Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2013.04.11. 11:35:50

Kis túlzással, amikor megláttam a kezdőt, azt kérdeztem magamban, ki fogja megbontani a PSG védelmét, mert az összeállításunk (főleg elől) a tili-tolira alkalmas volt, de másra nemigen. Talán a leggyorsabb az előre játszók közül Pedro lett volna, de a sérülése után mintha ólomcsizma lett volna a lábán. A mérkőzés alatt végig ideges, feszült voltam a támadások meddősége miatt. (respect Messinek, aki segített) Most először hiányoltam az egysíkú Tellot és bizony a botladozó Alexist!
Ettől függetlenül valahogy behúztuk, az a támadásunk RENDBEN volt, Pedro szépen feltette az íre, de valamivel simább továbbjutásra számítottam.

Még annyit, Ini szólója élményszámba ment. =D>
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Deeperintodark
Barça B

2013.04.11. 11:05:29

Azt hiszem, a Barcelona-nak van a világ leghálátlanabb szurkolótábora, mert mindig elvárja a világ legjobb csapatától, hogy mindig aszerint játsszon, mindig látványos legyen, mindig 5 gólt lőjön.
Ez így van, magam is hálatlan vagyok-e téren de miért? Az elmúlt években olyan magasra tette a mércét az FC Barcelona, hogy elvárjuk tőlük. Egyszerűen hozzászoktunk a győzelemhez.[/code]
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.11. 10:55:50

Mikaos, tök jogos amit írsz, és alapvetően a te oldaladon állok, mert iszonyatosan idegesítenek, akik nem tudják értékelni a jelenlegi a csapatot. (úristen, bárcsak ennyi problémánk lett volna mindig, hogy nem meggyőzően jutunk a bl elődöntőbe)

viszont, lassan - lassan kijelenthetjük, amit sokan éreztünk a pep - tito váltásnál. hogy nem fogunk összeesni, de már nem mi vagyunk jelen pillanatban a világ legjobb csapata. nem vagyunk rosszak, top csapat vagyunk, akik simán nyerhetnek bl-t, viszont már nem az van, hogy minden évben az a kérdés, hogy ki állítja meg a legjobb barcát és lesz-e orbitális nagy mákja valakinek ellenük. felveszik a versenyt velünk a csapatok, akár még játékban is, és őszintén mondom most úgy érzem a bayern talán erősebb is. most fontos meccseken szenvedünk, eddig pedig a fontos meccseken voltunk a legjobbak.

magyarul visszaállt az az időszak, ami a pep barca előtt volt, hogy van egy pár topcsapat, aki esélyesek a bl címre, és mindig más van egy kicsit jobb formában. ez nem rossz, és inkább ez a normális, nem az hogy valaki négy éven keresztül egyeduralkodó, de azért fentről kicsit mindig rossz érzés leesnie az embernek.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.04.11. 10:30:42

Nem értem a negatív hangokat. Volt 1 rossz, de megnyert meccs, és máris pánikhangulat van a továbbjutás ellenére.
Azt hiszem, a Barcelona-nak van a világ leghálátlanabb szurkolótábora, mert mindig elvárja a világ legjobb csapatától, hogy mindig aszerint játsszon, mindig látványos legyen, mindig 5 gólt lőjön.

Nézzük reálisan a dolgokat: a nagyobb bajnokságok csapatainak 95%-át esőben-hóban-reggel-este-motiváltan-nem motiváltan megverjük/megvertük. A maradék 5%-ot azok a csapatok teszik ki, amelyek minőségibb játékosokkal rendelkeznek, és a számunkra két legproblémásabb taktikát alkalmazzák: vagy az állandó letámadást, vagy a betömörüléses védekezést. Más csapatok örülnének, ha csak ennyi bajuk lenne.
Igenis tudomásul kell venni, hogy egy csapat nem tud ezerféleképpen játszani, mi nekünk is megvan a sajátos stílusunk, amit variálunk, de drasztikusan nem fogunk máshogy játszani, amíg a jelenlegi keret magja megvan.
Mindig is problémát jelentettek, és fognak jelenteni a jövőben is az előbb említett csapatok, de én állítom, hogyha futunk és küzdünk, akkor nincs ellenfelünk a világon, és ezt számtalanszor bizonyítottuk az utóbbi években. Akár törvénybe is lehet foglalni.

