Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
zolix10
Barça B

2013.04.11. 14:32:31

Az előbb olvastam a ( előre szólok, hogy felkavaró lehet!) Madridista.hu fórumán, hogy nekünyk 30% esélyt adnak a továbbjutásra! Amúgy ilyeneket írnak: Ez a tipikus ratyi viselkedés, ami az egész katalán csürhét jellemzi, ha nyerésre állnak, akkor pacsi, meg bratyi meg s''gbek''i, amúgy meg mindannyian tudjuk milyenek..."

:cry: :cry:

Amúgy ha nem lettünk volna hullámvölgybe, simán meglett volna a továbbjutás! :roll:
Primitive
Entrenador del Barça

2013.04.11. 14:32:26

Kis értékelés a részemről:

Bár a továbbjutást megmagyarázni nem kell, de kissé fájó, hogy ilyen impotens játékkal rukkoltunk elő, ráadásul a Camp Nouban. :roll:

Amint azt már az előttem szólók is leírták, azzal én is teljes mértékben azonosulni tudok. Kényelmesen a karosszékből hátradőlve néztük a meccset addig, amíg el nem kezdett égni a ház. Utána meg, mint a mérgezett egerek futottunk az eredmény után. Ezt rohadtul kifogásolom a társaságban, és ez nem egyedi eset, hanem az évek alatt halmozottan előforduló hibafaktor.

1-1 után szintén nekiálltunk tötyögni, hogy mi majd eldugjuk a labdát. Hát kérem szépen 20 percig úgysem fogjuk birtokolni a bogyót. Engem rettentő módon irritál a játékunkban ez az affér. Támadni, támadni, támadni! Ezt tudjuk, ezt kell csinálni, nem cicázni az ellenféllel, mert előbb-utóbb aki a tűzzel játszik, az megégeti magát.

Szerencsére azért a továbbjutás megvan, és várhatjuk a pénteki sorsolás. Felőlem bárki jöhet a következő körben, de szivesebben találkoznék valemelyik német gárdával. (nem azért mert félek a Madridtól, de őszintén szólva már herótom van a sok Klasszikustól) Egy BVB elleni meccs biztosan egy szép csatát hozna, ugyanis a Dortmund is egy szemet gyönyörködtető focit játszik.
zolix10 írta:Az előbb olvastam a ( előre szólok, hogy felkavaró lehet!) Madridista.hu fórumán, hogy nekünyk 30% esélyt adnak a továbbjutásra! Amúgy ilyeneket írnak: Ez a tipikus ratyi viselkedés, ami az egész katalán csürhét jellemzi, ha nyerésre állnak, akkor pacsi, meg bratyi meg s''gbek''i, amúgy meg mindannyian tudjuk milyenek..."

:cry: :cry:

Amúgy ha nem lettünk volna hullámvölgybe, simán meglett volna a továbbjutás! :roll:
Engem rohadtul idegesít az, hogy a madridista.hu oldaláról másolgattok ide be. Ha valaki el szeretné olvasni a másik tábor véleményét, akkor átmegy és megteszi. Nekem erre nincs szükségem, és szerintem az értelmesebbeknek sem.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne olvasd, de ennek itt nincs helye. (legalábbis ebben a topikban pláne nem) És ezt nem csak Neked üzenem, hanem a többieknek is. Van egy másik topik, oda talán befér ez a dolog, ha lehet ezt ott oldjátok meg. (oda úgyse sokat járok... :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Primitive 2013.04.11. 14:36:24-kor.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.11. 14:15:07

