Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
hajnesz
Entrenador del Barça

2013.04.11. 01:14:54

visca el barca írta:
hajnesz írta:
a kieséses szakaszban 4 meccsből egyet nyertünk. ráadásul idén mér sokadik alkalommal mondjuk azt h 3 pont megvan más nem számít. és igen valóban nem számít, de ilyen játékkal, mint amit milanoban, meg a psg elleni két meccsen bemutattunk mind3 csapat elpicsáz minket. aki ezt nem látja vak.

messi nélkül meg max egy mallorca ellen vagyunk jók

továbbmentünk, de én nem örülök :roll:
VEB attól,hogy nem sürün irok a fórumba, napi rendszerességgel szoktam olvasni,s az irásaid számomra élményszámba mennek.(OFF vége :D).
DE... Ezzel amit irsz minden tekintetben egyetértek, de nekem, mint aki nem ma kezdett el szurkolni a Barcának (tudom te sem) egy aprócska siker is élményszámba tud menni, s akárhogyis nyerünk,nekem feldobja a hetem!
Bizni a végsőkig kell a csapatban, akármennyire is pocsék formában vannak, s be kell látni, hogy a középpályánk már nem az igazi (elfáradtak- lelkileg, agyonnyerték már magukat), s ezt főleg Xavira értem. Jó középpálya nélkül nem várhat el az ember olyan játékot, mint mikor Xavi-Ini duó csúcsformában van. A 2013-as Barca már nem olyan, mint a 2008as. Igaz van egy világverő Messink, aki még sérülten is képes megverni a P$G-t, de mint tudjuk, idén a többiek legfeljebb küzdeni akarással érhetnek fel mellé. Ha idén megnyerjük a Bl-t, az részben ajándék lesz ( ilyen játékkal), de nem lehetünk 10 éven keresztül mindig csúcsformában, valamint amit tavaly ellopott a Chelsea, azt idén most majd visszavesszük 0,00 játékkal :)
Imperial
Jugador del Barça

2013.04.11. 00:10:26

Volt azért azokon a meccseken 1-1 meg nem adott tizenegyes, a Real felé hajló bírói döntések, illetve mondhatnám, hogy volt olyan meccs egyszer, amikor Nani kiszórásáig olyan volt a játék képe több mint egy félidőn keresztül, hogy még a Special Five sem tudta volna kimagyarázni...
Mindegy, hagyjuk is ezeket a dolgokat, ne foglalkozzunk a múlttal.
Mi is ismerjük a Real Madridot, nyugodjatok meg!
Nem fog például hidegzuhanyként hatni, hogy 10-ből 8 labdát a szépfiúra próbálnak majd megjátszani, a másik kettőt meg vagy Higu vagy Benzema baltázná el, miközben a fent említett személy vergődne meg csapkodna...
Vajon Varane képes lenne megismételni az eddig teljesítményét Messi levédekezésében, vagy azért annyira ő sem ász, mint amennyire a madridi sajtó kiemeli?! Vajon képes lenne-e az alattomos szabálytalankodásaikat folytatva értelmes bíráskodás mellett lehozni piros lapok nélkül a Real?!
Vajon a védelmünk és Valdes megint olyan szemet gyönyörködtetően összehozni pár potyagólt, vagy ez alkalommal nem lenne akkor mákja az ellenfelünknek?!