Nincs a világon még egy ilyen tudású csapat, és valószínűleg egy ideig nem is lesz párja. Nyerhet ellenünk 1-2 csapat különböző okokból kifolyólag, de látni kell (és illik látni), hogy a játékosaink egyéni képességei, illetve a csapat játéka felülmúlja a többit. (Talán nagyképűségnek hangzik, de nem tudok mit mondani: le kell ülni, és megnézni a nagy riválisok meccseit, és látszik, hogy ordító különbségek vannak: gondolok itt egészen elemi dolgokra, passzokra, labdalevételekre, stb.).
És mivel a foci nemcsak egy tényezőn múlik, hanem millió apró dolgon, így nem várhatjuk el, hogy minden meccset megnyerjünk. Az, hogy 6 éve BL-elődöntősek vagyunk, az papíron is bizonyítja azokat, amiket mondtam. (Bár szerintem nincs szükség rá).

Nincs más hátra: előre a BL-győzelemért! A király foglalja vissza a helyét! :)
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.11. 10:23:02

Én szerintem Fabregas jó játékos, csak nem ebbe a csapatba való.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy Titoék meg vaskalaposan ragaszkodnak a 4-3-3-hoz, nem véve észre azt, hogy nem árt néha ezen változtatni.
Valószínűleg, abban, hogy ilyen lagymatagon, nem előre játszottunk, az ő keze is benne van.

Megvallom őszintén, hogy én nem azért szeretném a Dortmudot ellenfélnek, hogy ne a másik kettőt kapjuk ki.
Tavaly ugy a BM ejtette ki a RM-ot. Kiváncsi vagyok, hogy most mire mennek egymással. Ráadásul egy BM-FCB döntő izgalmasabbnak igérkezik, mint egy szokásos clásico. Nekem már nincs kedvem hozzá, nem csak az elmúlt meccsek eredményei miatt.
pep71
Entrenador del Barça

2013.04.11. 10:08:05

mess2009 írta:a hsz.-ek zöme egy irányba mutat ugyan, de van néhány dolog amiben így kissé lehiggadva vitatkoznék:
-gyenge, elfáradt középpálya :- ha van a barcának valamije Messin kívül az a világ legjobb középpályálya. tegnap sem ez volt feltűnően gyenge!! sőt Iniesta révén még parádézott is. tegnap AZ ELLENFÉL IS NAGYON ERŐS VOLT KÖZÉPEN !! nem (csak) előreívelt (madridista) kontrákkal, hanem gyors és egyben kreatív passzokkal vágtattak át rajtunk és valjuk be ez az amivel szemben leginkább védtelenek vagyunk!
-Alves : kapott mindent, ellentmondásos a megítélése de azért mert a játéka is az! a legjobb hogy elviszi a jobboldalunkat az ötös vonaláig, a legrosszabb: eszetlenül ad be, vagy visszapasszol. mese az hogy valaki jobbszélső is és jobbhátvéd is! RENDRE ráfázunk arra, hogy lemarad a posztjáról egy - egy gyors támadásnál, tegnap ezzel a csapattal semmire sem ment.
Fabregas: eddig is mondtam mostmár soha senki nem győzhet meg: ez az ember alkatilag, játéktudásban, erőnlétben is egy közepes szintű csere ember.
-tegnap egy kiváló egyéni képességű játékosokkal teletűzdelt, világhírű edző által vezetett kiváló anyagi hátterű együttessel játszottunk - tartalékosan !! ezt azért szögezzük le.
az esélyekről: az én papírforma sorrendem: Madrid, Bayern, Barca , Dortmund. ezért, ha a Dortmundot kapjuk biztos döntősek vagyunk. ugyanilyen biztos, hogy a Madridot nem bírjuk megverni, tehát az esélyünk: elkerülni pénteken a Realt. a döntőben természetesen bármi lehetne.
Fabregas csak csereember, meg középszintű...te nálad igen nagy gondok vannak ember..amíg Messi nem állt be, az egész csapat egy rakat [auto_cenzúra] volt, semmi pörgés nem volt, nem csak Fabregas volt gyenge, hanem mindenki más kivéve Valdes.
Messit meg nem csakhogy, a Barcában nincs olyan játékos aki tudja pótolni, hanem az egész világon.
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.11. 09:15:34

