2013.03.08. 10:57:36
Még mindig nem múlt el a félelmem a keddi meccsel kapcsolatban...
Egyszerűen nem tudok hinni abban, hogy meglesz a továbbjutás. Ezek a nyilatkozatok üres süket dumák számomra. Nem nyilatkozni kell, hanem pályán JÁTSZANI kell, meggyőző játékkal. És ahogy eddig láttunk, hogy hogyan játszanak a fiúk, józan ésszel azt mondom, hogy bukta lesz. De a szívem azt mondja, hogy hátha összejön a csoda. Inkább a józan eszem dominál. Tehát, eleve úgy állok a meccshez, hogy megvan a kiesés, de legalább játszunk... Tudom, nem szép hozzáállás egy szurkolótól, de ez én vagyok.
Deportivo elleni meccsen derül ki, hogy hogyan állunk fejben. Ha még mindig lötyögős focit játszunk, semmi elképzeléssel, akkor 20 ezret rakok Milan továbbjutásra. Figyelembe kell venni, hogy Deportivo és Milan közötti különbség az ég és föld. Tehát ha agyonverjük a Deportivot, akkor nem jelenti azt, hogy Milant is megverjük, csak annyit hogy megvan rá az esély. De ha pl. Deportivo ellen is kapunk egy gólt, akkor Milan ellen is 2x annyi esély van rá hogy bekapunk egyet... Ezt azt jelenti, hogy 4 gólt kell lőnünk egy olasz védelmen keresztül, ami nem kis feladat. Mindig hangoztattam, hogy bunkerfocival játszó csapat ellen TÁVOLLÖVÉS a megoldás, de ezek 5ösig is elpasszolgatják a labdát. Ez itt a legnagyobb baj.
Ja és persze, Milan csapat nem olyan hülyék, hogy beálljanak védekezni. Mindenképpen megpróbálják egy gólt szerezni kontrából, ami ezzel aláírják a Barca kiesését.
Szval... Ne legyen nagy arcunk, hogy sima, stbstb....