Semmiben sem vagyunk rosszabbak egyetlen szóba jöhető ellenfelünknél sem, majd a pályán eldől, hogy ki lesz a legjobb. Szerintem mi voltunk, vagyunk és leszünk is! :twisted:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.10. 23:55:43

bármely párharc is jön létre, mindegyikben meg lesz az a faktor, ami bízakodásra adhat okot.

a dortmund játékstílusa talán feküdhet nekünk, és valahol ugyanez igaz a bayern-re is, egyik csapat sincs hozzászokva, hogy az ellenfél 65% körül, vagy a felett birtokolja ellenük a labdát, és védekezésre is ritkán kényszerülnek.
a tavaly és idén látottak alapján a realnak ez a két csapat kevésbé fekszik, mint amennyire a taktikák miatt nekünk feküdhet.

ha a realt kapjuk, akkor megy egyszerű a képlet.
az utóbbi 4 meccsen nem vertük meg őket (2 vereség,2 döntetlen) itt az ideje, hogy végre megtörjük ezt a rossz sorozatot, mondjuk úgy, hogy az egyik meccset legalább behúzzuk, és valahogy továbbmegyünk.
ha pedig a szuperkupa és a spanyol kupa után ebben a kétmeccses párharcban is felülmúlnak minket, akkor a bl-t meg is fogják nyerni, ebben szinte biztos vagyok.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.10. 23:49:29

REMY írta:
Imperial írta:Én meg remélem ezt a divathájpolt, színtelen Realt kapjuk, mert őket még ezzel a híg játékkal is ki fogjuk verni az univerzumból, aztán szeretném látni ezt a képet:
http://goo.gl/j0Vea
azért ez a divathájpolt, színtelen Real az elmúlt klasszikusokon a barca fölé nőtt eredményben, úgyhogy nem biztos, hogy velünk járnátok a legjobban. Mi/ Mou ismer a legjobban titeket, és ezért is vagyunk erősebb ellenfél, mint egy Bayern például.
Hátha ezt is majd "bemakkoljuk" Remy, mint az eddigieket. :wink:

Senkitől sem tartok, állítom, még mindig mi vagyunk a legjobb csapat és a legesélyesebbek a BL-re. Nem esek hasra a Bayerntől, meglátjátok majd, ha összekerülünk.
REMY
Madridista

2013.04.10. 23:43:12

Imperial írta:Én meg remélem ezt a divathájpolt, színtelen Realt kapjuk, mert őket még ezzel a híg játékkal is ki fogjuk verni az univerzumból, aztán szeretném látni ezt a képet:
azért ez a divathájpolt, színtelen Real az elmúlt klasszikusokon a barca fölé nőtt eredményben, úgyhogy nem biztos, hogy velünk járnátok a legjobban. Mi/ Mou ismer a legjobban titeket, és ezért is vagyunk erősebb ellenfél, mint egy Bayern például.
Barca96
Jugador del Barça

2013.04.10. 23:39:26

Az látszik, hogy Messi nélkül nem az igazi, de mikor bent van, akkor nagyon jók vagyunk! Remélem nincs semmi baja, meccs vége felé nagyon sokat sétált. Lényeg, hogy sorozatban 6. éve bizonyitjuk, hogy milyen jók is vagyunk!
Visca Barca!!!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.04.10. 23:34:01

Én nagyon örülnék, ha valamelyik német csapatot kapnánk, de csak akkor, ha a másik kiüti a Realt. Ha ez lehetetlen lenne, akkor inkább most jöjjön a Madrid...
Imperial
Jugador del Barça

2013.04.10. 23:33:25

Én meg remélem ezt a divathájpolt, színtelen Realt kapjuk, mert őket még ezzel a híg játékkal is ki fogjuk verni az univerzumból, aztán szeretném látni ezt a képet:

Tavaly a Napoli ellen vért izzadva továbbjutó, és utána sem kiemelkedően játszó Chelsea nyerte a BL-t. Az addig parádézó Bayern meg kipukkadt a döntőre...
Nem kalkulálgatni kell, amíg van egy Messink, addig nincs mitől vagy kitől félnünk. Persze az önbizalomtól duzzadó, a bajnokságot már megnyerő Bayern nem lenne a legkönnyebb ellenfél, de őket is simán verhetjük, ha úgy alakul. Ha meg nem úgy alakul, akkor bárkitől ki is tudunk kapni.
A lényeg, hogy tegyük oda magunkat, és a győzelemre hajtsunk!
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.10. 23:24:21

Továbbra is mondom, Messi ha játszik mindkét meccsen végig, akkor nem lett volna ilyen szoros. Csak meg kell nézni a meccsek alakulását, mikor ő a pályán volt.

