Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Barça B
Szerintem kár keresgetni, hogy melyik védőnk hibázott a gólnál. Egyszerűen edzői szégyen az, hogy a 3 éve az Inter, majd az Arsenal és a Cselszi által bemutatott védekező foci ellen semmilyen taktikai lépésünk nincsen.
Nem értem, minek 3 labdazsonglőr középre...Iniesta nem is szélen, hanem a pálya középén van, Xavi mellőzésével egyetértek.
Mindenképp Tello-t kell kezdetni, szélen való elfutásokkal, középre meg Thiago-t, Pedro helyett Villát középre. Jah, és MESSI-t jobbszélre. Lepjük már meg a világot végre egyszer...már egy megye 3-as edző is tudja, mit kell a Barca ellen játszani...
20 perc után látszott, hogy nem jó ez a taktika, mégse történt változtatás...
Esélyünk a továbbjutásra 10%, tekintve, hogy kb. az elmúlt 10 meccsen kaptunk gólt...
Nem értem, minek 3 labdazsonglőr középre...Iniesta nem is szélen, hanem a pálya középén van, Xavi mellőzésével egyetértek.
Mindenképp Tello-t kell kezdetni, szélen való elfutásokkal, középre meg Thiago-t, Pedro helyett Villát középre. Jah, és MESSI-t jobbszélre. Lepjük már meg a világot végre egyszer...már egy megye 3-as edző is tudja, mit kell a Barca ellen játszani...
20 perc után látszott, hogy nem jó ez a taktika, mégse történt változtatás...
Esélyünk a továbbjutásra 10%, tekintve, hogy kb. az elmúlt 10 meccsen kaptunk gólt...
Ahha. És eddig miért nem láttunk ebből semmit? Ma miért nem lőttünk akár csak egy vacak gólocskát? Talán nem akartunk? Nekem az az érzésem, hogy saját magunkat akarjuk becsapni ezzel az önámítással. Olasz csapatot emberemlékezet óta nem vertünk még 3 góllal sem, nem hogy 4-5 gólokat gurítsunk nekik (hacsak nem számoljuk ide az EB-döntőt is). Senkinek ne legyenek illúziói a visszavágóval kapcsolatban. Egy olasz csapat képes kihúzni a számára kedvező eredményt, hacsak valami orbitális bírói baki nem történik (mint pl ma) vagy a Barca olyan teljesítménnyel nem rukkol elő, amit talán szökőévente látunk tőlük. És persze mindezek mellett még óriási szerencsére is szükségünk lenne, amire a mai teljesítmény alapján nagyon nem szolgáltunk rá.Pavel írta:Teljesen egyetértek.Rivaldo11 írta:Hm. Én nem lepődnék meg azon sem, ha már az első 45 percben ledolgoznánk a hátrányt. A pörgéstől függ majd minden. Ezek a játékosok képesek arra, hogy fordítsanak.
Ma viszont a hozzáállásunk volt az, ami leginkább felháborított. A bíróra semmit nem mondanék, ezt a Milant úgy is verni kellett volna, ha ők dobhatják is a zsugát.
Ha van csapat, aki tud 4-5 gólt rúgni a Milan-nak, akkor az a Barca.
Gondolkodom a jelzőkön. Lélektelen, nagyképű, enervált játék. Alapvetően rossz taktika, időhúzásos, halogatós, amiből nem volt kiút. Mindenki mélyen a tudása alatt. Védekezési csőd, mindenki a középpályán egymás mellett, csatársor nincs. A Milán kapusának nem kellett védenie! Azt hittük, hogy a Chelse ellen volt a legrosszabb játék, de akkor Chech végig óriásikat védett. Most semmi. Nem tudom ki volt a legrosszabb. Hogy kerülhettek ilyen állapotba? Roura hibázott? Ezt a felállást végleg ell kell felejteni! Pihenjen Pedro, Xavi, Fabregas, Puyol. És Messi?
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Mindenki csalódott. Persze, hogy az. Van köztünk, aki temeti a csapatot, van a bizakodó. Van aki ilyenkor szidja az összes játékost, és van, aki védi őket. Nem is szeretnék írni semmit, csupán egy dologra hívnám fel a figyelmet.