Alapból érthető, hiszen mindkét német csapat "elfenekelte" őket az elmúlt egy évben. Ráadásul a német csapatok darálnak, mint a veszedelem, ez a "nagyarcú" balerináknak nem szokott ízleni.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.04.11. 14:04:52

http://viscaelbarca.blog.hu/2013/04/11/ ... llenfelnek

A Marca felmérése szerint minket akarnak Madridban ellenfélnek. Jó lenne borsot törni az orruk alá, úgy tűnik tényleg nagyon elszálltak a túloldalt.
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.04.11. 13:48:50

pep71 írta: Szerintem egyáltalán nem kap elegendő bizalmat Titotól és ezért kár, mert nyerő ember lehetne sok meccsen, mivel gólérzékeny is és Messivel is jól megértik egymást..
Kapott ő az idény során elég bizalmat!! Hol éllt vele hol nem!Amíg végig a gála kezdő volt,addig mindig Ini került ki a szélre miatta,és legtöbbször feleslegesen,mert semmit nem nyújtott ott,plusz Ini se a legjobbját szélen,mert ő középen a legjobb! Szóval azért,hogy nem kapott elég bizalmat, az eléggé túlzás! Aki itt nem kap elég bizalmat az Bartra(attól függetlenül,hogy most az elmúlt 4-5meccsen játszott!mert előtte nagyon semmi) meg Song!Meg azért mostanság Alexis is!

Sorsoláshoz pedig: Itt már szerintem se kaphatunk "gyenge" ellenfélt!Ha olyan játékot mutatunk következő meccseken mint tegnap,akkor mondhatni mind1 is,hogy kit kapunk :? Legjobban bár én is Dortmund-nak örülnék,mert talán ők tűnnek a leggyengébbnek. DE ha a Madrid kiveri Bayern-t, mi meg a Dortmund-ot, és döntőben Real-al játszanánk, akkor inkább kapjuk most a Real-t! Nagyon jó lenne tényleg visszavágni nekik elmúlt meccsek miatt,bár elmúlt meccsek miatt nem hiszem, hogy elvernénk őket :? Bár lehet,hogy épp emiatt nyernénk,mert nyeregben érzik magukat! :D Ki tudja?! De ha már nem tudjuk őket elverni,akkor inkább kapjunk ki az elődöntőben tőlük,mint a döntőben,mert azon nem tudnám túl tenni magam! :(
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
pep71
Entrenador del Barça

2013.04.11. 13:30:30

mess2009 írta:
pep71 írta:
mess2009 írta:a hsz.-ek zöme egy irányba mutat ugyan, de van néhány dolog amiben így kissé lehiggadva vitatkoznék:
-gyenge, elfáradt középpálya :- ha van a barcának valamije Messin kívül az a világ legjobb középpályálya. tegnap sem ez volt feltűnően gyenge!! sőt Iniesta révén még parádézott is. tegnap AZ ELLENFÉL IS NAGYON ERŐS VOLT KÖZÉPEN !! nem (csak) előreívelt (madridista) kontrákkal, hanem gyors és egyben kreatív passzokkal vágtattak át rajtunk és valjuk be ez az amivel szemben leginkább védtelenek vagyunk!
-Alves : kapott mindent, ellentmondásos a megítélése de azért mert a játéka is az! a legjobb hogy elviszi a jobboldalunkat az ötös vonaláig, a legrosszabb: eszetlenül ad be, vagy visszapasszol. mese az hogy valaki jobbszélső is és jobbhátvéd is! RENDRE ráfázunk arra, hogy lemarad a posztjáról egy - egy gyors támadásnál, tegnap ezzel a csapattal semmire sem ment.
Fabregas: eddig is mondtam mostmár soha senki nem győzhet meg: ez az ember alkatilag, játéktudásban, erőnlétben is egy közepes szintű csere ember.
-tegnap egy kiváló egyéni képességű játékosokkal teletűzdelt, világhírű edző által vezetett kiváló anyagi hátterű együttessel játszottunk - tartalékosan !! ezt azért szögezzük le.
az esélyekről: az én papírforma sorrendem: Madrid, Bayern, Barca , Dortmund. ezért, ha a Dortmundot kapjuk biztos döntősek vagyunk. ugyanilyen biztos, hogy a Madridot nem bírjuk megverni, tehát az esélyünk: elkerülni pénteken a Realt. a döntőben természetesen bármi lehetne.
Fabregas csak csereember, meg középszintű...te nálad igen nagy gondok vannak ember..amíg Messi nem állt be, az egész csapat egy rakat [auto_cenzúra] volt, semmi pörgés nem volt, nem csak Fabregas volt gyenge, hanem mindenki más kivéve Valdes.
Messit meg nem csakhogy, a Barcában nincs olyan játékos aki tudja pótolni, hanem az egész világon.
hát nem tudom....talán nálad sem lehet minden rendben, mert még saját magadnak is ellentmondasz!!ha ugyanis az egész csapat egy rakat.....volt - ahogy állítod akkor szerinted Fabregas nem egy közepes szintű, hanem: egy rakat....! nos én ilyesmit nem állítottam, mert nem igaz, amit én állítottam mondjuk pl. hogy csere ember (a Barcában természetesen!) az egyszerű tény, csak vissza kell nézni egy tucatnyi összeállítást.
Egy középszintű játékos és csak csereembernek jó a barcában, úgy, hogy ő lőtte a második legtöbb gólt a bajnokságban Messi mögött a csapatban és assistban meg a haramadik legtöbbet adta, pedig elég kevésszer volt kezdő.Szerintem egyáltalán nem kap elegendő bizalmat Titotól és ezért kár, mert nyerő ember lehetne sok meccsen, mivel gólérzékeny is és Messivel is jól megértik egymást..ha ő középszintű játékos akkor elég sok alacsony szintű játékos van..
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.11. 12:58:48