Ma a középpálya volt gyenge. Remélem Busi összekapja magát.

Sorsoláson még izgul valaki? :D

Annyira egyértelmű a Barca-Bayern, Real-Dortmund. Erre nem lehet tenni mixen? :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.10. 23:13:48

pezZy írta:Szerintem az elődöntőre felpörgünk
jah, a milan ellen is ezt mondtuk. aztán láttuk mekkora pörgés volt :lol:

senkienk ne legyenek kétségei, akárki jön, amigy x van addig bekkelünk. most ez a divat. igaz h nem tudunk védekezi, de ezt erőltetik. ahelyett h nyomnánk mint gép és fél ora alatt vernénk bárkinek hármat
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.10. 23:10:18

Sírjak? Vagy nevessek? Ezen még gondolkodnom kell. Minden esetre a Dortmundot kell, hogy kapjuk...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.04.10. 23:09:51

[quote="Messidona10"]Az szerintem mindenki számára világos, hogy ilyen játékkal nem lehet BL-t nyerni. Ez is nagyon necces volt, a Milan ellen is az volt, és több mint valószínű, hogy az elődöntő még neccesebb lesz, tekintve, hogy ott akárkit is kapunk, beillik döntőnek is.

Sajnos tavaly a Chelsea ennél 100* rosszabb játékkal nyerte meg..! Sajnos Messi nélkül nagyon nem megy.. amint beállt minden megváltozott.

Szerintem az elődöntőre felpörgünk, Én csak a Real-t nem akarom kapni.. Elegem van már a Mourinho féle Madridból.
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
dadu
Barça C

2013.04.10. 23:09:05

Nem tudom minek kellene történnie, hogy az Alvesht (így írom mert a magyar prozódiável csak így lehet, bár tudom, hogy a portugál inkább s-t mond mint sz-t) elzavarják, akár ingyen is. Az ő játéka a következő:
1. nincs jobbhátvédünk, mert neki az a fixa ideája, hogy ő jobbszélsőnek is jó. Nem jó!
2. Nindig tisztán áll ajobb oldalon, de csak azért mert mindenki tudja, hogy teljesen veszálytelen.
3. ha megkapja a lábdát még akkor az a legjobb ha hátre passzolja.
4. ha beadja akkor vagy a kapu mögé megy az, (de ez a jobbik eset), mert vagy ellenfél kapja, vagy a taccsvonalon megy ki a másik oldalon.
5. szinte minden gólt jobboldalról indulva kapunk.

Az, hogy évente egy jó labdát ad Lionak, és evente egyszer lő egy nagy gólt, az azért ebben a csapatban nagyon-nagyon kevés.
Ez az ember egy helyzettemető.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dadu 2013.04.10. 23:12:15-kor.
dadu
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.10. 23:06:37

Balinho írta:Negatívumok, pozitívumok:

- A védelem bizonytalan és pontatlan, unott és demotivált volt, ráadásul tovább fogyatkozott... Ha egy mód van rá, játszassuk már Bartrát, ne Song legyen a vészmegoldás, mert láthatóan nem érezte azt a posztot korábban
- Alves: [auto_cenzúra] beadások, elől ragadások, botrányosan eszetlen játék; Alba Arany Málna a legrosszabb színészi teljesítményekért... szánalmas volt, amit előadott.
- A középpálya átjáróház, Busquets ma hanyag, dekoncentrált és pofátlanul dekoncentrált volt, többek között ennek is köszönhetően volt átjáróház a középpálya; Xavi nagyon gyenge játékot nyújtott egyáltalán nem sikerült irányítanunk a középpályát, úgy összességében több labdát adtunk el, mint a Nike egy évben...
- A támadók közül senki nem nyújtott még elfogadható közelit se. Villa a láthatatlan ember, Fabregas akart ugyan, de igazából sem a középpályára visszalépve, sem elől nem tudott semmit hozzátenni a játékhoz.
- Pedro meg sajnos bejátszotta magát örökre a kezdőbe, pedig nálam kb a csapat leggyengébbje volt megint (gól ide vagy oda)...
- Tito: eleve nem értettem mit akartunk játszani, nem tudott motiválni, nem tudott belenyúlni még félidőben sem a meccsbe, rossz volt nézni a csapat hozzáállását!

