Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Holnap 12:00-kor ismétlik, itt van a sport1 programja ha nem lenne jó az időpont, nézd meg hogy máskor ismétlik-e. http://tv.animare.hu/default.aspx?chann ... 2013-03-13jani83 írta:hali,tegnap sajnos nem tudtam megnézni a meccset, van rá mód hogy letöltsem valahonnan? előre is köszönöm!!
sjd írta: a 3 sárgájuk bőven lehetett volna 6-7 is.
Igaz, viszont előtte annyit futott, dolgozott, mint idén egyszer sem! Simán elfáradhatott addigra, mert - az állójátéka miatt - már nincs ehhez a futásmennyiséghez hozzászokva...bowlinggolyo írta: amikor már 3-0 volt és égetően fontos a védekezés, akkor ő mit csinált. Nos elárulom állt elől és sétált, nem támadta le a labdás embert, pedig ott állt tőle 5 méterre. Szóval sok esetben nem védekezett annyira, amennyire elvárható lett volna, ettől függetlenül nagyon nagy meccset játszott és az a 2 gólja valami ember feletti volt (főleg az első).
én írtam, és nagyon örülök, hogy eleget tett a kérésemnek.recrea írta: Nem emlékszem, ki volt az a zseniális jós tegnap, - be is írtam, h egyetértek vele -, aki azt írta, h egy elvárása van Villával kapcsolatban: ha odakerül, verje be. Megtette.
Én is végignézem, még mindig eufóriát érzek!18Barca99 írta:Ha valakit érdekel, most ismétlik a tegnapi meccsünket a Sport1-en. Én biztos visszanézem, ez már-már a 6-2-es vagy 5-0ás meccsek közé tartozik.
Ezzel én is egyetértek. Az első meccsen nagyon simán, taktikus, tiszta, jó játékkal vertek meg minket és egyetlen pillanatig nem volt kérdéses a győzelmük jogossága.régész írta:nem tudom skacok, hogy valaki írta-e már, de azt tegyük hozzá, hogy ha kiestünk volna is, a Milán volt az elmúlt évek legszimpatikusabb csapata, aki megvert minket. Azt játszották amit tudtak, tisztában voltak a képességeikkel. És ami a legfontosabb, és szimpatikussá teszi őket (nem csak számomra), hogy tiszta játékkal! Nem voltak parasztok, nem volt rugdosódás, színészkedés, alattomos belépők, és még sorolhatnám...nem akarom részletezni, hogy mely csapatokra gondolok! Tehát, respekt!
Itt egy pontos rajz egy kis elemzéssel, de jól ábrázoltad, igenvisca el barca írta:nem olvastam még a mai adagot vissza, nem tudom írta e valaki, de tegnap elég érdekes felállásban játszottunk. valaki erősítsen meg benne, mert 2 infarktus között nem biztos h jol láttam.
------------------------vv----------------------
--------------masche----piqué---------alba--
------------------busi--------------------------
--------------xavi--------------ini--------------
-----alves-----messi----------------pedro--
--------------------------------villa------------
Igen, sajnos volt, amikor sétálós önmagát idézte, talán az utolsó 5-8 percben jött teljesen vissza zavarni, de ettől függetlenül tegnap nem megyünk tovább nélküle. A televíziós "szakértők" jól mondták, hogy a Milan nagyjából mindent jól csinált, de Messiből nem lehet felkészülni!bowlinggolyo írta:Erre csak annyit szeretnék mondani, hogy nézd meg, amikor már 3-0 volt és égetően fontos a védekezés, akkor ő mit csinált. Nos elárulom állt elől és sétált, nem támadta le a labdás embert, pedig ott állt tőle 5 méterre....Kash írta:...ráadásul mind támadásban, mind védekezésben kivette a részét, ahogyan azt egy csatárnak kell.
Milyen tipusú védekezést akarsz te látni egy csatártól?bowlinggolyo írta:Erre csak annyit szeretnék mondani, hogy nézd meg, amikor már 3-0 volt és égetően fontos a védekezés, akkor ő mit csinált. Nos elárulom állt elől és sétált, nem támadta le a labdás embert, pedig ott állt tőle 5 méterre. Szóval sok esetben nem védekezett annyira, amennyire elvárható lett volna, ettől függetlenül nagyon nagy meccset játszott és az a 2 gólja valami ember feletti volt (főleg az első).Kash írta:Messi hihetetlenül jól játszott, idén ez volt a legjobb meccse(szerintem), és ráadásul mind támadásban, mind védekezésben kivette a részét, ahogyan azt egy csatárnak kell.
Mindenki tisztában van azzal, hogy a Barca milyen kvalitásokkal rendelkezik és ez a meccs után méltán mondhatják, hogy visszatértünk a versenybe. Nagy löketet fog ez a nagy győzelem adni a csapatnak és remélem, ha már a Wembleyben lesz a döntő ismétli a történelem önmagát, akár csak 2 éve.