2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így már csak 4 kell...csababarca írta: ↑2022.08.28. 19:57:41Szép befejezés, gyönyörű assziszt.
Még egy ötöt azért rúgjunk, különben megyek a Xavi topikba.
Ezt en is figyeltem a multkori meccsen. Szerintem is nagyon kell ez a csapatnak, foleg a fiatalok miatt, de persze Busira is rafer egy kis kokobrownieheaven írta: ↑2022.08.28. 20:09:18Azt is érdemes figyelni, hogy a lengyel folyamatosan magyaráz a társaknak, mutogat, kiabál és irányítja a támadójétékot. Az ivószünetet is kihasználta hogy tartson egy gyors eligazítást Busquetsnek, hogy miként kell a labdarúgást játszani.Nagyon megérkezett nálunk, ilyen vezért akartunk a támadóharmadba már régóta.
Jobb ott.
sokat vár, feleslegesen. ott nem kell totojázni, de ő rendre agyal.
Nagyon tetszett. Ugy magyarazott Xavi, mint egy haboruban, ahol az elete a tet. Teljesen atszellemulten. Vegre!MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.08.28. 20:03:22
Amúgy az angol kommentátorok szerint Xavi kifejezetten mérges amiért nem lőnek távolról kapura
Ez jó hír, nekem is feltűnt, Raphinha hatalmas lövő, és mindig passzolt inkább. Dembélének mondjuk amikor volt lehetősége, rádurrantotta.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.08.28. 20:03:22Aranyat ér a srác, aztán még pár hete olyan hírek voltak hogy kölcsön-eladjuk visszavásárlásival
Amúgy az angol kommentátorok szerint Xavi mérges amiért nem lőnek távolról kapura
Aranyat ér a srác, aztán még pár hete olyan hírek voltak hogy kölcsön-eladjuk visszavásárlásival
Azért Kounde egyelőre szerencsére klasszisokkal jobban mozog a jobboson, mint Araujo.csababarca írta: ↑2022.08.28. 19:46:38
Ő is alapvetően középső védő, de jah inkább ő mint Araujo, már csak termetből adódóan is.
Ettől függetlenül a jobboldallal majd kezdeni kell valamit hosszútávon, mert nem ez a megoldás.
Baloldal megoldódni látszik, nekem Baldé nagyon tetszik, van benne kraft.
Huh, mi maradt ki közben.![]()
Meg amúgyis kár lenne hosszútávon elpazarolni egy topkaliber belsővédőt a szélen.csababarca írta: ↑2022.08.28. 19:46:38
Ő is alapvetően középső védő, de jah inkább ő mint Araujo, már csak termetből adódóan is.
Ettől függetlenül a jobboldallal majd kezdeni kell valamit hosszútávon, mert nem ez a megoldás.
Baloldal megoldódni látszik, nekem Baldé nagyon tetszik, van benne kraft.
Huh, mi maradt ki közben.![]()