Általában egyik legpesszimistább vagyok az oldalon.
De most nem értem mi ez a gyászos hangulat?

Továbbjutottunk. Messivel esélye sem volt ellenünk a PSG-nek.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.11. 08:57:57

Én azt érzem, hogy Tito kicsit feladta a mindent dózeroljunk le támadójátékot és hátrább vonta a csapatot. Kivárásra játszatott, bár nem értem miért, mert azért jó néhány buta labdát adtunk a PSG nek az első félidőben főleg.
Ha kicsit tapasztaltabbak a játékosaik, könnyen átgázolhattak volna rajtunk. Lavezzi elügyetlenkedett két helyzetet biztosan, Pastore egy rakás sz*r volt egész meccsen, kivéve a gólját. RÉgen lehoztam volna kb a 60-65 perc környékén. KEdve nem volt játszani..
Szóval, mondhatjuk, hogy mi félgőzzel mentünk, de azt mondom a PSG sem a legjobb formáját hozta.
Sok szép labda kihozataluk volt, és ügyesek a begyakorolt kombinációik, de náluk ugyan olyan rossz a helyzetkihasználás, mint mostanában nálunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MQuCsabi 2013.04.11. 09:26:57-kor.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.11. 08:42:29

a hsz.-ek zöme egy irányba mutat ugyan, de van néhány dolog amiben így kissé lehiggadva vitatkoznék:
-gyenge, elfáradt középpálya :- ha van a barcának valamije Messin kívül az a világ legjobb középpályálya. tegnap sem ez volt feltűnően gyenge!! sőt Iniesta révén még parádézott is. tegnap AZ ELLENFÉL IS NAGYON ERŐS VOLT KÖZÉPEN !! nem (csak) előreívelt (madridista) kontrákkal, hanem gyors és egyben kreatív passzokkal vágtattak át rajtunk és valjuk be ez az amivel szemben leginkább védtelenek vagyunk!
-Alves : kapott mindent, ellentmondásos a megítélése de azért mert a játéka is az! a legjobb hogy elviszi a jobboldalunkat az ötös vonaláig, a legrosszabb: eszetlenül ad be, vagy visszapasszol. mese az hogy valaki jobbszélső is és jobbhátvéd is! RENDRE ráfázunk arra, hogy lemarad a posztjáról egy - egy gyors támadásnál, tegnap ezzel a csapattal semmire sem ment.
Fabregas: eddig is mondtam mostmár soha senki nem győzhet meg: ez az ember alkatilag, játéktudásban, erőnlétben is egy közepes szintű csere ember.
-tegnap egy kiváló egyéni képességű játékosokkal teletűzdelt, világhírű edző által vezetett kiváló anyagi hátterű együttessel játszottunk - tartalékosan !! ezt azért szögezzük le.
az esélyekről: az én papírforma sorrendem: Madrid, Bayern, Barca , Dortmund. ezért, ha a Dortmundot kapjuk biztos döntősek vagyunk. ugyanilyen biztos, hogy a Madridot nem bírjuk megverni, tehát az esélyünk: elkerülni pénteken a Realt. a döntőben természetesen bármi lehetne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mess2009 2013.04.11. 09:35:45-kor.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.11. 08:16:03