pep71 írta:
mess2009 írta:a hsz.-ek zöme egy irányba mutat ugyan, de van néhány dolog amiben így kissé lehiggadva vitatkoznék:
-gyenge, elfáradt középpálya :- ha van a barcának valamije Messin kívül az a világ legjobb középpályálya. tegnap sem ez volt feltűnően gyenge!! sőt Iniesta révén még parádézott is. tegnap AZ ELLENFÉL IS NAGYON ERŐS VOLT KÖZÉPEN !! nem (csak) előreívelt (madridista) kontrákkal, hanem gyors és egyben kreatív passzokkal vágtattak át rajtunk és valjuk be ez az amivel szemben leginkább védtelenek vagyunk!
-Alves : kapott mindent, ellentmondásos a megítélése de azért mert a játéka is az! a legjobb hogy elviszi a jobboldalunkat az ötös vonaláig, a legrosszabb: eszetlenül ad be, vagy visszapasszol. mese az hogy valaki jobbszélső is és jobbhátvéd is! RENDRE ráfázunk arra, hogy lemarad a posztjáról egy - egy gyors támadásnál, tegnap ezzel a csapattal semmire sem ment.
Fabregas: eddig is mondtam mostmár soha senki nem győzhet meg: ez az ember alkatilag, játéktudásban, erőnlétben is egy közepes szintű csere ember.
-tegnap egy kiváló egyéni képességű játékosokkal teletűzdelt, világhírű edző által vezetett kiváló anyagi hátterű együttessel játszottunk - tartalékosan !! ezt azért szögezzük le.
az esélyekről: az én papírforma sorrendem: Madrid, Bayern, Barca , Dortmund. ezért, ha a Dortmundot kapjuk biztos döntősek vagyunk. ugyanilyen biztos, hogy a Madridot nem bírjuk megverni, tehát az esélyünk: elkerülni pénteken a Realt. a döntőben természetesen bármi lehetne.
Fabregas csak csereember, meg középszintű...te nálad igen nagy gondok vannak ember..amíg Messi nem állt be, az egész csapat egy rakat [auto_cenzúra] volt, semmi pörgés nem volt, nem csak Fabregas volt gyenge, hanem mindenki más kivéve Valdes.
Messit meg nem csakhogy, a Barcában nincs olyan játékos aki tudja pótolni, hanem az egész világon.
hát nem tudom....talán nálad sem lehet minden rendben, mert még saját magadnak is ellentmondasz!!ha ugyanis az egész csapat egy rakat.....volt - ahogy állítod akkor szerinted Fabregas nem egy közepes szintű, hanem: egy rakat....! nos én ilyesmit nem állítottam, mert nem igaz, amit én állítottam mondjuk pl. hogy csere ember (a Barcában természetesen!) az egyszerű tény, csak vissza kell nézni egy tucatnyi összeállítást.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.04.11. 12:44:37