+ Továbbjutottunk
+ Bartra nem lógott ki lefele
Nagyjából ez történt.

Két dolog: Alexis mellőzése nálam ma kiverte a biztosítékot; Alves, lehet h gyengén játszott, de legalább eszméletlenül hajt, robotol rész meccsen, nagyon becsülöm benne.

Még egy: Pedro, oké gólt lőtt, de iszonyat gyengén játszott, nem beszélve arról, h egy könnyű passzt rontott el avagy felesleges adta el a labdát, amiből kaptuk a gólt. És valszeg az ötödik törölt hsz-m is meglett miatta, ha nem, már közel járok hozzá. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2013.04.10. 23:12:55-kor.
torotam
Jugador d'estrella

2013.04.10. 23:02:39

Szerintem rossz volt a felállás, nem is értem miért hagyták ki Alexist, a múlt heti PSG meccsen is jól játszott és hétvégén is. De be sem cserélték sem őt, sem pedig Tellot.
Busquets és Xavi ma sz@rok voltak, Alba színészkedése és hisztije szánalmas volt, Adriano újabb sérülése pedig nagyon nagy pech!
Iniesta remek volt, Villa és Alves is nagyon akart, nekik gratula!
Bayern-t el kellene kerülni, ők valami bivaly erősek. Kapja csak meg őket a Madrid! :twisted:
Visca el BARCA!
csabooo
Capitá del Barça

2013.04.10. 23:01:51

Nyögve, de megvan.

Az sok mindent el árul, hogy a PSG-vel csupán két X re voltunk jók. Nem akarom lenézni, mert jó kis csapatuk van, de biztos vagyok benne, hogy a másik 3 csapat min. 1 meccsen ütötte volna őket. M

Mi csak akkor focizunk ha ég a ház, ez ma is látszott a 20 perc alatt, és a Milan ellen is. Focizni tudnak ezek az emberek, de ameddig nincs gólkényszer, addig tudásuk alatt fociznak bőven.

Továbbmentünk, de ebből a 4 esből szerintem mi nem az esélyesek közé tartozunk jelenleg. Pesszimista vagyok, inkább így állok hozzá a dolgokhoz, és akkor jól esik a koppanás. Szurkolok a Barcának ameddig élek, viszont el kell azt is ismerni mikor nem megy úgy a szekér. Ebbe a szezonban a Milan elleni hazai pályán voltunk hajlandóak úgy focizni ahogy azt kell egy Barcának egy ilyen jelentős kupasorozatba.

Ismétlem nem temetem a csapatot(a károgók kedvéért írom), sőt kiállok mellettük jóban, rosszban, de most úgy érzem ez a BL szezon nem a miénk lesz. Persze össze lehet kapni magunkat, sőt kell is, mert van hova fejlődni még, főleg fejekben...

Remélem Messi nem sérült meg, vagy ha igen, nem komoly és tudja folytani a játékot a kövi BL körre.