Én csalódott vagyok a tegnap mutatott játék miatt.
Tiszában vagyok vele, hogy nem lehet évente 60 meccset úgy lejátszani, hogy lefocizzák mindegyiken az ellent. Nem is várom el.
De az, hogy a fontos meccseken ilyen felfogással játszanak, mint tegnap, az
kicsit kiakaszt.
Kimentek úgy, hogy jó nekik az iksz is.
Villa beállt a darálóba, Pedro sokszor belépett mellé, mint a Milan elleni visszavágón. Fabre Messi helyén pedig bebizonyította, hogy sokat nem ér. Cselezni képtelen. Alexis kellett volna oda, vagy inkább Iniesta.
Valahogy úgy érzem, ha valaki elől nem akar, akkor a többiek mennek utána. Persze, voltak próbálkozásaink, főleg távoli lövések, amiknek max egy szurkoló örülhetett, hogy megfogta a labdát. Ha a Mallorca ellen mutatnak be ilyen játékot 3-0 után, szót nem szólok. De egy ilyen fontos meccsen, ahol mindenki tudta (csak ők nem?), hogy gólt kell rúgni a továbbjutáshoz, egy nulla játékot produkálnak.
Meg voltak a szokásos eladott labdák, amikből mák volt, hogy nem lett gól. Piqué a gólnál nem futott, hanem kényelmesen kocog vissza.
Alves beadásai feleslegesek voltak. Nem csak azért, mert hozta a szokásos formáját, hanem mert egy Villa meg egy Pedro nem fog úgy sem tudni fejelni ekkora benga francia védők között. Ennek ellenére erőltették.
Tito hibája is, hogy nem ismerte fel, hogy ez nem egy jó taktika, a fiúk leültek, nem pörögtek, ő képtelen volt felpörgetni őket.
Lehet, hogy továbbjutottunk, és lehet azt mondani, hogy nulla játékkal ejtettük ki a PSG-t, de ez kevés lesz nagyon a folytatásban.
A bajnokságban lehetne bátrabban hozzányúlni a fiatalokhoz, egyre többet játszatni őket, hogy rutint szerezzenek.
Akin egyedül láttam, hogy ideges az eredmény miatt, az Messi volt. És ez szomorú....
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.04.11. 08:14:37

Örüljünk a továbbjutásnak. De ez a felállás és ez a hozzáállás nem először mond csődöt. Ahogy elkezdtek játszani, már láttam mi lesz a vége. Addig nem lesz foci, amíg nem kapunk egy gólt. Csak hát sajnos ilyen passzív játék után a bekapott gól után is nagyon nehéz felpörögni. Nem hiszem, hogy ez volt a taktika, de ha a csapat képtelen előnyben is veszély teremteni és nyomást gyakorolni, akkor nincs esély egy nehezebb ellenfél ellen. Ma még Alves is halvány volt, Xavi nem irányított, Iniesta és Fabregas megint egymás nyakán volt, a csatárok gyenge, ötlettelen produkciót mutattak be. Valami összeállításbeli változtatás kell, mert ez a gépezet már így nem működik.
hajnesz
Entrenador del Barça

2013.04.11. 01:14:54

visca el barca írta:
hajnesz írta:
a kieséses szakaszban 4 meccsből egyet nyertünk. ráadásul idén mér sokadik alkalommal mondjuk azt h 3 pont megvan más nem számít. és igen valóban nem számít, de ilyen játékkal, mint amit milanoban, meg a psg elleni két meccsen bemutattunk mind3 csapat elpicsáz minket. aki ezt nem látja vak.