nagyon örülök, h tovább mentünk és vastagon nem érdekel, hogy hogyan. a blben egy a lényeg: maradj állva! ez meg van, innentől előre a több ötösért.
és akkor sem leszek csalódott, ha a madridot más szórja ki.
PUYOL-XAVI-INIESTA
davidvilla007
Barça B

2013.04.11. 12:24:24

Én azt mondom kapjuk a Madridot! Túlságosan elszaladt velük a ló, az utóbbi pár győzelem miatt,és a túloldalon olvasgatva minket tartanak a leggyengébbnek 70-30% győzelmi esélyt adnak a Real javára. Én azt mondom,nem lenne szebb,mint a nagy arcukat kizúgatni az elődöntőből!!!! :D :twisted: :twisted:
Balinho
Entrenador del Barça

2013.04.11. 12:12:11

Mikaos írta:Nem értem a negatív hangokat. Volt 1 rossz, de megnyert meccs, és máris pánikhangulat van a továbbjutás ellenére.
Azt hiszem, a Barcelona-nak van a világ leghálátlanabb szurkolótábora, mert mindig elvárja a világ legjobb csapatától, hogy mindig aszerint játsszon, mindig látványos legyen, mindig 5 gólt lőjön.
Nincs pánikhangulat, csak rossz szájíz. A motiválatlanság, figyelmetlenség, nemtörődömség, dekoncentráltság, az eredményre ráülés, aztán a végén időhúzás-fetrengés-színészkedás-szögletzászlónál labdatartás nem elfogadható.

Más kérdés, hogy nekünk ez is továbbjutást ért most. Ettől függetlenül ez a csapat ha motiváltan és összeszedetten játszik képes lett volna simán hozni a meccset. A Párizs jó csapat, remek játékosokkal, de emiatt nem kellett volna az első perctől kezdve döntetlenre játszani, nem kellett volna rögtön az egyenlítés után visszább venni, nem ennek köszönhetően passzoltunk eszméletlen pontatlanul, előztek meg minket rendszeresen, nem emiatt vártuk állva a labdát, nem emiatt rohantak át a középpályánkon.

Katasztrófa akkor sem lett volna, ha nem jutunk be az elődöntőbe, de hogy amiatt ne lehessen a sokszor lélektelen elképzelés nélküli játékunkat ekézni, mert anno egy jóval szerényebb képességű csapat rosszabbul szerepelt, ezt nem értem meg. Anno tapsoltam Antic épphogy Európába jutott gárdájának, és most tudok elégedetlen lenni az utóbbi pár év legjobb Barcája láttán is...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.11. 12:06:28

még annyit h a sorsoláson kb mos telőször nem imádkozom senkiért, hiába mondja mindenki a dortmundot a leggyengébbnek nincs igazuk...

ha lehetne kérni legyen a madrid... uis kinyilt a csipájuk...m ár ott tartanak h 80-20%-ot adnak maguknak velünk szemben...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Facsy
Jugador d'estrella