Szóval tudom, hogy a csapat magja még mindig az, amelyik 4 szezonon át végigverte a fél világot, de nagyon zavarja a szemem valami.
Minden egyes hírportálon csak azt olvashattuk, hogy a Barca akár már ma eldöntheti a továbbjutást, meg hogy miénk a legjobb csapat Európában, stb.
Nos, 2-0-ra győzni hazai pályán az egyenes kiesés szakaszban, ez a legideálisabb, amit ember csak elképzelhet. és a Milan ma végrehajtotta.
Nagyon zavarnak az olyan megnyilvánulások, ami pl. itt is volt az eurobarcán a meccs előtt. Ezt olvastam: Gálatizenegyel a San Siroban.
Nos, azt hiszem az ilyen dolgoktól el kéne tekintsünk már. Mert így csak még nagyobb a csalódás, amikor mindenkibe már beültetjük a meccs előtt, hogy gála11, és akkor biztos minden laza lesz.
A gála 11 nálam a VV-Dani,Piqué,Puyol,Abidal-Touré,Xavi,Iniesta- Eto'o,Messi,Henry kezdő. Kérek szépen mindenkit, a gálatizenegy fogalmát hanyagoljuk a továbbiakban. Köszönöm.
Szóval tudom, hogy a csapat magja még mindig az, amelyik 4 szezonon át végigverte a fél világot, de nagyon zavarja a szemem valami.
Minden egyes hírportálon csak azt olvashattuk, hogy a Barca akár már ma eldöntheti a továbbjutást, meg hogy miénk a legjobb csapat Európában, stb.
Nos, 2-0-ra győzni hazai pályán az egyenes kiesés szakaszban, ez a legideálisabb, amit ember csak elképzelhet. és a Milan ma végrehajtotta.
Nagyon zavarnak az olyan megnyilvánulások, ami pl. itt is volt az eurobarcán a meccs előtt. Ezt olvastam: Gálatizenegyel a San Siroban.
Nos, azt hiszem az ilyen dolgoktól el kéne tekintsünk már. Mert így csak még nagyobb a csalódás, amikor mindenkibe már beültetjük a meccs előtt, hogy gála11, és akkor biztos minden laza lesz.
A gála 11 nálam a VV-Dani,Piqué,Puyol,Abidal-Touré,Xavi,Iniesta- Eto'o,Messi,Henry kezdő. Kérek szépen mindenkit, a gálatizenegy fogalmát hanyagoljuk a továbbiakban. Köszönöm.
Egy ellenszere van a Barca játékának, az pedig az amit a Milan mutatott. Aki nem ismeri el a szervezett, fegyelmezett játékukat az ostoba. Megérdemeltük, mert semmi kreativitás nem volt a játékunkban, abszolút erősödik bennem a Messi-függés is, nincs rajta kívül másik húzóemberünk... Egy szó létezik: TRAGÉDIA
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Igazad van, most kicsit utánanéztem és Messi soha nem szokott a sokat futók között lenni. Szóval ez valóban felesleges infó volt, elnézést.Varatrix írta:Optimistább vagyok mint sokan mások, de ez a statisztika asztán végképp semmit nem árul el a meccsről. Messi kevesett futott, és akkor mi van?
Ennek ellenére tartom, hogy nem volt jó ő sem a mai napon, sőt inkább a gyengébbek közé sorolnám. De nem is akarom ráfogni a vereséget, van ott még 10 játékos, plusz neki is lehet rossz napja. Csak kicsit az a baj, hogy ilyenkor elég gyakran nincs senki, aki kihúzná a csapatot a bajból.
-
- Entrenador del Barça
Egyrészt gratulálok a Milánnak, mert megérdemelten nyertek! Lehet szidni az antifocijukat, mert tényleg az volt, de komolyan mit vártunk? Bárki is jött volna ellenfélként ezt játszotta volna, mert ez az egy esélye van. Ők most ezt hibátlanul tették,ezért jár a gratuláció!
Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy é nagyon régen láttam ennyire dekoncentrált Barcát a pályán. Mondjuk én sokakkal ellentétben nem voltam/vagyok elhalva annyira az idei teljesítményünktől, mert igazán komoly csapatok ellen soha nem nyertünk ebben a szezonban (lásd Madrid kupa, és bajnokság is X...). Nem temetem a csapatot, mert képesek felállni, és én úgy érzem, hogy ha minimális is, de megvan az esély a továbbjutásra. Ehhez viuszont fel kell pörögni!!!Ma kb mindenki úgy játszott, hogy úgyis továbbjutunk. Aztán jött az első gól - ami b.szott nagy kéz volt -, de még ez után is csak minimálisan pörögtünk. Aztán jött a második, ami egy szép támadás volt. Mi meg...semmi...2 kapura lövés távolról! Mindenki gyenge volt ma. Nincs tragédia, ha kiesünk, mert benne van a pakliban, de legalább tegyünk meg mindent a sikerért. Ha úgy veszítünk, akkor ez van, de küzdjünk, és ne csak alibi passzokat csináljunk!!!!
Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy é nagyon régen láttam ennyire dekoncentrált Barcát a pályán. Mondjuk én sokakkal ellentétben nem voltam/vagyok elhalva annyira az idei teljesítményünktől, mert igazán komoly csapatok ellen soha nem nyertünk ebben a szezonban (lásd Madrid kupa, és bajnokság is X...). Nem temetem a csapatot, mert képesek felállni, és én úgy érzem, hogy ha minimális is, de megvan az esély a továbbjutásra. Ehhez viuszont fel kell pörögni!!!Ma kb mindenki úgy játszott, hogy úgyis továbbjutunk. Aztán jött az első gól - ami b.szott nagy kéz volt -, de még ez után is csak minimálisan pörögtünk. Aztán jött a második, ami egy szép támadás volt. Mi meg...semmi...2 kapura lövés távolról! Mindenki gyenge volt ma. Nincs tragédia, ha kiesünk, mert benne van a pakliban, de legalább tegyünk meg mindent a sikerért. Ha úgy veszítünk, akkor ez van, de küzdjünk, és ne csak alibi passzokat csináljunk!!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bekövetkezett amitől féltem,amit már tegnap leírtam,hogy megy majd a szokásos alibi,várjuk a csodát. Most két góllal kaptuk. megérte a nagy szervezett,biztonsági játék. Észre kéne venni fent,hogy a barca nem erről szól,sose erről szólt. Arról szólt,hogy felment az aktuális 11en,és élvezték a focit,és eggyel többet rúgtak mint az ellen. Most meg? kikérem magamnak ezt az egész játékot,amit a barca előad ebben az évben.
Kritika,nem csak a mai meccsről,hanem erről a szezonról.
Probléma:
1. Xavi. neki már nem szabadna játszania,totál lassítja az amúgy sem pörgős játékunkat. Ott van Thiago,Cesc,Iniesta,nekik kéne a kp-n játszani folyamatosan.
2. Puyol dettó, hiába a szív,már az sem tudja pótolni a hiányosságait.
3. Vezetőedző nélkül nem lehet, egy csapat sem engedheti meg magának, megyei szinten sem,nemhogy itt.
4. Nagy meccseken,amikor oda kéne tennie magát a csapatnak nullák vagyunk. Szuperkupa visszavágó, bajnoki őszi klasszikus, kupa klasszikus odavágó most, meg ez a mai. Egyiken se tudtuk megmutatni a különbséget,ami egyre valószínűbb,hogy nincs is meg. Régen a nagy meccsekre akkora szívvel ment ki mindenki,olyan pörgés volt,amilyet ritkán látni.most meg,végig megy az alibizés,és ami szomorú,már hazai pályán is.
Amit szeretnék látni a visszavágón,meg úgy innentől kezdve a szezonban:
Busi-Cesc/Thiago,Iniesta kp. És 3 támadóval felálló támadó alakzat.
Visszavágó meglehet, ha kellően pörögnek a srácok,ami persze ebben a szezonban elég nehezen megy.
Kritika,nem csak a mai meccsről,hanem erről a szezonról.
