Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem rohadtul idegesít az, hogy a madridista.hu oldaláról másolgattok ide be. Ha valaki el szeretné olvasni a másik tábor véleményét, akkor átmegy és megteszi. Nekem erre nincs szükségem, és szerintem az értelmesebbeknek sem.zolix10 írta:Az előbb olvastam a ( előre szólok, hogy felkavaró lehet!) Madridista.hu fórumán, hogy nekünyk 30% esélyt adnak a továbbjutásra! Amúgy ilyeneket írnak: Ez a tipikus ratyi viselkedés, ami az egész katalán csürhét jellemzi, ha nyerésre állnak, akkor pacsi, meg bratyi meg s''gbek''i, amúgy meg mindannyian tudjuk milyenek..."
![]()
![]()
Amúgy ha nem lettünk volna hullámvölgybe, simán meglett volna a továbbjutás!
Kapott ő az idény során elég bizalmat!! Hol éllt vele hol nem!Amíg végig a gála kezdő volt,addig mindig Ini került ki a szélre miatta,és legtöbbször feleslegesen,mert semmit nem nyújtott ott,plusz Ini se a legjobbját szélen,mert ő középen a legjobb! Szóval azért,hogy nem kapott elég bizalmat, az eléggé túlzás! Aki itt nem kap elég bizalmat az Bartra(attól függetlenül,hogy most az elmúlt 4-5meccsen játszott!mert előtte nagyon semmi) meg Song!Meg azért mostanság Alexis is!pep71 írta: Szerintem egyáltalán nem kap elegendő bizalmat Titotól és ezért kár, mert nyerő ember lehetne sok meccsen, mivel gólérzékeny is és Messivel is jól megértik egymást..
Egy középszintű játékos és csak csereembernek jó a barcában, úgy, hogy ő lőtte a második legtöbb gólt a bajnokságban Messi mögött a csapatban és assistban meg a haramadik legtöbbet adta, pedig elég kevésszer volt kezdő.Szerintem egyáltalán nem kap elegendő bizalmat Titotól és ezért kár, mert nyerő ember lehetne sok meccsen, mivel gólérzékeny is és Messivel is jól megértik egymást..ha ő középszintű játékos akkor elég sok alacsony szintű játékos van..mess2009 írta:hát nem tudom....talán nálad sem lehet minden rendben, mert még saját magadnak is ellentmondasz!!ha ugyanis az egész csapat egy rakat.....volt - ahogy állítod akkor szerinted Fabregas nem egy közepes szintű, hanem: egy rakat....! nos én ilyesmit nem állítottam, mert nem igaz, amit én állítottam mondjuk pl. hogy csere ember (a Barcában természetesen!) az egyszerű tény, csak vissza kell nézni egy tucatnyi összeállítást.pep71 írta:Fabregas csak csereember, meg középszintű...te nálad igen nagy gondok vannak ember..amíg Messi nem állt be, az egész csapat egy rakat [auto_cenzúra] volt, semmi pörgés nem volt, nem csak Fabregas volt gyenge, hanem mindenki más kivéve Valdes.mess2009 írta:a hsz.-ek zöme egy irányba mutat ugyan, de van néhány dolog amiben így kissé lehiggadva vitatkoznék:
-gyenge, elfáradt középpálya :- ha van a barcának valamije Messin kívül az a világ legjobb középpályálya. tegnap sem ez volt feltűnően gyenge!! sőt Iniesta révén még parádézott is. tegnap AZ ELLENFÉL IS NAGYON ERŐS VOLT KÖZÉPEN !! nem (csak) előreívelt (madridista) kontrákkal, hanem gyors és egyben kreatív passzokkal vágtattak át rajtunk és valjuk be ez az amivel szemben leginkább védtelenek vagyunk!
-Alves : kapott mindent, ellentmondásos a megítélése de azért mert a játéka is az! a legjobb hogy elviszi a jobboldalunkat az ötös vonaláig, a legrosszabb: eszetlenül ad be, vagy visszapasszol. mese az hogy valaki jobbszélső is és jobbhátvéd is! RENDRE ráfázunk arra, hogy lemarad a posztjáról egy - egy gyors támadásnál, tegnap ezzel a csapattal semmire sem ment.
Fabregas: eddig is mondtam mostmár soha senki nem győzhet meg: ez az ember alkatilag, játéktudásban, erőnlétben is egy közepes szintű csere ember.
-tegnap egy kiváló egyéni képességű játékosokkal teletűzdelt, világhírű edző által vezetett kiváló anyagi hátterű együttessel játszottunk - tartalékosan !! ezt azért szögezzük le.
az esélyekről: az én papírforma sorrendem: Madrid, Bayern, Barca , Dortmund. ezért, ha a Dortmundot kapjuk biztos döntősek vagyunk. ugyanilyen biztos, hogy a Madridot nem bírjuk megverni, tehát az esélyünk: elkerülni pénteken a Realt. a döntőben természetesen bármi lehetne.
