Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem, az NL eset teljesen más volt, és arra hozták a szabályt, de itt Cubarsi nem Mbappe elől mentett, szimplán megpróbált lekezelni egy indítást, nem menteni próbált és rosszul ért bele, még csak nem is Mbappe felé ment a labda, ez így teljesen jogos döntés volt, lényegtelen hogy les volt-e vagy nem.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.11. 17:15:38Ilyen ellenszélben csodálatos. Büntetőjük előtt Mbappe lesen volt. Erre hozták a szabályt az francia-spanyol NL után, mikor Garcia mentett úgy rémlik Mbappe elől.
Második góljuknál lerúgták Yamalt.
Szerintem lett volna olyan bíró aki kiállítja Tchuamenit.
Megfúj mindent nekik, érdemes volt a nyomásgyakorlásnak.
Stegen egy meccset játszott és klasszisokkal jobb volt, mint Szczesny. Értem én ,hogy kapja meg a lengyel a szezonban nyújtott megmentő szerepéért, de ég és föld a két kapus.csababarca írta: ↑2025.05.11. 17:11:35Hátul észnél kell lenni, elől lesz még lehetőség a gólokra, de jó lenne nem visszahozni őket a meccsbe.
Sokkal jobbak vagyunk, de hátul időzített bolba amit csinálunk mi is, az meg egészen hihetetlen hogy TEKben meg véletlen sem akad el egy darab lövés sem.
TAA-val nem a védekezésük lesz jobb, Salibáért amennyit fizetniük kellene úgysem fognak adni, Huijsen meg elég kölyök még, nem feltétlenül jövőre lesz erősítés, ha lesz is egyszer.
Az a kemény, hogy ha megkapják azt a pirosat, lehet tényleg elmegyünk 10-ig.ElBartimaeus írta: ↑2025.05.11. 17:02:51Legyen 10 közte! Bohóc ez a madrid, most lehet egy történelmi verést adni nekik.
Pedig ugyanolyan suttyó, mint a többi, itt is már az első percben patkánykodott.