Probléma:
1. Xavi. neki már nem szabadna játszania,totál lassítja az amúgy sem pörgős játékunkat. Ott van Thiago,Cesc,Iniesta,nekik kéne a kp-n játszani folyamatosan.
2. Puyol dettó, hiába a szív,már az sem tudja pótolni a hiányosságait.
3. Vezetőedző nélkül nem lehet, egy csapat sem engedheti meg magának, megyei szinten sem,nemhogy itt.
4. Nagy meccseken,amikor oda kéne tennie magát a csapatnak nullák vagyunk. Szuperkupa visszavágó, bajnoki őszi klasszikus, kupa klasszikus odavágó most, meg ez a mai. Egyiken se tudtuk megmutatni a különbséget,ami egyre valószínűbb,hogy nincs is meg. Régen a nagy meccsekre akkora szívvel ment ki mindenki,olyan pörgés volt,amilyet ritkán látni.most meg,végig megy az alibizés,és ami szomorú,már hazai pályán is.
Amit szeretnék látni a visszavágón,meg úgy innentől kezdve a szezonban:
Busi-Cesc/Thiago,Iniesta kp. És 3 támadóval felálló támadó alakzat.
Visszavágó meglehet, ha kellően pörögnek a srácok,ami persze ebben a szezonban elég nehezen megy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem akarok én lenni a légy a levesben. Optimistább vagyok mint sokan mások, de ez a statisztika asztán végképp semmit nem árul el a meccsről. Messi kevesett futott, és akkor mi van? Minden szeretetemmel együtt kritizálom most őket. De Xavi és Cesch volt ma a két legnagyobb nulla. érdemes lenne visszaszámolni Xavi eladott labdáit. Ellenben Messi hasznosnak minősíthető megmozdulásait. Persze hogy nem tud érvényesülni ha az egész meccset a középpályán kell töltenie, hogy mások dolgát korrigálja.JanPieterzoon írta:Messi amúgy 7340 métert futott a meccsen, ami nekem kicsit kevésnek tűnik. Fabregas, aki lejött a 62. percben futott 7880-at, Pedro például 10700-at, Xavi 11600, Iniesta is 10000 felett (uefa.com alapján, nem tudom mennyire pontos). Be kell látni sajnos, hogy nagyon függ a csapat tőle, ha kicsit gyengébben megy neki, kiveszik a játékból vagy kedvetlenebb, akkor baj van.
Busquets viszont nálunk a Mom, hogy valami pozitíat is írjak. Ő sokat válalt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Komolyabb csapat ellen ebben a szezonban csak a blama megy. Lehet ezt szépíteni, mellébeszélni, de így van. Aki másképp látja, nézze meg az eredményeket. Tartalékos Madridot nem vertünk meg, és ilyen dumák mennek Xavi részéről, hogy megkegyelmeztünk. Kérdem én mi a francot??? Ne, hogy hazai pályán cumizzunk. Mert akkor marad a bajnokság.
Ilyen védelemmel nem jutunk tovább. Egy gólt kapunk és semmi esélyünk a harmat gyenge Milán ellen. Én nem látom a továbbjutást.
Ilyen védelemmel nem jutunk tovább. Egy gólt kapunk és semmi esélyünk a harmat gyenge Milán ellen. Én nem látom a továbbjutást.
-
- Entrenador del Barça
Teljesen egyetértek.Rivaldo11 írta:Hm. Én nem lepődnék meg azon sem, ha már az első 45 percben ledolgoznánk a hátrányt. A pörgéstől függ majd minden. Ezek a játékosok képesek arra, hogy fordítsanak.
Ma viszont a hozzáállásunk volt az, ami leginkább felháborított. A bíróra semmit nem mondanék, ezt a Milant úgy is verni kellett volna, ha ők dobhatják is a zsugát.
Ha van csapat, aki tud 4-5 gólt rúgni a Milan-nak, akkor az a Barca.
Ezt a mai meccset el kell felejteni, de úgy, hogy tanuljanak belőle.