Messit meg nem csakhogy, a Barcában nincs olyan játékos aki tudja pótolni, hanem az egész világon.
hát nem tudom....talán nálad sem lehet minden rendben, mert még saját magadnak is ellentmondasz!!ha ugyanis az egész csapat egy rakat.....volt - ahogy állítod akkor szerinted Fabregas nem egy közepes szintű, hanem: egy rakat....! nos én ilyesmit nem állítottam, mert nem igaz, amit én állítottam mondjuk pl. hogy csere ember (a Barcában természetesen!) az egyszerű tény, csak vissza kell nézni egy tucatnyi összeállítást.pep71 írta:Fabregas csak csereember, meg középszintű...te nálad igen nagy gondok vannak ember..amíg Messi nem állt be, az egész csapat egy rakat [auto_cenzúra] volt, semmi pörgés nem volt, nem csak Fabregas volt gyenge, hanem mindenki más kivéve Valdes.mess2009 írta:a hsz.-ek zöme egy irányba mutat ugyan, de van néhány dolog amiben így kissé lehiggadva vitatkoznék:
-gyenge, elfáradt középpálya :- ha van a barcának valamije Messin kívül az a világ legjobb középpályálya. tegnap sem ez volt feltűnően gyenge!! sőt Iniesta révén még parádézott is. tegnap AZ ELLENFÉL IS NAGYON ERŐS VOLT KÖZÉPEN !! nem (csak) előreívelt (madridista) kontrákkal, hanem gyors és egyben kreatív passzokkal vágtattak át rajtunk és valjuk be ez az amivel szemben leginkább védtelenek vagyunk!
-Alves : kapott mindent, ellentmondásos a megítélése de azért mert a játéka is az! a legjobb hogy elviszi a jobboldalunkat az ötös vonaláig, a legrosszabb: eszetlenül ad be, vagy visszapasszol. mese az hogy valaki jobbszélső is és jobbhátvéd is! RENDRE ráfázunk arra, hogy lemarad a posztjáról egy - egy gyors támadásnál, tegnap ezzel a csapattal semmire sem ment.
Fabregas: eddig is mondtam mostmár soha senki nem győzhet meg: ez az ember alkatilag, játéktudásban, erőnlétben is egy közepes szintű csere ember.
-tegnap egy kiváló egyéni képességű játékosokkal teletűzdelt, világhírű edző által vezetett kiváló anyagi hátterű együttessel játszottunk - tartalékosan !! ezt azért szögezzük le.
az esélyekről: az én papírforma sorrendem: Madrid, Bayern, Barca , Dortmund. ezért, ha a Dortmundot kapjuk biztos döntősek vagyunk. ugyanilyen biztos, hogy a Madridot nem bírjuk megverni, tehát az esélyünk: elkerülni pénteken a Realt. a döntőben természetesen bármi lehetne.
Messit meg nem csakhogy, a Barcában nincs olyan játékos aki tudja pótolni, hanem az egész világon.
Nincs pánikhangulat, csak rossz szájíz. A motiválatlanság, figyelmetlenség, nemtörődömség, dekoncentráltság, az eredményre ráülés, aztán a végén időhúzás-fetrengés-színészkedás-szögletzászlónál labdatartás nem elfogadható.Mikaos írta:Nem értem a negatív hangokat. Volt 1 rossz, de megnyert meccs, és máris pánikhangulat van a továbbjutás ellenére.
Azt hiszem, a Barcelona-nak van a világ leghálátlanabb szurkolótábora, mert mindig elvárja a világ legjobb csapatától, hogy mindig aszerint játsszon, mindig látványos legyen, mindig 5 gólt lőjön.
Ez így van, magam is hálatlan vagyok-e téren de miért? Az elmúlt években olyan magasra tette a mércét az FC Barcelona, hogy elvárjuk tőlük. Egyszerűen hozzászoktunk a győzelemhez.[/code]Azt hiszem, a Barcelona-nak van a világ leghálátlanabb szurkolótábora, mert mindig elvárja a világ legjobb csapatától, hogy mindig aszerint játsszon, mindig látványos legyen, mindig 5 gólt lőjön.
Fabregas csak csereember, meg középszintű...te nálad igen nagy gondok vannak ember..amíg Messi nem állt be, az egész csapat egy rakat [auto_cenzúra] volt, semmi pörgés nem volt, nem csak Fabregas volt gyenge, hanem mindenki más kivéve Valdes.mess2009 írta:a hsz.-ek zöme egy irányba mutat ugyan, de van néhány dolog amiben így kissé lehiggadva vitatkoznék: