2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Másnál tudja, hogy kicsit többet kellene futni (főleg Suarez is a pályán van)MessiNeymarSuarez írta:Ezt is csak azért csinálta, mert a csapattal ellentétben ő ragaszkodik Valverdéhezcrixus írta:Messi hozza megint. Elképesztö a pali.
En viszont mara befejeztem, mert a 2. felidöhöz nincs türelmem. Remelem lesznek feher zsebkendök a meccs vegen.
Ezt is csak azért csinálta, mert a csapattal ellentétben ő ragaszkodik Valverdéhezcrixus írta:Messi hozza megint. Elképesztö a pali.
En viszont mara befejeztem, mert a 2. felidöhöz nincs türelmem. Remelem lesznek feher zsebkendök a meccs vegen.
Én meg téged kalapálnálak el!!!anya írta:A Real meg nagyon elkapta a fonalat, rúgja a gólokat rendesen, meccsről meccsre.
Lehet, hogy decemberben nagyon el fognak minket kalapálni.
Ez itt a lényeg, ezt ugatjuk kb. hárman Roma óta, és akkor valaki beírja, h vezetjük a bajnokságotcsababarca írta: Én azt gondolom, hogy ennél azért több lenne a csapatban. De EV-vel ez lehetetlen küldetés már, amiben a játékosok is hibásak bőven.
...
Tudod, engem az idegesít, hogy azt érzem több van a csapatban, és még mindig úgy ülök le a meccsek elé (akármilyen a felállás), hogy na majd most.
...
Ideges vagyok az elnökre, de a játékosokra is, akik homokba dugják a fejüket.