További szép estét :!:
Barça,Barça,Baaarça!!!
Balinho
Entrenador del Barça

2013.04.10. 22:56:13

Negatívumok, pozitívumok:

- A védelem bizonytalan és pontatlan, unott és demotivált volt, ráadásul tovább fogyatkozott... Ha egy mód van rá, játszassuk már Bartrát, ne Song legyen a vészmegoldás, mert láthatóan nem érezte azt a posztot korábban
- Alves: [auto_cenzúra] beadások, elől ragadások, botrányosan eszetlen játék; Alba Arany Málna a legrosszabb színészi teljesítményekért... szánalmas volt, amit előadott.
- A középpálya átjáróház, Busquets ma hanyag, dekoncentrált és pofátlanul dekoncentrált volt, többek között ennek is köszönhetően volt átjáróház a középpálya; Xavi nagyon gyenge játékot nyújtott egyáltalán nem sikerült irányítanunk a középpályát, úgy összességében több labdát adtunk el, mint a Nike egy évben...
- A támadók közül senki nem nyújtott még elfogadható közelit se. Villa a láthatatlan ember, Fabregas akart ugyan, de igazából sem a középpályára visszalépve, sem elől nem tudott semmit hozzátenni a játékhoz.
- Pedro meg sajnos bejátszotta magát örökre a kezdőbe, pedig nálam kb a csapat leggyengébbje volt megint (gól ide vagy oda)...
- Tito: eleve nem értettem mit akartunk játszani, nem tudott motiválni, nem tudott belenyúlni még félidőben sem a meccsbe, rossz volt nézni a csapat hozzáállását!

+ Továbbjutottunk
+ Bartra nem lógott ki lefele
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.10. 22:56:04

Érdekes belegondolni, h 1 hónapja még itt arról ment a vita, hogy milyen B csapatot küldjünk fel ezen a meccsen a pályára, miután magabiztosan elvertük a PSG-t 0-3ra az odavágón.... :roll:

Igazából csak azt nem tudom, h mire pihen meg alibizik a csapat akkor a bajnokikon, ha az ilyen meccseken nem jön ki az, ami akkor bennük maradt. Félek, de lehet h pont attól van, h annyira megszokják a lötyögést, h végül már nem tudnak egyáltalán felpörögni.
Egy 20 perces periódust leszámítva a PSG volt fölényben, és egy olyan meccsen bekkelt a csapat, ahol már az első perctől kezdve látszott, hogy ha nem rúgunk gólt, akkor kiesünk simán.
Messit ha nem ismerném, simán azt mondanám, h sérülten küldték fel a pályára és nem tudott futni, labdát fedezni jó volt a szögletzászlóhoz és kb. ennyi. De még ha tényleg sérülten játszott is, akkor meg végképp nem volt értelme felküldeni (bár mondjuk azt nézve, hogy Fabregas jött le, érdemes átgondolni). Bartra (és Song is) viszont jó cserének bizonyult, kellett az a magassági fölény a végére.

MoM: Pedro és Valdes megosztva (ja bocs, kimaradt, Pedrot, a milliomos semmirekellőt adjuk el)
Valdest nem kell magyarázni, egy nagy védése volt, de sokat köszönhetünk neki abban, hogy a PSG 1-nél megállt.
Pedro meg a gólja mellé elképesztőt dolgozott, hatalmas volt, ahogy a végén néztem, h hol van a gyerek, aztán ott állt Alba mellett és fogta van der Wielt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.04.10. 22:54:20

Tegnap azt mondtam, bárcsak ezt a harmnatgyenge realt kapnánk, a leggyengébbek a 4 között. Aztán bemuttatunk egy ilyen futballt...
nem tudom...
Rivaldo-A Legnagyobb.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.10. 22:54:07

hajnesz írta:Emberek, ahelyett hogy temetnénk a csapatot vegyük már észre,hogy végre megtanultunk taktikusan játszani,nem fejjel a falnak menni.
Egyezem én azzal,hogy ezt a psg-t 2vel kellett volna verni, dehát ennyi sérülttel szerintem kihoztuk a maximumot az egészből.
+Barta
+Song jó játéka
-Fabregas
-Xavi
Ahelyett,hogy szidjátok a csapatot,örüljetek neki,hogy már ennyi éve bent vagyunk a legjobb négyben, és ezt egy másik csapat se tudja magáról elmondani.
a kieséses szakaszban 4 meccsből egyet nyertünk. ráadásul idén mér sokadik alkalommal mondjuk azt h 3 pont megvan más nem számít. és igen valóban nem számít, de ilyen játékkal, mint amit milanoban, meg a psg elleni két meccsen bemutattunk mind3 csapat elpicsáz minket. aki ezt nem látja vak.

