Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Ezt az ítéletet sem érzem. Christiensen felugrott fejelni. A másik őt nézte, és ki akarta lökni a labda alól, de nem jött össze.
Ő volt szabálytalan, erre ő kap szabadot
Hát nem véletlenül volt ideges a brazil, támadásban ő tartott életben minket egyáltalán. Aztán persze érkezzen majd Ferran valami üresbe, és legyen igaza....
Raphinhának nagy szüksége lenne sok szakértő szerint Xavi támogatására.
Xavi nem érzi ezt… itt már nem szabadott volna cserélnie.
Hát nem véletlenül volt ideges a brazil, támadásban ő tartott életben minket egyáltalán. Aztán persze érkezzen majd Ferran valami üresbe, és legyen igaza....
Raphinhának nagy szüksége lenne sok szakértő szerint Xavi támogatására.
A gólt+gólpasszt jegyző Raphinha helyére feltétlen szükséges volt beküldeni ezt a botlábút, nehogy kimaxolja a brazil az önbizalmát és talán átszakadna a gát nála...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3