Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az önkéjelgés nem megengedett e fórumon.czaki10 írta:Azt ne mondjátok h sehol nem lehet nézni, mert le....om magam
Azt ne mondjátok h sehol nem lehet nézni, mert le....om magamFecooo írta:a harmadik válasz a helyes...czaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
A tv2 csak keddenként ad meccset, a digin meg sajna nem ez lesz... Én már csak a horvátokban bízokczaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
Nem nem a 4. mert a www.port.hu adja!Fecooo írta:a harmadik válasz a helyes...czaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
a harmadik válasz a helyes...czaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
Ha Barca meccset akarsz nézni, akkor a rojadirectán vannak Sopcast-es linkek. Ott biztos találsz majd kíváló minőségű linket. (persze csak a meccs elött 5-10 perccel) Természetesen, ha a Sopcast-en belül keresgélsz sportcsatornákat lesznek kevésbé nézhető csatornák is.Capon írta:Letöltöttem a fent említett progit. Már többször láttam, hogy mások is ajánlják mert nem akadozik és jó a minősége. Belenéztem egy két sport eseménybe rajta de valami borzalmas minőségű a kép. Valamit be kell állítani vagy vannak rossz minőségű adások és azokat fogtam pont ki?ZS10 írta: Javaslom töltsd le a Sopcast programot, és azon nézd a meccseket. Kíváló minőség, és nem akadozik.
Letöltöttem a fent említett progit. Már többször láttam, hogy mások is ajánlják mert nem akadozik és jó a minősége. Belenéztem egy két sport eseménybe rajta de valami borzalmas minőségű a kép. Valamit be kell állítani vagy vannak rossz minőségű adások és azokat fogtam pont ki?ZS10 írta: Javaslom töltsd le a Sopcast programot, és azon nézd a meccseket. Kíváló minőség, és nem akadozik.
Javaslom töltsd le a Sopcast programot, és azon nézd a meccseket. Kíváló minőség, és nem akadozik. (Egyébként azért lehet az akadás, mert rengetegen nézik ott...)barcalaci84 írta:Miért lehet az , hogy az utóbbi időben állandóan megakadnak nálam a veetle tv-s jó minőségú adások?
a felkészülési meccseket ott néztem , akkor még teljesen jó volt , de az utóbbi időben mindig megakad a veetle...
valószínűleg este is meg fog akadni , pedig most tökéletesen megy minden csatorna...
Köszi szépen, majd este megnézem ezeket a dolgokatLionel85 írta:A lényeg: minél nagyobb a bitráta, annál jobb a minőség. Minden oldalon, akár rojadirecta, akár myp2p, ki van írva minden adó mellett, mekkora az adott bitráta. 800-1000 vagy afölött már igencsak élvezhető minőségben vannak a meccsek.LM10 írta:Srácok. Elegem van abból, hogy mikor Barca meccset nézek a neten, legalább 20x kell a meccs alatt linket találnom....tud valaki olyan jó programot, vagy más megoldást ajánlani, ami megoldja a problémámat? Előre is köszi!
Én egyedül a Hercules elleni meccsünket néztem TV minőségben az asszem Vettle volt(vagy mi).
Én is így keresem őket, plusz a lejátszóm, amit szeretek, az a Sopcast. Emellett persze a Veetle is ad jó minőségű meccseket és szerencsére ma már egyre több adó is. Az orosz vagy román csatornák pedig általában nagyon jó minőségben adnak, tehát ezeket is érdemes figyelni, mert sokszor adnak BL-meccset.
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
A lényeg: minél nagyobb a bitráta, annál jobb a minőség. Minden oldalon, akár rojadirecta, akár myp2p, ki van írva minden adó mellett, mekkora az adott bitráta. 800-1000 vagy afölött már igencsak élvezhető minőségben vannak a meccsek.LM10 írta:Srácok. Elegem van abból, hogy mikor Barca meccset nézek a neten, legalább 20x kell a meccs alatt linket találnom....tud valaki olyan jó programot, vagy más megoldást ajánlani, ami megoldja a problémámat? Előre is köszi!
Én egyedül a Hercules elleni meccsünket néztem TV minőségben az asszem Vettle volt(vagy mi).
http://rojadirecta.com/neobarca írta:Sziasztok!
Tud valaki adni egy linket amin tudnám nézni az Inter-Milant?
Nincsen sajnos Digim...