Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez így van, magam is hálatlan vagyok-e téren de miért? Az elmúlt években olyan magasra tette a mércét az FC Barcelona, hogy elvárjuk tőlük. Egyszerűen hozzászoktunk a győzelemhez.[/code]Azt hiszem, a Barcelona-nak van a világ leghálátlanabb szurkolótábora, mert mindig elvárja a világ legjobb csapatától, hogy mindig aszerint játsszon, mindig látványos legyen, mindig 5 gólt lőjön.
Fabregas csak csereember, meg középszintű...te nálad igen nagy gondok vannak ember..amíg Messi nem állt be, az egész csapat egy rakat [auto_cenzúra] volt, semmi pörgés nem volt, nem csak Fabregas volt gyenge, hanem mindenki más kivéve Valdes.mess2009 írta:a hsz.-ek zöme egy irányba mutat ugyan, de van néhány dolog amiben így kissé lehiggadva vitatkoznék:
-gyenge, elfáradt középpálya :- ha van a barcának valamije Messin kívül az a világ legjobb középpályálya. tegnap sem ez volt feltűnően gyenge!! sőt Iniesta révén még parádézott is. tegnap AZ ELLENFÉL IS NAGYON ERŐS VOLT KÖZÉPEN !! nem (csak) előreívelt (madridista) kontrákkal, hanem gyors és egyben kreatív passzokkal vágtattak át rajtunk és valjuk be ez az amivel szemben leginkább védtelenek vagyunk!
-Alves : kapott mindent, ellentmondásos a megítélése de azért mert a játéka is az! a legjobb hogy elviszi a jobboldalunkat az ötös vonaláig, a legrosszabb: eszetlenül ad be, vagy visszapasszol. mese az hogy valaki jobbszélső is és jobbhátvéd is! RENDRE ráfázunk arra, hogy lemarad a posztjáról egy - egy gyors támadásnál, tegnap ezzel a csapattal semmire sem ment.
Fabregas: eddig is mondtam mostmár soha senki nem győzhet meg: ez az ember alkatilag, játéktudásban, erőnlétben is egy közepes szintű csere ember.
-tegnap egy kiváló egyéni képességű játékosokkal teletűzdelt, világhírű edző által vezetett kiváló anyagi hátterű együttessel játszottunk - tartalékosan !! ezt azért szögezzük le.
az esélyekről: az én papírforma sorrendem: Madrid, Bayern, Barca , Dortmund. ezért, ha a Dortmundot kapjuk biztos döntősek vagyunk. ugyanilyen biztos, hogy a Madridot nem bírjuk megverni, tehát az esélyünk: elkerülni pénteken a Realt. a döntőben természetesen bármi lehetne.
VEB attól,hogy nem sürün irok a fórumba, napi rendszerességgel szoktam olvasni,s az irásaid számomra élményszámba mennek.(OFF végevisca el barca írta:a kieséses szakaszban 4 meccsből egyet nyertünk. ráadásul idén mér sokadik alkalommal mondjuk azt h 3 pont megvan más nem számít. és igen valóban nem számít, de ilyen játékkal, mint amit milanoban, meg a psg elleni két meccsen bemutattunk mind3 csapat elpicsáz minket. aki ezt nem látja vak.hajnesz írta:
messi nélkül meg max egy mallorca ellen vagyunk jók
továbbmentünk, de én nem örülök
Hátha ezt is majd "bemakkoljuk" Remy, mint az eddigieket.REMY írta:azért ez a divathájpolt, színtelen Real az elmúlt klasszikusokon a barca fölé nőtt eredményben, úgyhogy nem biztos, hogy velünk járnátok a legjobban. Mi/ Mou ismer a legjobban titeket, és ezért is vagyunk erősebb ellenfél, mint egy Bayern például.Imperial írta:Én meg remélem ezt a divathájpolt, színtelen Realt kapjuk, mert őket még ezzel a híg játékkal is ki fogjuk verni az univerzumból, aztán szeretném látni ezt a képet:
http://goo.gl/j0Vea
azért ez a divathájpolt, színtelen Real az elmúlt klasszikusokon a barca fölé nőtt eredményben, úgyhogy nem biztos, hogy velünk járnátok a legjobban. Mi/ Mou ismer a legjobban titeket, és ezért is vagyunk erősebb ellenfél, mint egy Bayern például.Imperial írta:Én meg remélem ezt a divathájpolt, színtelen Realt kapjuk, mert őket még ezzel a híg játékkal is ki fogjuk verni az univerzumból, aztán szeretném látni ezt a képet:
http://goo.gl/j0Vea
jah, a milan ellen is ezt mondtuk. aztán láttuk mekkora pörgés voltpezZy írta:Szerintem az elődöntőre felpörgünk
Nagyjából ez történt.Balinho írta:Negatívumok, pozitívumok:
- A védelem bizonytalan és pontatlan, unott és demotivált volt, ráadásul tovább fogyatkozott... Ha egy mód van rá, játszassuk már Bartrát, ne Song legyen a vészmegoldás, mert láthatóan nem érezte azt a posztot korábban
- Alves: [auto_cenzúra] beadások, elől ragadások, botrányosan eszetlen játék; Alba Arany Málna a legrosszabb színészi teljesítményekért... szánalmas volt, amit előadott.
- A középpálya átjáróház, Busquets ma hanyag, dekoncentrált és pofátlanul dekoncentrált volt, többek között ennek is köszönhetően volt átjáróház a középpálya; Xavi nagyon gyenge játékot nyújtott egyáltalán nem sikerült irányítanunk a középpályát, úgy összességében több labdát adtunk el, mint a Nike egy évben...
- A támadók közül senki nem nyújtott még elfogadható közelit se. Villa a láthatatlan ember, Fabregas akart ugyan, de igazából sem a középpályára visszalépve, sem elől nem tudott semmit hozzátenni a játékhoz.
- Pedro meg sajnos bejátszotta magát örökre a kezdőbe, pedig nálam kb a csapat leggyengébbje volt megint (gól ide vagy oda)...
- Tito: eleve nem értettem mit akartunk játszani, nem tudott motiválni, nem tudott belenyúlni még félidőben sem a meccsbe, rossz volt nézni a csapat hozzáállását!
+ Továbbjutottunk
+ Bartra nem lógott ki lefele