Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az első és utolsó soraiddal + a Roura nyilatkozattal egyetértek, a többivel viszont sehogy sem vagyok kibékülve.connor írta:Kedden megmutattuk, hogy tudunk úgy játszani, amivel elértük a korábbi sikereinket és van keresnivalónk a legjobbak között. Azonban óriási hiba lenne ha most elszállna magától a csapat. Jordi Roura-nak tökéletesen igaza volt. Megint le kell írjam ezeket a sorokat, mert tanulságosak.
"Már régóta itt vagyok, sok mindent átéltem, így mondhatom, hogy amikor bajnokok vagyunk, az eufória óriási, amikor viszont nem, akkor mindenki a föld alá ássa magát."
...
Ettől függetlenül úgy hiszem, a PSG-n át fogjuk küzdeni magunkat, de nem valószínű, hogy fölényesen. Viszont akkor nagy bajban leszünk, ha a Real Madridot vagy a Juventust kapjuk az elődöntőben. Az ő játékuk nem igazán fekszik a csapatnak. Ettől függetlenül nyugodtak akkor sem lehetünk, ha német lesz az ellenfél.
Ha szabad, hozzászólva, csak egy rövid részre reagálnék, amit utána lehet dobálniconnor írta:Kedden megmutattuk, hogy tudunk úgy játszani, amivel elértük a korábbi sikereinket és van keresnivalónk a legjobbak között. Azonban óriási hiba lenne ha most elszállna magától a csapat. Jordi Roura-nak tökéletesen igaza volt. Megint le kell írjam ezeket a sorokat, mert tanulságosak.
"Már régóta itt vagyok, sok mindent átéltem, így mondhatom, hogy amikor bajnokok vagyunk, az eufória óriási, amikor viszont nem, akkor mindenki a föld alá ássa magát."
Ha pontosítani akarok a mondanivaló lényegén lassan oda jutunk, hogy egy jó meccs után már kb. a csapat kezébe adnák a BL-serleget. Ahogy túlzásnak éreztem a Madrid elleni vereség után, hogy sokan már a liga elvesztéséről beszéltek, úgy túlzásnak érzem azt is, hogy most hirtelen mi lettünk újra a legjobbak, akik bármikor bárkit képesek bármekkora különbséggel legyőzni. Ez egyszerűen nem így van.
Volt egy tökéletes meccsünk egy fiatal, tapasztalatlan, csatárgondokkal küzdő Milan ellen és máris jobbak lettünk mindenkinél? A játékoskeret erőssége szempontjából az idei Milan és PSG között nem látok sok különbséget. A bajnokok ligája ezen szakaszában nem igazán engedhetjük meg magunknak a pihentetést, pláne mivel arra pedig elég kevés esélyt látok, hogy 3-4 gólos előnnyel térjünk vissza Párizsból.
Azt sem érdemes elfelejteni, hogy idén nem remekel a csapat a rangadókon.
A szuperkupában a Real tulajdonképpen fél óra alatt elintézett minket. A kupában már a Málaga ellen is akadozott a gépezet. A továbbjutást a 2. meccs utolsó 15 percében sikerült kiharcolni, hogy aztán a Real (megint) lemosson minket a pályáról - ezúttal a Camp Nou-ban.
A BL-ben a csoportkörben szenvedtünk az ellen a Celtic ellen, amelyet a Juventus "kisujjból" kiejtett, a Benfica-t sikerült viszonylag magabiztosan megverni. Az egyenes kieséses szakaszban az első komolyabb ellenfél ellen majdnem kiestünk, az idegenbeli 2-0-ás zakó után kisebb csodát hajtott végre a csapat.
A bajnokságban:
- a Real Madridot hazai pályán nem sikerült legyőzni, Madridban pedig a Real tartalékcsapatától kaptunk ki
- a Valencia-t hazai pályán soványka 1-0-ás eredménnyel vertük, idegenben nem sikerült csak 1-1-es eredményt elérni ellenük
- a Sevilla ellen mindkét meccsen meleg volt a pite, 3-2 idegenben 90. percben szerzett góllal, a hazai meccsünk is szoros 2-1-es eredménnyel zárult
- magabiztosabb eredményt az Atletico Madrid ellen és a Málaga ellen sikerült elérni.
Most csak (az általam) erősebbnek ítélt csapatok elleni eredményeket vettem és ahogy az eredménysoron látszik: idén elvétve tudunk csak magabiztos eredményt elérni a mienknél "'papíron" gyengébb játékerőt képviselő csapatok ellen is, míg a Real Madrid tulajdonképpen mindhárom sorozatban legyőzött minket, a bajnokságban csak a kicsik elleni botladozásnak köszönhetően szakadtak le.
Ettől függetlenül úgy hiszem, a PSG-n át fogjuk küzdeni magunkat, de nem valószínű, hogy fölényesen. Viszont akkor nagy bajban leszünk, ha a Real Madridot vagy a Juventust kapjuk az elődöntőben. Az ő játékuk nem igazán fekszik a csapatnak. Ettől függetlenül nyugodtak akkor sem lehetünk, ha német lesz az ellenfél.