Még egyszer nem lesz ekkora szerencséje nem lesz a Milan-nak. Döbbenetes volt látni, hogy a végén minden el- és megpattanó labda egy milános lábához érkezett.
egyetértek azzal, hogy pedro is kuka. Ő tengernyi lehetőséget kapott. Játszon Villa. Puyol ( a motor) kell a kezdőbeWolfy11 írta:Nincs más esély, bunker foci ellen tank felállás
Tello-Messi-Pedro
Busi-Fábregas-Ini
Alba-Macso-Pique-Montoya
Pinto!
Ezt tudnám elképzelni, nincs más esély, Alves kuka, Alexis kuka, Valdes kuka és Pedro is nagyon ezen az úton kúszik.
-
- Jugador del Barça
Még van egy visszavágó!!!!! 

Nincs más esély, bunker foci ellen tank felállás
Tello-Messi-Pedro
Busi-Fábregas-Ini
Alba-Macso-Pique-Montoya
Pinto!
Ezt tudnám elképzelni, nincs más esély, Alves kuka, Alexis kuka, Valdes kuka és Pedro is nagyon ezen az úton kúszik.
Tello-Messi-Pedro
Busi-Fábregas-Ini
Alba-Macso-Pique-Montoya
Pinto!
Ebbe a mérkőzésben minden benne volt, de két gólos vereség nem. Az első gólt nem kommentálnám, a második találatnál viszont - szokás szerint -, totális csődöt mondott a védelem.
Fabregas teljesen súlytalan volt az első percektől fogva, Messit olyan szinten vették ki a játékból, amit még a Chelseatől sem láttam. Hihetetlen számomra, hogy Roura sem tud számottevően belenyúlni a mérkőzésbe.
Bitang nehéz lesz a visszavágó, de hátra van még kilencven perc. Csak sajnos a betonvédekezést az olaszoknál jobban nagyon kevesen tudják....
Fabregas teljesen súlytalan volt az első percektől fogva, Messit olyan szinten vették ki a játékból, amit még a Chelseatől sem láttam. Hihetetlen számomra, hogy Roura sem tud számottevően belenyúlni a mérkőzésbe.
Bitang nehéz lesz a visszavágó, de hátra van még kilencven perc. Csak sajnos a betonvédekezést az olaszoknál jobban nagyon kevesen tudják....
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Vicc kategória a mai meccs, antifoci a javából és most hirtelen mennyi Milan szurkoló lett a különböző oldalakon, persze nem a Milan jó játéka miatt, hanem a Barca veresége miatt.
Az uefa meg magát szégyeníti az ilyen bírókkal, teszem fel a kérdést, hogy a bírón kívül mindenki látta az esetet, beleértve a stadiont is és a fél világot a tévék előtt, akkor ez most bunda volt vagy vak bírót küldtek????
A gól után meg jött a szokásos olasz módszer, dobálták magukat, olyan idegesitően húzták azt időt, nem csoda, hogy a Barca játékosok nem tudtak rendesen játszani.
Az ilyen meccsek után megy el a kedve az embernek a meccsnézéstől és gondolkodik el rajta, hogy tényleg micsoda fogadási csalások állhatnak a meccsek mögött..
Az uefa meg magát szégyeníti az ilyen bírókkal, teszem fel a kérdést, hogy a bírón kívül mindenki látta az esetet, beleértve a stadiont is és a fél világot a tévék előtt, akkor ez most bunda volt vagy vak bírót küldtek????
A gól után meg jött a szokásos olasz módszer, dobálták magukat, olyan idegesitően húzták azt időt, nem csoda, hogy a Barca játékosok nem tudtak rendesen játszani.
Az ilyen meccsek után megy el a kedve az embernek a meccsnézéstől és gondolkodik el rajta, hogy tényleg micsoda fogadási csalások állhatnak a meccsek mögött..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pep71 2013.02.20. 23:16:45-kor.