2013.04.11. 12:05:22

Sztem tgnp a meccs elsö 2/3 àba a legnagyobb baj az volt h Fabregas és Villa nem vvolt hajlando osszejatszani. Mind2 mindenaron golt akart rugni amit meg is ertek es nem is lett volna baj ha mar 3gollal vezetunk. Ez az en meglatasom bar nem regota nezek focit :) Alves beadasait sose ertettem...es (sajnos) bekell latni h komolyabb ellenfel ellen Messi KELL!!! Ez lehet "lelki eredetü " lehet az ellenfél megfelemlitese vagy a technikai tudasa -latasa. Sztem ezek komboja. De fontos ami nem meglepo... orulok h tovabb jutottunk. Valdes maradhatna...:S Visca el Barca
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.11. 11:54:00

Én sem értem mi értelme volt ennek. Látszott, hogy tényleg önszántukból nem is nagyon akarnak támadni/kitámadni. Lehet még jobban féltek Lavezzi kontráktól, de azért megint hangoztatták hogy otthon vagyunk, támadunk stb.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.11. 11:50:33

továbbra is azt érzem a legnagyobb hibának hogy elkezdtük ez a jo nekünk x mentalitást, meg bekkelést. ehhez mi nem értünk. 0-0nál darálni kellett volna mint az állat, abból 99%-ban jol jovünk ki...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2013.04.11. 11:35:50

Kis túlzással, amikor megláttam a kezdőt, azt kérdeztem magamban, ki fogja megbontani a PSG védelmét, mert az összeállításunk (főleg elől) a tili-tolira alkalmas volt, de másra nemigen. Talán a leggyorsabb az előre játszók közül Pedro lett volna, de a sérülése után mintha ólomcsizma lett volna a lábán. A mérkőzés alatt végig ideges, feszült voltam a támadások meddősége miatt. (respect Messinek, aki segített) Most először hiányoltam az egysíkú Tellot és bizony a botladozó Alexist!
Ettől függetlenül valahogy behúztuk, az a támadásunk RENDBEN volt, Pedro szépen feltette az íre, de valamivel simább továbbjutásra számítottam.

Még annyit, Ini szólója élményszámba ment. =D>
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Deeperintodark
Barça B

2013.04.11. 11:05:29

Azt hiszem, a Barcelona-nak van a világ leghálátlanabb szurkolótábora, mert mindig elvárja a világ legjobb csapatától, hogy mindig aszerint játsszon, mindig látványos legyen, mindig 5 gólt lőjön.
Ez így van, magam is hálatlan vagyok-e téren de miért? Az elmúlt években olyan magasra tette a mércét az FC Barcelona, hogy elvárjuk tőlük. Egyszerűen hozzászoktunk a győzelemhez.[/code]
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.11. 10:55:50

Mikaos, tök jogos amit írsz, és alapvetően a te oldaladon állok, mert iszonyatosan idegesítenek, akik nem tudják értékelni a jelenlegi a csapatot. (úristen, bárcsak ennyi problémánk lett volna mindig, hogy nem meggyőzően jutunk a bl elődöntőbe)

viszont, lassan - lassan kijelenthetjük, amit sokan éreztünk a pep - tito váltásnál. hogy nem fogunk összeesni, de már nem mi vagyunk jelen pillanatban a világ legjobb csapata. nem vagyunk rosszak, top csapat vagyunk, akik simán nyerhetnek bl-t, viszont már nem az van, hogy minden évben az a kérdés, hogy ki állítja meg a legjobb barcát és lesz-e orbitális nagy mákja valakinek ellenük. felveszik a versenyt velünk a csapatok, akár még játékban is, és őszintén mondom most úgy érzem a bayern talán erősebb is. most fontos meccseken szenvedünk, eddig pedig a fontos meccseken voltunk a legjobbak.

magyarul visszaállt az az időszak, ami a pep barca előtt volt, hogy van egy pár topcsapat, aki esélyesek a bl címre, és mindig más van egy kicsit jobb formában. ez nem rossz, és inkább ez a normális, nem az hogy valaki négy éven keresztül egyeduralkodó, de azért fentről kicsit mindig rossz érzés leesnie az embernek.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.04.11. 10:30:42

Nem értem a negatív hangokat. Volt 1 rossz, de megnyert meccs, és máris pánikhangulat van a továbbjutás ellenére.

