%-ban meg tutira kihuzzák a méregfogát ( ezt a nagycsapatok fogják megtenni, spanyolországban meg a Real). Ez a mai barca ( messivel) ennél többre hivatott. Az az igazság, hogy a nagy csapatok megtalálták az ellenszert. A Real ellen ha jól tudom az utolsó 10 meccsünkből 2-őt???( ez nem biztos) nyertünkZoolee76 írta:Sziasztok!CartmanBarca írta:Nagyon fáj, ami ma történt, de sajnos valamilyen szinten várható volt. Találtam egy nagyon jó képet, ami most aktuális minden divatdrukker számára, akár itt a fórumon, akár szerte a nagyvilágban.
Nem hiszem, hogy nagyon nagy változtatások kellenének a stábban, nyilván pár poszt erősítésre szorul, de ennek a pocsék játéknak nagyobb részben mentális okai vannak. Remélem hogy jövőre, egy feltüzelt, sikeréhes csapatot láthatunk az európai porondon is (mert szinte biztos hogy itt véget ért a párharc, de a remény hal meg utoljára).
Holnap alap dolog, hogy Barca mezben és a jó idő ellenére Barca sálban indulok el otthonról, és sorstársaimnak kitartást kívánok a várható savazások ellen.![]()
Nagyon [auto_cenzúra] mostanság a Pool,de persze kitartunk mert ez a szeretett klub!
Tudom hogy ti évek óta el vagytok kényeztetve a jobbnál jobb eredményekkel,de tény ma a Bayern sokkal többet tett a győzelemért mint a Barca!
Ami pedig hozzátartozik,játékkal győzte le a világ legjobb együttesét ami hasonlítható a MI régi 6-3 unkhoz.
Szenzáció,ami pont most a ti bőrötökön csattan,de könyörgöm ennyi elég ahhoz hogy meginogjon a hitetek a csapatban?
Ha a Liverpool játszana évekig így én lennék a legboldogabb foci fan Magyarországon!
A világ változik,és most a Bayern jobb mint a Barca,rég volt ilyenre példa,de várható volt hogy egyszer a tiki takát is semlegesítik!
Én úgy láttam a meccset mint objektív szemlélő hogy nem az akarással volt probléma,itt teljesen kihúzták a "méregfogát" a Barcának,és evvel sajnos semmit sem tudtak csinálni!
Minek is változtatni egy olyan szisztémán,ami az esetek 99%-ban eredményes,én nem tenném,ti!?
Bocs hogy csak úgy bejöttem,de ezek kikívánkoztak!
a bivaly középpályánkon ugy szaladnak át h öröm nézni. nincs szerelésünk félpályánál... és ez meccsek ota igy van. buszkecc nem tud mindenhol ott lenni, ráadásul ő inkább a labdatartós játékban, mintsem a labdaszerzősben hasznos...Rivaldo11 írta:A középpályánk továbbra is bivaly, de elöl és hátul sajnos szint alatt teljesítünk elég régóta.
sztem a mai barcanak nem az a célja, hogy a 99%-ban működőképes szisztémát fenntartsa, és 1%-ban meg tutira kihuzzák a méregfogát ( ezt a nagycsapatok fogják megtenni, spanyolországban meg a Real). Ez a mai barca ( messivel) ennél többre hivatott. Az az igazság, hogy a nagy csapatok megtalálták az ellenszert. A Real ellen ha jól tudom az utolsó 10 meccsünkből 2-őt???( ez nem biztos) nyertünkZoolee76 írta:Sziasztok!CartmanBarca írta:Nagyon fáj, ami ma történt, de sajnos valamilyen szinten várható volt. Találtam egy nagyon jó képet, ami most aktuális minden divatdrukker számára, akár itt a fórumon, akár szerte a nagyvilágban.
Én magam nevében köszönöm ezt a sportszerű hozzászólásodat. Bízzok a holnap a jövőhétbenZoolee76 írta:Sziasztok!CartmanBarca írta:Nagyon fáj, ami ma történt, de sajnos valamilyen szinten várható volt. Találtam egy nagyon jó képet, ami most aktuális minden divatdrukker számára, akár itt a fórumon, akár szerte a nagyvilágban.
Laci7 írta:Igen, Tito helyett kell alapvetően valaki más.
Sajnos ezen a meccsen csúcsosodott ki az idei év vergődése.
Azért valljuk be őszintén: a bajnokságban is sok meccs elég nyögve nyelősen sikeredett. Lehet, hogy meg lett a 3 pont, de ugyanezzel a hozzáállással.
Tito képtelen motiválni a srácokat, képtelen taktikailag megújulni.