Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
tvu://59687
Channel - 60706 Én ezen nézem, de nekem nem kellett beírni semmit.Capon írta:Egy kérdés. letőltöttem ezt a SopCast progit és rákerestem a meccsre a myp2p-n rányomok az egyik sopcastos linkre és bedobja ugye a programot ami meg várja hogy beírjak valami szervert neki.
mit csináljak?

- SuperMessi
- Capitá del Barça
Link?Zolinho1 írta:Én PSN sports on nézem veetle kell hozzá. A kép kielégítő eddig, már a kazany meccset is itt néztem
Én PSN sports on nézem veetle kell hozzá. A kép kielégítő eddig, már a kazany meccset is itt néztem 

FC Barcelona Campions Del Mon
TVUPlayeren megy valahol?
*Már megvan
*Már megvan

- Capon
- Llegenda del Barça
Egy kérdés. letőltöttem ezt a SopCast progit és rákerestem a meccsre a myp2p-n rányomok az egyik sopcastos linkre és bedobja ugye a programot ami meg várja hogy beírjak valami szervert neki.
mit csináljak?
mit csináljak?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az önkéjelgés nem megengedett e fórumon.czaki10 írta:Azt ne mondjátok h sehol nem lehet nézni, mert le....om magam

Inkább nézd a neten te is:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
vagy
http://www.rojadirecta.com/

Azt ne mondjátok h sehol nem lehet nézni, mert le....om magamFecooo írta:a harmadik válasz a helyes...czaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?

- Messidona10
- Entrenador del Barça
A tv2 csak keddenként ad meccset, a digin meg sajna nem ez lesz... Én már csak a horvátokban bízokczaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem nem a 4. mert a www.port.hu adja!Fecooo írta:a harmadik válasz a helyes...czaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
a harmadik válasz a helyes...czaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
-
- Jugador del Barça
Werder meccset adja, most néztem meg!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Még mindig kérdezem, hogy a HRT 2 melyik meccset adja ma?
Srácok,
tud valaki modani nekem Budpasten olyan kocsmát, ahol van Skysports4 és előszeretettel adnak Barca meccset, a Shalke-Lyon vagy a Ranges-MU párosítások helyett?
tud valaki modani nekem Budpasten olyan kocsmát, ahol van Skysports4 és előszeretettel adnak Barca meccset, a Shalke-Lyon vagy a Ranges-MU párosítások helyett?
"Az első perctől kezdve az volt az egyetlen célunk, hogy élve kikerüljünk Barcelonából"-Roberto Carlos, Figo debutálása után Madrid mezben...Barcelonában!
"Madrid cabrón salud el campeón!"
"Madrid cabrón salud el campeón!"
Bitrate: 895 Kbps már jó minőséget ad.
Ha van HD adás, akkor annak 1500 Kbps körül szokott lenni, ami már tényleg igazán jó képet jelent.
Ha van HD adás, akkor annak 1500 Kbps körül szokott lenni, ami már tényleg igazán jó képet jelent.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Mindkettő változó. Nem a programtól függ, hogy milyen a képminőség, vagy legalábbis nem kimondottan attól. Mindkettőt használom, mostanában inkább a veetle-t, mert gyorsabban betölt és szebb a képe általában az adásoknak. Sokszor megakad, de rájöttem, hogy nem a legelsőt kell elindítani Rojadirecta-n, mert azt nézik a legtöbben, hanem lejjebb. Ott ált. van jó kép, jó hang és nem akad. SopCast nekem általában lassan tölt be, és sokszor nem is voltam vele elégedett.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ha Barca meccset akarsz nézni, akkor a rojadirectán vannak Sopcast-es linkek. Ott biztos találsz majd kíváló minőségű linket. (persze csak a meccs elött 5-10 perccel) Természetesen, ha a Sopcast-en belül keresgélsz sportcsatornákat lesznek kevésbé nézhető csatornák is.Capon írta:Letöltöttem a fent említett progit. Már többször láttam, hogy mások is ajánlják mert nem akadozik és jó a minősége. Belenéztem egy két sport eseménybe rajta de valami borzalmas minőségű a kép. Valamit be kell állítani vagy vannak rossz minőségű adások és azokat fogtam pont ki?ZS10 írta: Javaslom töltsd le a Sopcast programot, és azon nézd a meccseket. Kíváló minőség, és nem akadozik.
-
- Jugador del Barça
A román TVR1 adó a barca meccset adja!!!
http://www.tvr.ro/program.php
http://www.tvr.ro/program.php
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ezt nem hiszem el
Fölmegyek a port.hu-ra, hogy milyen meccset adnak ma. Erre nem az Inter vagy a Barca meccset adják, hanem a Schalke-Lyon-t. Komolyan mondom, hogy lehet ennyi eszük... Végre egyszer nézném a Digisportot erre ilyen csapatokat adnak. Ezt valahogy nem tudom megérteni.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Jugador d'estrella
persze sopcaston szoktam én is nézni, de a veetle jobb minőségű lenne...
- Capon
- Llegenda del Barça
Letöltöttem a fent említett progit. Már többször láttam, hogy mások is ajánlják mert nem akadozik és jó a minősége. Belenéztem egy két sport eseménybe rajta de valami borzalmas minőségű a kép. Valamit be kell állítani vagy vannak rossz minőségű adások és azokat fogtam pont ki?ZS10 írta: Javaslom töltsd le a Sopcast programot, és azon nézd a meccseket. Kíváló minőség, és nem akadozik.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Horvát 2-esen nem tudjátok, melyik meccset adják ma? Néztem a honlapján, de abból nem nagyon tudtam kivenni semmi okosságot... Mégiscsak kényelmesebb lenne ott nézni, mint neten, bár elég jó a tvplayerrel is.
Biztos vagyok benne, hogy hozzuk a meccset, örülök, hogy a legjobb kezdőt láthatjuk, remélem nem lesz sérülés.
Biztos vagyok benne, hogy hozzuk a meccset, örülök, hogy a legjobb kezdőt láthatjuk, remélem nem lesz sérülés.