Nézzük reálisan a dolgokat: a nagyobb bajnokságok csapatainak 95%-át esőben-hóban-reggel-este-motiváltan-nem motiváltan megverjük/megvertük. A maradék 5%-ot azok a csapatok teszik ki, amelyek minőségibb játékosokkal rendelkeznek, és a számunkra két legproblémásabb taktikát alkalmazzák: vagy az állandó letámadást, vagy a betömörüléses védekezést. Más csapatok örülnének, ha csak ennyi bajuk lenne.
Igenis tudomásul kell venni, hogy egy csapat nem tud ezerféleképpen játszani, mi nekünk is megvan a sajátos stílusunk, amit variálunk, de drasztikusan nem fogunk máshogy játszani, amíg a jelenlegi keret magja megvan.
Mindig is problémát jelentettek, és fognak jelenteni a jövőben is az előbb említett csapatok, de én állítom, hogyha futunk és küzdünk, akkor nincs ellenfelünk a világon, és ezt számtalanszor bizonyítottuk az utóbbi években. Akár törvénybe is lehet foglalni.

Nincs a világon még egy ilyen tudású csapat, és valószínűleg egy ideig nem is lesz párja. Nyerhet ellenünk 1-2 csapat különböző okokból kifolyólag, de látni kell (és illik látni), hogy a játékosaink egyéni képességei, illetve a csapat játéka felülmúlja a többit. (Talán nagyképűségnek hangzik, de nem tudok mit mondani: le kell ülni, és megnézni a nagy riválisok meccseit, és látszik, hogy ordító különbségek vannak: gondolok itt egészen elemi dolgokra, passzokra, labdalevételekre, stb.).
És mivel a foci nemcsak egy tényezőn múlik, hanem millió apró dolgon, így nem várhatjuk el, hogy minden meccset megnyerjünk. Az, hogy 6 éve BL-elődöntősek vagyunk, az papíron is bizonyítja azokat, amiket mondtam. (Bár szerintem nincs szükség rá).

Nincs más hátra: előre a BL-győzelemért! A király foglalja vissza a helyét! :)
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.11. 10:23:02

Én szerintem Fabregas jó játékos, csak nem ebbe a csapatba való.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy Titoék meg vaskalaposan ragaszkodnak a 4-3-3-hoz, nem véve észre azt, hogy nem árt néha ezen változtatni.
Valószínűleg, abban, hogy ilyen lagymatagon, nem előre játszottunk, az ő keze is benne van.

Megvallom őszintén, hogy én nem azért szeretném a Dortmudot ellenfélnek, hogy ne a másik kettőt kapjuk ki.
Tavaly ugy a BM ejtette ki a RM-ot. Kiváncsi vagyok, hogy most mire mennek egymással. Ráadásul egy BM-FCB döntő izgalmasabbnak igérkezik, mint egy szokásos clásico. Nekem már nincs kedvem hozzá, nem csak az elmúlt meccsek eredményei miatt.
pep71
Entrenador del Barça

2013.04.11. 10:08:05

#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.11. 09:15:34

Általában egyik legpesszimistább vagyok az oldalon.
De most nem értem mi ez a gyászos hangulat?

