Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem! A real elődöntőben érezheti magát. Onnantól viszont csak komoly ellenfelet kaphatnak.Barcelona UnityIsStrenght írta:Lucas, T. Silva, Ibra, D. Beckham tényleg jók (Beckham-et kihagytátok). Ibratól nem kell annyira félni, mert az első találkozón nem lesz ott.
A Real szinte már a döntőben érezheti magát (csak ne hogy ez legyen a veszte). Most is megvan az esély, hogy a döntőben összekerülünk.
Azért a PSG keretének ismeretében kicsit vicces, hogy rutintalannak nevezed őket. Semmivel sem rutintalanabbak, mint pl az idei Milan, ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy egy borzasztóan rutinos BL-szaki ül a kispadjukon. Ancelottiról mindenki megfeledkezik, pedig szvsz az egyik legfelkészültebb edző a mezőnyben és biztos vagyok benne, hogy van receptje a Barca ellen. Nem lesz ez olyan sima, de remélhetőleg a srácok tanultak a legutóbbi pofonból.nagyiibarca írta:Pont őket akartam ellenfélnek már csak azért is hogy letörjük Ibra orrát.
Szerintem kiejtsük őket. Lehet hogy erős keretük van de nincsenek összeszokva és európai rutinjuk sincs. Kiváncsian várom hogy Beckham játszik-e ellenünk.
Sok embernek nincs Digije, úgyhogy szavazzunk! Elég sokkal vezet a másik meccs de ha mindenki egyet szavaz meglehet az.
https://www.facebook.com/questions/10151497733992351/
Viszont az összes rangadójukat megnyerték gyakorlatilag,én is láttam őket játszani párszor.visca el barca írta:
a francia bajnokságban, totál 0 jatékkal kikaptak a liga két leghurkább csapatától. ilyen kerettel kb. 20 ponttal kellene vezetniük a tabellát.
persze nem árt óvatosnak lenni, de azért ne emeljük már az egekbe ezt a psg-t. én azért elég sokat láttam őket idén, és lehet h tele vannak sztárokkal, de kb olyan mint a madrid, kb egy emberen mulik minden. ha ibrának megy akkor nyernek, ha nem akkor nem. jelenleg nagyjából erről szól a psg.
a francia bajnokságban, totál 0 jatékkal kikaptak a liga két leghurkább csapatától. ilyen kerettel kb. 20 ponttal kellene vezetniük a tabellát.Mezner2 írta:Nem szabad lenézni ezt a PSG-t.
Pastore-Lavezzi-Beckham-Ibra-Lucas, baromi erős és szervezett csapatnak tűnik,akiknek veszélyes kontráik vannak egy viszonylag zárt védekezésből (Ancelotti az edzőjük,akit én személy szerint egy zseninek tartok),így nem szabad a srácoknak már a meccs előtt az elődöntőn gondolkodni.
Ha hozzuk amit tudunk akkor meg sem fogunk izzadni,viszont nem fog beleférni egy olyan első meccs mint Milanóban az 1000%
hát teljesen kész van az arc, rákerestem youtube hihetetlen fószer, ha akartok röhögni ....fcbarca78 írta:ez a kommentátor kemény...
ez volt már?
http://www.youtube.com/watch?v=vigYR2UPtMs
http://www.youtube.com/watch?v=QrNcFXpBQaM
A szőke bula azért nagyon ott van a szeren. Biztos megígérte az összes negrónak, ha nyernek akkor egyenként elmegy velük.Varatrix írta:Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.Deus írta:
Nekem erről a képről valami egészen más ugrott be.Varatrix írta:Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.Deus írta:
Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.Deus írta:
igen, láttam, olvastam.salas9 írta:Nem kell velük foglalkozniVakmacska írta: ...Amúgy El Sahraawy twitteren osztotta meg Messi mezét, és hogy nagyon szépen köszöni
![]()
Még cikk is van róla, mert mindenki csak azt látta a mérkőzés után, hogy Leo nem adta oda![]()
http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... ta-2339355
Nem kell velük foglalkozniVakmacska írta: ...
Hülye haj hülye névStickyFingaz írta:Vakmacska írta:Olvastam ezt Én is odaát.Eléggé gyenge próbálkozás volt Messi befeketítésére.Előbb olvasson utána,aztán rágalmazzon.Amúgy majdnem jól írtad hülyehaj nevét.El Shaarawy.Subinho írta:
Olvastam ezt Én is odaát.Eléggé gyenge próbálkozás volt Messi befeketítésére.Előbb olvasson utána,aztán rágalmazzon.Amúgy majdnem jól írtad hülyehaj nevét.El Shaarawy.Vakmacska írta:ezt írtam én is, de kiemelném, hogy Pedro is ott volt a darálóban, így 4-5 emberke is le volt kötve.Subinho írta:s, hanem Villa szerepe, amely által több tere volt Messinek. Villa sokszor csak ácsorgott elől és ketten mellette kb. 1 méterre, Messi meg teljesen szabadon indulhatott be. ez volt a kulcs.
Amúgy meg a realosok éppen Messit próbálták fikázni, hogy nem adta oda a mezét El Sharawiinak. (remélem jól írtam a nevét)
ezt írtam én is, de kiemelném, hogy Pedro is ott volt a darálóban, így 4-5 emberke is le volt kötve.Subinho írta:s, hanem Villa szerepe, amely által több tere volt Messinek. Villa sokszor csak ácsorgott elől és ketten mellette kb. 1 méterre, Messi meg teljesen szabadon indulhatott be. ez volt a kulcs.