-
- Llegenda del Barça
idegenben szerintem mindig is a maival megegyező volt a szitu, azért, mert volt néhány helyzetünk nagyobb védelmi hibákból, még nem látom másnak a képet. taktikailag nem először lettünk lefocizva, pep ugyan úgy nem tudott semmit változtatni, ugyan úgy meghúzta az alibi cseréket és ment tovább a tologatás.herlius írta: Csakhogy Pep idejéből nem nagyon rémlik olyan, hogy helyzet nélkül hoztunk volna le egy meccset. Természetesen akkor is voltak szenvedős meccseink, meg érthetetlenül bekapott gólok, de hogy 90 percet egyetlen távoli kapuralövéssel hozzunk le, olyan biztosan nem volt. A második félidőben szinte a félpályát is alig tudtuk átlépni, pedig már az első félidőben is rémgyengék voltunk. Az Inter és a Chelsea elleni meccseken is döntő tényező volt a szerencse, de ma konkrétan le lett focizva a csapat és még mi örülhetünk, hogy csak 2 volt közte.
ma a milan az utóbbi 3 év legjobb egyéni teljesítményeit is hozzá tudta tenni a taktikai felkészültséghez, 90 percig gyakorlatilag nem hibáztak. de mi ugyan azok voltunk, mint a nagyobb csapatok elenni szenvedős meccseinken még peppel, főleg a vége fele. a megváltást akkor is a camp nou-ban vártuk ilyenkor és szerintem "korszak végéről" majd akkor lehet beszélni, ha ott sem lesz helyzetünk. mert ha lesz, attól függetlenül, hogy továbbjutunk-e, akkor ez a mai csak a szokásos szenvedős, passzív meccsek egyike lesz, ahol egyébként szerencsénk sem volt, mert nem volt kedve hibázni az ellenfélnek.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hm. Én nem lepődnék meg azon sem, ha már az első 45 percben ledolgoznánk a hátrányt. A pörgéstől függ majd minden. Ezek a játékosok képesek arra, hogy fordítsanak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Sokan előveszik az antibunkerfocit meg ilyesmi, de sajnos ez inkább a Barcelonai futball ellenszere volt. Voltak értelmes támadásai az ellenfélnek, gólokat lőttek. lehet sírni a bíróért meg akármiért hogy kéz volt meg szabálytalanság, de akkor lealacsonyodunk a vesztesek kifogást keresnek szintre. személy szerint csalódottan és szomorúan jöttem haza a meccs után aminek a legfőbb oka: NEM VOLT HELYZETÜNK. észre vettte valaki? nem volt ziccerünk ami után fogtunk volna a fejünket. érted... a Barcanak nincs helyzete 90 perc alatt? ez volt a legelkeserítőbb és szívfacsaró volt ez a vereség. olyan ritkán kapunk ki hogy mikor megesik nagyon fájó. elképesztően kéne futballoznunk odahaza, amire képesek is vagyunk. Persze az olaszok beállnak majd, őrzik a 2-0, de ha még gólt is rugnak akkor elment a vonat.. Nekünk pedig kéne valami ujítás. ez a tiki-taka megy már mindenki tudja az egész univerzum. és ez néha baj. mint most. ujítani kell. látthatuk hogy hiába probalkozunk középen a 10 betömürölő emberren nem jutunk át. találjunk ki valami ujat, valami zseniálisat. hiszek bennük. Barca...
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Ez így sajnos nagyon gyenge volt, összesen két kaput eltaláló lövés 90 perc alatt az nagyon kevés, és őszintén szólva nem is nagyon emlékszem rájuk, szóval gondolom egyik sem volt túl nagy helyzet...
Az meg, hogy a 76. percben lőnek először távolról szintén nonszensz, szerintem bőven vannak annyira technikásak a srácok, hogy többet próbálkozzanak.
Én úgy érzem, hogy van még esély hazai pályán, de nem sok, ha összejönne egy gól az első 20-30 percben, akkor azért hosszabbításra jók lehetnek. Viszont ha lő egy gólt a Milán, akkor 4-et már nem hiszem, hogy kapnak.
Messi amúgy 7340 métert futott a meccsen, ami nekem kicsit kevésnek tűnik. Fabregas, aki lejött a 62. percben futott 7880-at, Pedro például 10700-at, Xavi 11600, Iniesta is 10000 felett (uefa.com alapján, nem tudom mennyire pontos). Be kell látni sajnos, hogy nagyon függ a csapat tőle, ha kicsit gyengébben megy neki, kiveszik a játékból vagy kedvetlenebb, akkor baj van.