Továbbjutottunk. Messivel esélye sem volt ellenünk a PSG-nek.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.11. 08:57:57

Én azt érzem, hogy Tito kicsit feladta a mindent dózeroljunk le támadójátékot és hátrább vonta a csapatot. Kivárásra játszatott, bár nem értem miért, mert azért jó néhány buta labdát adtunk a PSG nek az első félidőben főleg.
Ha kicsit tapasztaltabbak a játékosaik, könnyen átgázolhattak volna rajtunk. Lavezzi elügyetlenkedett két helyzetet biztosan, Pastore egy rakás sz*r volt egész meccsen, kivéve a gólját. RÉgen lehoztam volna kb a 60-65 perc környékén. KEdve nem volt játszani..
Szóval, mondhatjuk, hogy mi félgőzzel mentünk, de azt mondom a PSG sem a legjobb formáját hozta.
Sok szép labda kihozataluk volt, és ügyesek a begyakorolt kombinációik, de náluk ugyan olyan rossz a helyzetkihasználás, mint mostanában nálunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MQuCsabi 2013.04.11. 09:26:57-kor.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.11. 08:42:29

a hsz.-ek zöme egy irányba mutat ugyan, de van néhány dolog amiben így kissé lehiggadva vitatkoznék:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mess2009 2013.04.11. 09:35:45-kor.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.11. 08:16:03

Én csalódott vagyok a tegnap mutatott játék miatt.
Tiszában vagyok vele, hogy nem lehet évente 60 meccset úgy lejátszani, hogy lefocizzák mindegyiken az ellent. Nem is várom el.
De az, hogy a fontos meccseken ilyen felfogással játszanak, mint tegnap, az
kicsit kiakaszt.
Kimentek úgy, hogy jó nekik az iksz is.
Villa beállt a darálóba, Pedro sokszor belépett mellé, mint a Milan elleni visszavágón. Fabre Messi helyén pedig bebizonyította, hogy sokat nem ér. Cselezni képtelen. Alexis kellett volna oda, vagy inkább Iniesta.
Valahogy úgy érzem, ha valaki elől nem akar, akkor a többiek mennek utána. Persze, voltak próbálkozásaink, főleg távoli lövések, amiknek max egy szurkoló örülhetett, hogy megfogta a labdát. Ha a Mallorca ellen mutatnak be ilyen játékot 3-0 után, szót nem szólok. De egy ilyen fontos meccsen, ahol mindenki tudta (csak ők nem?), hogy gólt kell rúgni a továbbjutáshoz, egy nulla játékot produkálnak.
Meg voltak a szokásos eladott labdák, amikből mák volt, hogy nem lett gól. Piqué a gólnál nem futott, hanem kényelmesen kocog vissza.
Alves beadásai feleslegesek voltak. Nem csak azért, mert hozta a szokásos formáját, hanem mert egy Villa meg egy Pedro nem fog úgy sem tudni fejelni ekkora benga francia védők között. Ennek ellenére erőltették.
Tito hibája is, hogy nem ismerte fel, hogy ez nem egy jó taktika, a fiúk leültek, nem pörögtek, ő képtelen volt felpörgetni őket.
Lehet, hogy továbbjutottunk, és lehet azt mondani, hogy nulla játékkal ejtettük ki a PSG-t, de ez kevés lesz nagyon a folytatásban.
A bajnokságban lehetne bátrabban hozzányúlni a fiatalokhoz, egyre többet játszatni őket, hogy rutint szerezzenek.
Akin egyedül láttam, hogy ideges az eredmény miatt, az Messi volt. És ez szomorú....
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.04.11. 08:14:37

Örüljünk a továbbjutásnak. De ez a felállás és ez a hozzáállás nem először mond csődöt. Ahogy elkezdtek játszani, már láttam mi lesz a vége. Addig nem lesz foci, amíg nem kapunk egy gólt. Csak hát sajnos ilyen passzív játék után a bekapott gól után is nagyon nehéz felpörögni. Nem hiszem, hogy ez volt a taktika, de ha a csapat képtelen előnyben is veszély teremteni és nyomást gyakorolni, akkor nincs esély egy nehezebb ellenfél ellen. Ma még Alves is halvány volt, Xavi nem irányított, Iniesta és Fabregas megint egymás nyakán volt, a csatárok gyenge, ötlettelen produkciót mutattak be. Valami összeállításbeli változtatás kell, mert ez a gépezet már így nem működik.
Válasz küldése