messi nélkül meg max egy mallorca ellen vagyunk jók

továbbmentünk, de én nem örülök :roll:
VEB attól,hogy nem sürün irok a fórumba, napi rendszerességgel szoktam olvasni,s az irásaid számomra élményszámba mennek.(OFF vége :D).
DE... Ezzel amit irsz minden tekintetben egyetértek, de nekem, mint aki nem ma kezdett el szurkolni a Barcának (tudom te sem) egy aprócska siker is élményszámba tud menni, s akárhogyis nyerünk,nekem feldobja a hetem!
Bizni a végsőkig kell a csapatban, akármennyire is pocsék formában vannak, s be kell látni, hogy a középpályánk már nem az igazi (elfáradtak- lelkileg, agyonnyerték már magukat), s ezt főleg Xavira értem. Jó középpálya nélkül nem várhat el az ember olyan játékot, mint mikor Xavi-Ini duó csúcsformában van. A 2013-as Barca már nem olyan, mint a 2008as. Igaz van egy világverő Messink, aki még sérülten is képes megverni a P$G-t, de mint tudjuk, idén a többiek legfeljebb küzdeni akarással érhetnek fel mellé. Ha idén megnyerjük a Bl-t, az részben ajándék lesz ( ilyen játékkal), de nem lehetünk 10 éven keresztül mindig csúcsformában, valamint amit tavaly ellopott a Chelsea, azt idén most majd visszavesszük 0,00 játékkal :)
Imperial
Jugador del Barça

2013.04.11. 00:10:26

Volt azért azokon a meccseken 1-1 meg nem adott tizenegyes, a Real felé hajló bírói döntések, illetve mondhatnám, hogy volt olyan meccs egyszer, amikor Nani kiszórásáig olyan volt a játék képe több mint egy félidőn keresztül, hogy még a Special Five sem tudta volna kimagyarázni...
Mindegy, hagyjuk is ezeket a dolgokat, ne foglalkozzunk a múlttal.
Mi is ismerjük a Real Madridot, nyugodjatok meg!
Nem fog például hidegzuhanyként hatni, hogy 10-ből 8 labdát a szépfiúra próbálnak majd megjátszani, a másik kettőt meg vagy Higu vagy Benzema baltázná el, miközben a fent említett személy vergődne meg csapkodna...
Vajon Varane képes lenne megismételni az eddig teljesítményét Messi levédekezésében, vagy azért annyira ő sem ász, mint amennyire a madridi sajtó kiemeli?! Vajon képes lenne-e az alattomos szabálytalankodásaikat folytatva értelmes bíráskodás mellett lehozni piros lapok nélkül a Real?!
Vajon a védelmünk és Valdes megint olyan szemet gyönyörködtetően összehozni pár potyagólt, vagy ez alkalommal nem lenne akkor mákja az ellenfelünknek?!

Semmiben sem vagyunk rosszabbak egyetlen szóba jöhető ellenfelünknél sem, majd a pályán eldől, hogy ki lesz a legjobb. Szerintem mi voltunk, vagyunk és leszünk is! :twisted:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.10. 23:55:43

bármely párharc is jön létre, mindegyikben meg lesz az a faktor, ami bízakodásra adhat okot.

a dortmund játékstílusa talán feküdhet nekünk, és valahol ugyanez igaz a bayern-re is, egyik csapat sincs hozzászokva, hogy az ellenfél 65% körül, vagy a felett birtokolja ellenük a labdát, és védekezésre is ritkán kényszerülnek.
a tavaly és idén látottak alapján a realnak ez a két csapat kevésbé fekszik, mint amennyire a taktikák miatt nekünk feküdhet.

ha a realt kapjuk, akkor megy egyszerű a képlet.
az utóbbi 4 meccsen nem vertük meg őket (2 vereség,2 döntetlen) itt az ideje, hogy végre megtörjük ezt a rossz sorozatot, mondjuk úgy, hogy az egyik meccset legalább behúzzuk, és valahogy továbbmegyünk.
ha pedig a szuperkupa és a spanyol kupa után ebben a kétmeccses párharcban is felülmúlnak minket, akkor a bl-t meg is fogják nyerni, ebben szinte biztos vagyok.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.10. 23:49:29