messi nélkül meg max egy mallorca ellen vagyunk jók

továbbmentünk, de én nem örülök :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.10. 22:53:59

Gyengék voltunk, de szerintem inkább mi érdemeltünk továbbjutást. Mondjuk ha nem lőttek volna az első meccsen 2 méteres gólt, nem lenne miről beszélni.
Látszik, hogy egy jól védekező csapat ellen Messi nélkül nem megy úgy a gépezet, s erre vigyázni kell az elődöntőben, mert ha őt leveszik, meghalunk...

Mostani erőviszony pedig szerintem valahogy így van a legjobb négy csapat között :

Dortmund < Real < Barca < Bayern.

Jó lenne megkapni a BvB-t, ellenük lenne a legtöbb esélyünk.

Barca - Dortmund
Real - Bayern

Barca - Bayern

Szép is lenne. 8)
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.04.10. 22:50:34

Az szerintem mindenki számára világos, hogy ilyen játékkal nem lehet BL-t nyerni. Ez is nagyon necces volt, a Milan ellen is az volt, és több mint valószínű, hogy az elődöntő még neccesebb lesz, tekintve, hogy ott akárkit is kapunk, beillik döntőnek is.

Nagyon rég volt ilyen, hogy négy olyan csapat jutott a BL elődöntőjébe, amelyik tényleg azzal jutott el odáig, hogy játszotta a focit. Az utóbbi években mindig volt, hogy egy-egy szerencsés brigád bekerült az elődöntőbe. Tényleg az elit van ott, és emiatt is lesz kegyetlenül nehéz innen megnyerni.

Egy Barcelona számára semmi nem lehetetlen, de ahhoz ez nem hogy kevés, de össze sem lehet hasonlítani, hogy ehhez képest milyen teljesítmény kell.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.04.10. 22:50:17

Nem a legszebb meccsünk volt, de hiányos csapattal a maximum a továbbjutás elérése volt.
Vannak olyan csapatok (pl. Real Madrid), amelyeknek nagyjából az összes meccse alapján el lehet mondani azt, hogy nem a legszebb meccsük volt - úgyhogy szégyenkezni nem fogok, mert most éppen nem játszottunk szépen! Továbbjutottunk. Egy hajszálnyival jobbak voltunk (1 szabályos gólnyival az idegenben lőtt gólokon kívül).

Jöhet bárki az elődöntőben, de ha már választanom kellene teljes forgatókönyvet, akkor a Bayern üsse ki a Madridot, és találkozzunk velük a döntőben - amit mi megnyerünk.
bzozo
Jugador d'estrella

2013.04.10. 22:48:51

nyögve de megvan!!

a döntőőben meg jöhet báárki!!
VISCA EL BARCA
hajnesz
Entrenador del Barça

2013.04.10. 22:48:40

Emberek, ahelyett hogy temetnénk a csapatot vegyük már észre,hogy végre megtanultunk taktikusan játszani,nem fejjel a falnak menni.
Egyezem én azzal,hogy ezt a psg-t 2vel kellett volna verni, dehát ennyi sérülttel szerintem kihoztuk a maximumot az egészből.
+Barta
+Song jó játéka
-Fabregas
-Xavi
Ahelyett,hogy szidjátok a csapatot,örüljetek neki,hogy már ennyi éve bent vagyunk a legjobb négyben, és ezt egy másik csapat se tudja magáról elmondani.
Válasz küldése