2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért nem reális? Nem szedtek szét minket a játék minden elemében? Nekünk volt esetleg egy pár ordító ziccerünk ami kimaradt? Még azt se mondhatjuk, hogy nekik kedvezett a bíró, mert volt bizony 1-2 olyan szitu amire lehetett volna tizit adni.Mikaos írta:A Guardiola-Tito éra évei alatt ez az első alkalom, hogy egy csapat jobb, és nagyobb erőt is képvisel, mint a Barcelona.
Igen, mint ahogy az Élő topicban írtam, hasonlóan érzem én is. De ez az élet rendje, semmi sem tart örökké, minden formabontó dolog egyszer erejét veszti. Szerintem a Barca egy korszaka ezúttal lezárult. Azért én nem feltétlen temetném a csapatot, tudjuk jól hogy Tito szakmai munkája akár még felrázhatja őket a következő szezonra. Az viszont biztos, hogy a régi időket nem most éljük majd át újra.Gareth Tello írta:Valamiért bennem most fogalmazódott meg, hogy vége a Pep-korszaknak. Gratulálok a bajoroknak, ezek után a döntőt is meg fogják nyerni szerintem.
El lehet gondolkodni a tanulságokon, és jövőre újra próbálkozni.
Visca el Barça!
Igen én is nagyon így vagyok vele!A mai után is azt kívánom nyerjék meg,a Barcánál meg gondolkodjanak el a sok megszokásból és jófejségből tartott emberekről( Tito,Alexis,Pedro,Barta).shutterisland írta:inkább most essünk ki, mint hogy a döntőben megverjen minket a real
ez a bayern jobb, mint mi, és jobb, mint ők, vagy a dortmund, remélem, hogy a bajorok húzzák be a végén.
Véleményem: Butaságfcbarca78 írta:na akkor srácok: Most szeretném azok véleményét hallani akik szerint nincs gond a csapattal és hogy xavi, alexis, pedro, valdes, titonak maradni kell! Indokoljatok is.Kiváncsi véleményetekre
én nem érzem magam kevesebbnek azért mert nem érdekelt az alázás. attól mert kikapcsoltam a csapat mellett vagyok 15 éve, és leszek is halálomig.ozsimiki írta:Gálák utolsó 20percében is elkapcsoltok? Azért szörnyű,h milyen alap drukkerei vannak a csapatnak. Akik pedig még az ennél jóval rosszabb korszakokat is átélték,na mind1.