REMY írta:
Imperial írta:Én meg remélem ezt a divathájpolt, színtelen Realt kapjuk, mert őket még ezzel a híg játékkal is ki fogjuk verni az univerzumból, aztán szeretném látni ezt a képet:
http://goo.gl/j0Vea
azért ez a divathájpolt, színtelen Real az elmúlt klasszikusokon a barca fölé nőtt eredményben, úgyhogy nem biztos, hogy velünk járnátok a legjobban. Mi/ Mou ismer a legjobban titeket, és ezért is vagyunk erősebb ellenfél, mint egy Bayern például.
Hátha ezt is majd "bemakkoljuk" Remy, mint az eddigieket. :wink:

Senkitől sem tartok, állítom, még mindig mi vagyunk a legjobb csapat és a legesélyesebbek a BL-re. Nem esek hasra a Bayerntől, meglátjátok majd, ha összekerülünk.
REMY
Madridista

2013.04.10. 23:43:12

Imperial írta:Én meg remélem ezt a divathájpolt, színtelen Realt kapjuk, mert őket még ezzel a híg játékkal is ki fogjuk verni az univerzumból, aztán szeretném látni ezt a képet:
azért ez a divathájpolt, színtelen Real az elmúlt klasszikusokon a barca fölé nőtt eredményben, úgyhogy nem biztos, hogy velünk járnátok a legjobban. Mi/ Mou ismer a legjobban titeket, és ezért is vagyunk erősebb ellenfél, mint egy Bayern például.
Barca96
Jugador del Barça

2013.04.10. 23:39:26

Az látszik, hogy Messi nélkül nem az igazi, de mikor bent van, akkor nagyon jók vagyunk! Remélem nincs semmi baja, meccs vége felé nagyon sokat sétált. Lényeg, hogy sorozatban 6. éve bizonyitjuk, hogy milyen jók is vagyunk!
Visca Barca!!!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.04.10. 23:34:01

Én nagyon örülnék, ha valamelyik német csapatot kapnánk, de csak akkor, ha a másik kiüti a Realt. Ha ez lehetetlen lenne, akkor inkább most jöjjön a Madrid...
Imperial
Jugador del Barça

2013.04.10. 23:33:25

Én meg remélem ezt a divathájpolt, színtelen Realt kapjuk, mert őket még ezzel a híg játékkal is ki fogjuk verni az univerzumból, aztán szeretném látni ezt a képet:

Tavaly a Napoli ellen vért izzadva továbbjutó, és utána sem kiemelkedően játszó Chelsea nyerte a BL-t. Az addig parádézó Bayern meg kipukkadt a döntőre...
Nem kalkulálgatni kell, amíg van egy Messink, addig nincs mitől vagy kitől félnünk. Persze az önbizalomtól duzzadó, a bajnokságot már megnyerő Bayern nem lenne a legkönnyebb ellenfél, de őket is simán verhetjük, ha úgy alakul. Ha meg nem úgy alakul, akkor bárkitől ki is tudunk kapni.
A lényeg, hogy tegyük oda magunkat, és a győzelemre hajtsunk!
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.10. 23:24:21

Továbbra is mondom, Messi ha játszik mindkét meccsen végig, akkor nem lett volna ilyen szoros. Csak meg kell nézni a meccsek alakulását, mikor ő a pályán volt.

Ma a középpálya volt gyenge. Remélem Busi összekapja magát.

Sorsoláson még izgul valaki? :D

Annyira egyértelmű a Barca-Bayern, Real-Dortmund. Erre nem lehet tenni mixen? :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.10. 23:13:48

pezZy írta:Szerintem az elődöntőre felpörgünk
jah, a milan ellen is ezt mondtuk. aztán láttuk mekkora pörgés volt :lol:

senkienk ne legyenek kétségei, akárki jön, amigy x van addig bekkelünk. most ez a divat. igaz h nem tudunk védekezi, de ezt erőltetik. ahelyett h nyomnánk mint gép és fél ora alatt vernénk bárkinek hármat
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.10. 23:10:18

Sírjak? Vagy nevessek? Ezen még gondolkodnom kell. Minden esetre a Dortmundot kell, hogy kapjuk...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.04.10. 23:09:51

[quote="Messidona10"]Az szerintem mindenki számára világos, hogy ilyen játékkal nem lehet BL-t nyerni. Ez is nagyon necces volt, a Milan ellen is az volt, és több mint valószínű, hogy az elődöntő még neccesebb lesz, tekintve, hogy ott akárkit is kapunk, beillik döntőnek is.

