Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ez biztos h nem jó, mert az előző meccsen sem piqué, sem alba, sem song nem kapott sárágt. mint ahogy a bajoroknál lahm és dante sem.salas9 írta:A bajoroknál Dante, Lahm és L.Gustavo van 2 sárgánál, nálunk pedig Piqué, Jordi Alba és Songvisca el barca írta:vmelyik nagy statisztikus a forumrol leirhatná kik az eltiltottak itt is ott is. mandzukicot és adrianot tudom.

4 sárgás nincs szerencsére. Piqué, Jordi Alba és Song van 2 sárgánál, Mascherano, Adriano és Pedro van 3-nál de közülük Mascherano és Pedro letöltötte már, Adriano pedig most fogja.Deus írta:A 4 sárgások ha jól emlékszem Mascherano is Piqué?

alap esetben ennek én is örülnék, viszont elnézve a teljesen színvonaltalan védelmünket, jobban örültem volna egy cselzi kalibernek aki nem támad. ha a középpálya nem bírja a labdát tartani, és nem lesz brutális labdabirtoklásunk a bayern kegyetlenül át fog rajtunk rohanni.Barcaman14 írta:otthon nem fog sündisznóállásba beállni.

salas9 írta:A bajoroknál Dante, Lahm és L.Gustavo van 2 sárgánál, nálunk pedig Piqué, Jordi Alba és Songvisca el barca írta:vmelyik nagy statisztikus a forumrol leirhatná kik az eltiltottak itt is ott is. mandzukicot és adrianot tudom.

A bajoroknál Dante, Lahm és L.Gustavo van 2 sárgánál, nálunk pedig Piqué, Jordi Alba és Songvisca el barca írta:vmelyik nagy statisztikus a forumrol leirhatná kik az eltiltottak itt is ott is. mandzukicot és adrianot tudom.

ez igaz, a felének volt.Stalkyard írta:Hát a PSG maximum mint klub volt újonc a BL-ben, a játékosaik nagy része viszont rendelkezett BL tapasztalattal.visca el barca írta:
a dortmund pont annyira rutinos a bl-ben mint a psg, aztán láttuk h nem voltak tulzottan megilletodve.. uhogy ez se érv...

Hát a PSG maximum mint klub volt újonc a BL-ben, a játékosaik nagy része viszont rendelkezett BL tapasztalattal.visca el barca írta:
a dortmund pont annyira rutinos a bl-ben mint a psg, aztán láttuk h nem voltak tulzottan megilletodve.. uhogy ez se érv...
a dortmund pont annyira rutinos a bl-ben mint a psg, aztán láttuk h nem voltak tulzottan megilletodve.. uhogy ez se érv...socio66 írta:evidens dolognak tartom, hogy gyengébb csapat a másik kettőnél, de írtam is, hogy nincs klasszisuk, és tapasztalatlanok ezen a szinten.visca el barca írta: amugy neked milyen érveid vannak a dortmund mellet?
nem is játszottunk még velük, ami szintén a mi esélyeinket növeli, mert általában hozzánk szoktak alkalmazni az ellenfelek, és ha nincs mire alapozni, úgy a nyerő taktikát is nehezebb kidolgozni.
az egyetlen dolog, ami mellettük szólna, az az esélytelenség adta nyugalom.

evidens dolognak tartom, hogy gyengébb csapat a másik kettőnél, de írtam is, hogy nincs klasszisuk, és tapasztalatlanok ezen a szinten.visca el barca írta: amugy neked milyen érveid vannak a dortmund mellet?