Plusz még annyi, hogy számomra érthetetlen, hogy 2013-ban még mindig nincs videóbíró abban a sportban, ahol egy gól rengeteget számít, ameddig mondjuk jégkorongban, kosárlabdában vagy teniszben, ahol egy 'picikét' több pont van, mégis már régóta van videózás...
Az meg, hogy a 76. percben lőnek először távolról szintén nonszensz, szerintem bőven vannak annyira technikásak a srácok, hogy többet próbálkozzanak.
Én úgy érzem, hogy van még esély hazai pályán, de nem sok, ha összejönne egy gól az első 20-30 percben, akkor azért hosszabbításra jók lehetnek. Viszont ha lő egy gólt a Milán, akkor 4-et már nem hiszem, hogy kapnak.
Messi amúgy 7340 métert futott a meccsen, ami nekem kicsit kevésnek tűnik. Fabregas, aki lejött a 62. percben futott 7880-at, Pedro például 10700-at, Xavi 11600, Iniesta is 10000 felett (uefa.com alapján, nem tudom mennyire pontos). Be kell látni sajnos, hogy nagyon függ a csapat tőle, ha kicsit gyengébben megy neki, kiveszik a játékból vagy kedvetlenebb, akkor baj van.
Plusz még annyi, hogy számomra érthetetlen, hogy 2013-ban még mindig nincs videóbíró abban a sportban, ahol egy gól rengeteget számít, ameddig mondjuk jégkorongban, kosárlabdában vagy teniszben, ahol egy 'picikét' több pont van, mégis már régóta van videózás...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JanPieterzoon 2013.02.20. 23:12:43-kor.
- shutterisland
- Director del Fútbol
most első körben a legfontosabb az, hogy a kupavisszavágón továbbjussunk a király kupában.
az adna akkora lökést, hogy meglehet a milan ellen, ha pedig nem lesz meg, akkor pofon, de legalább nagy esélyünk van a duplázásra.
az adna akkora lökést, hogy meglehet a milan ellen, ha pedig nem lesz meg, akkor pofon, de legalább nagy esélyünk van a duplázásra.
Gondolom most magunkra gondolsz, mert ma egy csapat volt a pályán és azt nem Fc Barcelona-nak hívták.Wolfy11 írta:Nem is tudom mikor láttam ekkora antifocit, (Cselszki, Inter-t kivéve)
Most őszintén szerinted Pep mit csinált volna? Látom magam előtt ahogy áll az oldalvonalnál tátott szájjal... Az ő idejében még volt veszélyes csatára a Barcának, idén már csak Messi meg néha Pedro van.messideco írta:Guardiolat vissza, Laportat vissza, mindent vissza...
Annó mikor az ultradef-es Chelsea ellen behozta Tello-t a szélre, egy olyan meccsen ahol nem a futással kellett volna nyerni, na azon látszott, hogy Pep se profi edző.
Jogos Milan győzelem, mákunk volt, hogy nem lett 3 (azt senki se mondja, mikor a 94-dik percbe Messi bevitte 120 ember közé és simán lekontráztak minket miatta, persze nem csak ő játszott rosszul, szimplán mindenki, ami ritka)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2013.02.20. 23:08:40-kor.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Csak Tito ennyi hiányzott a továbbjutáshoz. Nem kell szétesni nem szünik meg a Barca. Volt már roszabb szezon. Tavaly után a Bajnoki cím a legnagyobb kincs. A Milánt nem kell szidni, erőn felül játszottak, szervezetten és jól.
Ez a BL, itt mindennek ki kell jönnie.
Visca Barca!
Ez a BL, itt mindennek ki kell jönnie.
Visca Barca!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Nem is tudom mikor láttam ekkora antifocit, (Cselszki, Inter-t kivéve)
pár sorral lejebi kommentből idézek: Elvette a kedvemet a focitól.
(mostantól kézit nézek, ott legalább nem kell idegeskednem hogy kezezik valaki.)
pár sorral lejebi kommentből idézek: Elvette a kedvemet a focitól.
(mostantól kézit nézek, ott legalább nem kell idegeskednem hogy kezezik valaki.)