Sajnos tavaly a Chelsea ennél 100* rosszabb játékkal nyerte meg..! Sajnos Messi nélkül nagyon nem megy.. amint beállt minden megváltozott.

Szerintem az elődöntőre felpörgünk, Én csak a Real-t nem akarom kapni.. Elegem van már a Mourinho féle Madridból.
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
dadu
Barça C

2013.04.10. 23:09:05

Nem tudom minek kellene történnie, hogy az Alvesht (így írom mert a magyar prozódiável csak így lehet, bár tudom, hogy a portugál inkább s-t mond mint sz-t) elzavarják, akár ingyen is. Az ő játéka a következő:
1. nincs jobbhátvédünk, mert neki az a fixa ideája, hogy ő jobbszélsőnek is jó. Nem jó!
2. Nindig tisztán áll ajobb oldalon, de csak azért mert mindenki tudja, hogy teljesen veszálytelen.
3. ha megkapja a lábdát még akkor az a legjobb ha hátre passzolja.
4. ha beadja akkor vagy a kapu mögé megy az, (de ez a jobbik eset), mert vagy ellenfél kapja, vagy a taccsvonalon megy ki a másik oldalon.
5. szinte minden gólt jobboldalról indulva kapunk.

Az, hogy évente egy jó labdát ad Lionak, és evente egyszer lő egy nagy gólt, az azért ebben a csapatban nagyon-nagyon kevés.
Ez az ember egy helyzettemető.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dadu 2013.04.10. 23:12:15-kor.
dadu
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.10. 23:06:37

Balinho írta:Negatívumok, pozitívumok:

- A védelem bizonytalan és pontatlan, unott és demotivált volt, ráadásul tovább fogyatkozott... Ha egy mód van rá, játszassuk már Bartrát, ne Song legyen a vészmegoldás, mert láthatóan nem érezte azt a posztot korábban
- Alves: [auto_cenzúra] beadások, elől ragadások, botrányosan eszetlen játék; Alba Arany Málna a legrosszabb színészi teljesítményekért... szánalmas volt, amit előadott.
- A középpálya átjáróház, Busquets ma hanyag, dekoncentrált és pofátlanul dekoncentrált volt, többek között ennek is köszönhetően volt átjáróház a középpálya; Xavi nagyon gyenge játékot nyújtott egyáltalán nem sikerült irányítanunk a középpályát, úgy összességében több labdát adtunk el, mint a Nike egy évben...
- A támadók közül senki nem nyújtott még elfogadható közelit se. Villa a láthatatlan ember, Fabregas akart ugyan, de igazából sem a középpályára visszalépve, sem elől nem tudott semmit hozzátenni a játékhoz.
- Pedro meg sajnos bejátszotta magát örökre a kezdőbe, pedig nálam kb a csapat leggyengébbje volt megint (gól ide vagy oda)...
- Tito: eleve nem értettem mit akartunk játszani, nem tudott motiválni, nem tudott belenyúlni még félidőben sem a meccsbe, rossz volt nézni a csapat hozzáállását!

+ Továbbjutottunk
+ Bartra nem lógott ki lefele
Nagyjából ez történt.

Két dolog: Alexis mellőzése nálam ma kiverte a biztosítékot; Alves, lehet h gyengén játszott, de legalább eszméletlenül hajt, robotol rész meccsen, nagyon becsülöm benne.

Még egy: Pedro, oké gólt lőtt, de iszonyat gyengén játszott, nem beszélve arról, h egy könnyű passzt rontott el avagy felesleges adta el a labdát, amiből kaptuk a gólt. És valszeg az ötödik törölt hsz-m is meglett miatta, ha nem, már közel járok hozzá. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2013.04.10. 23:12:55-kor.
Válasz küldése