Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen, ez mind a mentális gondok miatt van. Szerinted ők nem tudják, mit kéne csinálni? Csak be vannak fosnak, félnek a hibától, bátortalanok.1994barca írta: ↑2022.10.16. 17:52:40Megint ez a lélektani duma… agyam eldobom! Ezen a meccsen én semmilyen taktikàt nem véltem felfedezni! Csapat védekezés botrányos középpálya súlytalan és mint, ha nem is létezne! Kèz szèlsőt meg sem említem! Ilyen szintű semmivel ki adja a labdát Lewának? Vagy szerezze meg és szöktesse meg magát?
Borzalmasan nagy a baj fejben. Látszódik, hogy Xavi próbált újítani, de ahogy begörcsölnek, előjönnek a régi beidegződések.
Bocs, de akkor ki a manager? A felállást ő találta ki., Az hogy nem talált ki dolgokat a sérültek miatt, (pl. De Jong hátvédként Kounde mellett még nekem is eszembe jut a fotelből) szintén neki roható fel. Egy edzőnek az is feladata, hogy a sérülések esetén kitalálja, hogy tud továbbra is nyerni a csapat. Az, hogy formán kívüli mind a 4 szélső szintén elég fura egybeesés. (Dembele, Raphinha, FT és Ansu sincs kiemelkedő formában) Szerintem most elvesztette a fonalat és nincs ötlete merre tovább.
Idehoznák Pócsettinót. Top edző? Ki számít annak?
Átvette a csapatot, megkapta akiket kért. Ő vezényelte a nyári felkészülést, ahol semmit sem sikerült fejlődnünk ami a modern fociban kulcs. Szóval elég sok minden az ő hibája. Eddig ugyan olyan hulla gyenge edző mint az elmúlt 3 madár.Messithebest írta: ↑2022.10.16. 17:30:13Az nem Xavi hibája hogy Lewandowski komoly tétmeccseken úgy tűnik be van oltva gól ellen, az sem Xavi hibája hogy Dembelé és Raphinha szinte az összes 1v1 szituban agyatlanul belevezetik a védőkbe a labdát, illetve az sem Xavi hibája hogy a 0 szintű Robit meg EG-t kell nézegetnünk hátul, mert Araujo és Christensen sérültek. Az egyetlen, amit felírnék Xavi számlájára, hogy ezt a barom Busquetset minden meccsen kezdeti, ez az, ami számomra is teljesen érthetetlen.visca el barca írta: ↑2022.10.16. 17:17:18az kiraly h oktober vegere kb mindenhonnan ki fogunk szállni. Most kell még xavit elzavarni, míg nincs 10 pontos hátrányunk