Mezner2 írta:Erre a B csapatra nagyon rápörgött a brigád![]()
Nyilván a kolléga képletesen értette,és nem úgy,hogy a kezdő 11 maradjon otthon,hanem egy kicsit felforgatott csapattal játszanak azok is,akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig,vagy nem feltétlen a kezdőcsapat tagjai : értsd: Song,Thiago,Cesc,Tello,Villa, Montoya, azért ez sem rossz névsor,egy 0-2 esetén vegyetek rá nyugodtan mérget,hogy ez lesz
Ti nem nagyon vagytok tisztában a dolgokkal, ugye?Firefox írta:Pinto- Montoya-Bartra-Piqué-Adriano- Song-Sergi Roberto-Fabregas-Tello- Villa-Pedro
ha szerinted ez a csapat nem lenne partiban a PSG-vel ...
Nem a próbálgatásról van szó, hanem a pihentetèsrõl.sörvirsli írta:Persze nyilván nem a szertárosokat küldené fel a Barca de abban BIZTOSAK lehettek hogy a BL-ben végig a létező legerősebb keretével fog felállni a csapat akármennyire is nyernek az első találkozón!
A vezetőséget tuti nem érdekli,hogy ki és milyen keveset játszott, nem a legkomolyabb sorozatban fognak kísérletezgetni és kockáztatni csak azért,hogy megtudják xy milyen hasznára lehetne a csapatnak!
Majd a bajnokságban esetleg (de láthattuk a múlt hétvégén is bejöttek a nagyágyuk) próbálgatnak rotálni.
Majd ha szezon vége előtt 3-4 meccsel már megnyertük a bajnokságot akkor felőlem a wécés nénit is felküldhetik.
végre egy értelmes ember.köszönöm h helyettem is leírtad a mondandóm lényegét, nekem már nem volt kedvem ezen vitázniMezner2 írta:Erre a B csapatra nagyon rápörgött a brigád![]()
Nyilván a kolléga képletesen értette,és nem úgy,hogy a kezdő 11 maradjon otthon,hanem egy kicsit felforgatott csapattal játszanak azok is,akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig,vagy nem feltétlen a kezdőcsapat tagjai : értsd: Song,Thiago,Cesc,Tello,Villa, Montoya, azért ez sem rossz névsor,egy 0-2 esetén vegyetek rá nyugodtan mérget,hogy ez lesz
Oké, ezt már értem, de ha továbbjutunk, akkor melyik meccs győztesével játszunk?visca el barca írta:Subinho írta:jól gondolom, hogy utána a Juve-Bayer győztese jöhet (persze csak ha tovább megyünk) és a Real csak a döntőben jöhetne max??? ennek nem örülök!!! jobb lett volna letudni a Real-t hamarabb, mert a sorsolás alapján sima sor a döntő nekik...![]()
![]()
![]()
ETTŐL AZ ÉVTŐL KEZDVE NINCSENEK ÁGAK, AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAIT IS SORSOLNI FOGJÁK.
És jó lesz az BayerNnek is. A Bayer az egy teljesen másik csapat.visca el barca írta:Subinho írta:jól gondolom, hogy utána a Juve-Bayer győztese jöhet (persze csak ha tovább megyünk) és a Real csak a döntőben jöhetne max??? ennek nem örülök!!! jobb lett volna letudni a Real-t hamarabb, mert a sorsolás alapján sima sor a döntő nekik...![]()
![]()
![]()
ETTŐL AZ ÉVTŐL KEZDVE NINCSENEK ÁGAK, AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAIT IS SORSOLNI FOGJÁK.
Subinho írta:jól gondolom, hogy utána a Juve-Bayer győztese jöhet (persze csak ha tovább megyünk) és a Real csak a döntőben jöhetne max??? ennek nem örülök!!! jobb lett volna letudni a Real-t hamarabb, mert a sorsolás alapján sima sor a döntő nekik...
Pinto- Montoya-Bartra-Piqué-Adriano- Song-Sergi Roberto-Fabregas-Tello- Villa-PedroAlcantara írta:[quote A visszavágón mehet a B csapat, ha olyan eredményt érünk el./quote]
Nem szeretném senkinek az eufóriáját elrontani, de kicsit maradjunk már két lábbal a földön. Az egész egyenes kieséses szakaszban nem volt olyan együttes, akivel a "B" (???) csapat könnyedén állhatott volna ki!
Szép álmokatImperial írta:Én azért triplán örülnék, ha a Galatával találkoznánk az elődöntőben!
Ha visszaolvastál volna, vagy megnéztél volna bármely online site-t ami a sorsolással foglalkozott,akkor tudhatnád,h IDÉNTŐL új rendszer van, most nem sorsoltak ágakat is. Ha vége a 4eddöntőknek, újból sorsolják az elődöntők párosítását. A döntőét már nemBarcelona UnityIsStrenght írta: Most komolyan nem értem, hogy van ez a sorsolás. Az elődöntőket külön húzzák ki, vagy egy ágon van a Real Madrid a Dortmund-dal?
Most komolyan nem értem, hogy van ez a sorsolás. Az elődöntőket külön húzzák ki, vagy egy ágon van a Real Madrid a Dortmund-dal?Varatrix írta:Nem! A real elődöntőben érezheti magát. Onnantól viszont csak komoly ellenfelet kaphatnak.Barcelona UnityIsStrenght írta:Lucas, T. Silva, Ibra, D. Beckham tényleg jók (Beckham-et kihagytátok). Ibratól nem kell annyira félni, mert az első találkozón nem lesz ott.
A Real szinte már a döntőben érezheti magát (csak ne hogy ez legyen a veszte). Most is megvan az esély, hogy a döntőben összekerülünk.
Ettől függetlenül baromi nagy esélyesek idén.