Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VEB attól,hogy nem sürün irok a fórumba, napi rendszerességgel szoktam olvasni,s az irásaid számomra élményszámba mennek.(OFF végevisca el barca írta:a kieséses szakaszban 4 meccsből egyet nyertünk. ráadásul idén mér sokadik alkalommal mondjuk azt h 3 pont megvan más nem számít. és igen valóban nem számít, de ilyen játékkal, mint amit milanoban, meg a psg elleni két meccsen bemutattunk mind3 csapat elpicsáz minket. aki ezt nem látja vak.hajnesz írta:
messi nélkül meg max egy mallorca ellen vagyunk jók
továbbmentünk, de én nem örülök
Hátha ezt is majd "bemakkoljuk" Remy, mint az eddigieket.REMY írta:azért ez a divathájpolt, színtelen Real az elmúlt klasszikusokon a barca fölé nőtt eredményben, úgyhogy nem biztos, hogy velünk járnátok a legjobban. Mi/ Mou ismer a legjobban titeket, és ezért is vagyunk erősebb ellenfél, mint egy Bayern például.Imperial írta:Én meg remélem ezt a divathájpolt, színtelen Realt kapjuk, mert őket még ezzel a híg játékkal is ki fogjuk verni az univerzumból, aztán szeretném látni ezt a képet:
http://goo.gl/j0Vea
azért ez a divathájpolt, színtelen Real az elmúlt klasszikusokon a barca fölé nőtt eredményben, úgyhogy nem biztos, hogy velünk járnátok a legjobban. Mi/ Mou ismer a legjobban titeket, és ezért is vagyunk erősebb ellenfél, mint egy Bayern például.Imperial írta:Én meg remélem ezt a divathájpolt, színtelen Realt kapjuk, mert őket még ezzel a híg játékkal is ki fogjuk verni az univerzumból, aztán szeretném látni ezt a képet:
http://goo.gl/j0Vea
jah, a milan ellen is ezt mondtuk. aztán láttuk mekkora pörgés voltpezZy írta:Szerintem az elődöntőre felpörgünk
Nagyjából ez történt.Balinho írta:Negatívumok, pozitívumok:
- A védelem bizonytalan és pontatlan, unott és demotivált volt, ráadásul tovább fogyatkozott... Ha egy mód van rá, játszassuk már Bartrát, ne Song legyen a vészmegoldás, mert láthatóan nem érezte azt a posztot korábban
- Alves: [auto_cenzúra] beadások, elől ragadások, botrányosan eszetlen játék; Alba Arany Málna a legrosszabb színészi teljesítményekért... szánalmas volt, amit előadott.
- A középpálya átjáróház, Busquets ma hanyag, dekoncentrált és pofátlanul dekoncentrált volt, többek között ennek is köszönhetően volt átjáróház a középpálya; Xavi nagyon gyenge játékot nyújtott egyáltalán nem sikerült irányítanunk a középpályát, úgy összességében több labdát adtunk el, mint a Nike egy évben...
- A támadók közül senki nem nyújtott még elfogadható közelit se. Villa a láthatatlan ember, Fabregas akart ugyan, de igazából sem a középpályára visszalépve, sem elől nem tudott semmit hozzátenni a játékhoz.
- Pedro meg sajnos bejátszotta magát örökre a kezdőbe, pedig nálam kb a csapat leggyengébbje volt megint (gól ide vagy oda)...
- Tito: eleve nem értettem mit akartunk játszani, nem tudott motiválni, nem tudott belenyúlni még félidőben sem a meccsbe, rossz volt nézni a csapat hozzáállását!
+ Továbbjutottunk
+ Bartra nem lógott ki lefele
a kieséses szakaszban 4 meccsből egyet nyertünk. ráadásul idén mér sokadik alkalommal mondjuk azt h 3 pont megvan más nem számít. és igen valóban nem számít, de ilyen játékkal, mint amit milanoban, meg a psg elleni két meccsen bemutattunk mind3 csapat elpicsáz minket. aki ezt nem látja vak.hajnesz írta:Emberek, ahelyett hogy temetnénk a csapatot vegyük már észre,hogy végre megtanultunk taktikusan játszani,nem fejjel a falnak menni.
Egyezem én azzal,hogy ezt a psg-t 2vel kellett volna verni, dehát ennyi sérülttel szerintem kihoztuk a maximumot az egészből.
+Barta
+Song jó játéka
-Fabregas
-Xavi
Ahelyett,hogy szidjátok a csapatot,örüljetek neki,hogy már ennyi éve bent vagyunk a legjobb négyben, és ezt egy másik csapat se tudja magáról elmondani.