2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az még hagyján, de ha nem lenne körül építve, azt mondanám, hogy délelőtt itt még teheneket legeltettek.bence-barca írta:Csak én látom úgy, mintha ez egy kifejzetten szűkebb pálya lenne?Mintha nem lenne olyan széles, mit máshol szoktak lenni.
Busquets az anyján kívül senkinek se szimpatikus ezen a sárgolyón, de sokkal jobb játékos, mint Song.StickyFingaz írta:Kár hogy nem Song játszik Busquets helyett.A spanyol valamiért nem szimpatikus Nekem.
Tetszik a kezdő!Gareth Tello írta:Así, el Barça juega con: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Cesc y Pedro.
Banquillo: Pinto, Montoya, Puyol, Song, Villa, Dos Santos y Deulofeu.
Tello?
Ezt nem értem teljesen. Folyamatosan próbálja forgatni az Alexis-Pedro-Villa-Tello négyest. Ha csak utóbbi három játékost nézem (Alexis sérülése miatt) az elmúlt négy mérkőzésen:#David Villa# írta:Villa mellőzésével már a hócipőm kivan. Mért nem játszatja a mester? Csereként 6 gólt vágott a bajnokságban. Most nyeri vissza a formáját és jegelik! Úgy érzem meg fogja unni ezt és lelép! Sajnálnám!!!
nekem tetszik az összeállítás nyilván félti Pulyit és igaza is van!Gareth Tello írta:Así, el Barça juega con: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Cesc y Pedro.
Persze a teremben keményebb,viszont a srácok a fűhöz vannak szokva X éve ott fociznak,simán okozhat gondot szerintem,az,hogy mások a viszonyok,egy esésnél,buktatásnál,egy kicsit más talajfogás,és máris kész a baj,erre gondoltam.Barcaman1993 írta:Ha lesz sérülés, akkor az nem a pályának lesz betudható. Ennie erővel terembe se mehetnek, mert még keményebb. x évig fociztam folyamatosan műfüves nagy pályán és semmi problémám nem adódott belőle. Nem hinném, hogy bárkinek ez problémát kelljen, hogy okozzon. Legalább nem legelőn játszanak ma (Milan?).Mihu írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
Ha lesz sérülés, akkor az nem a pályának lesz betudható. Ennie erővel terembe se mehetnek, mert még keményebb. x évig fociztam folyamatosan műfüves nagy pályán és semmi problémám nem adódott belőle. Nem hinném, hogy bárkinek ez problémát kelljen, hogy okozzon. Legalább nem legelőn játszanak ma (Milan?).Mihu írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
Én játszottam nagy pályán is, meg járok műfűre hétvégenként. Ha majd lehetőséged adódik rá, akkor próbáld ki, hogy idegből beleütsz tenyérrel a fűbe. De lehetőleg a fűvel próbáld először, mert ha a műfűvel kezded, akkor utána már nem nagyon lesz kedved beleütni a természetes fűbevisca el barca írta:műfüvön hogy lehet kemény talaj?Mezner2 írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.(én nem focizok, csak kérdezem
)
amugy nem lesz itt semmi gond, vitya meg a védelem tuti összehoz hátul két gólt, lől lövünk 4-et és jok is leszunk
Nem ismerem a Moszkvát, de ezek szerint gyengébben védekeznek, mint pl. a Celtic, ami természetesen jó hír. A terület átadását remek ötletnek találom, az az egy a Zara ellen is tetszett, de még ennél is több lehetőséget látok benne, sokszor visszavettük a labdát kontra helyett. Nekem régen pont az tetszett a Barcában (meg most a Madridban), h állandóan a kaput támadták, a 90. percben is szerettek volna gólt lőni, ma ezt már nem látom.Mezner2 írta:Muszáj támadniuk,nekik csak a 3pont elfogadható,a védelmük sebezhető (mint ahogy a miénk is),így ha véletlen a meccs elején be is találnak,akkor sem tehetik meg,hogy beállnak bunkerezni,mert 1v1-ben kevesek hozzánk,most lenne érdemes kicsit átadni a területet,és utána kontrázzunk mi (Zara ellen volt 1-2 veszélyes gyors ellentámadásunk) nekünk egyébként is fekszenek a kitámadó csapatok,jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.recrea írta:Egy dolgot megjegyeznék a meccsel kapcsolatban: 18-kor lesz, nem pedig a szokásos időpontbanHa esetleg valaki - hozzám hasonlóan - nézte már be a dolgot.
![]()
A Moszkvának baromira kell a pont, talán támadni is akarnak, bár szerintem sokszor visszanézték a Celtic elleni meccsünket. Kíváncsian várom, h a Zara elleni lötyögés után mit hoznak a srácok. Ma első helyen továbbjutunk, ezt érzem.
műfüvön hogy lehet kemény talaj?Mezner2 írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
Muszáj támadniuk,nekik csak a 3pont elfogadható,a védelmük sebezhető (mint ahogy a miénk is),így ha véletlen a meccs elején be is találnak,akkor sem tehetik meg,hogy beállnak bunkerezni,mert 1v1-ben kevesek hozzánk,most lenne érdemes kicsit átadni a területet,és utána kontrázzunk mi (Zara ellen volt 1-2 veszélyes gyors ellentámadásunk) nekünk egyébként is fekszenek a kitámadó csapatok,jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.recrea írta:Egy dolgot megjegyeznék a meccsel kapcsolatban: 18-kor lesz, nem pedig a szokásos időpontbanHa esetleg valaki - hozzám hasonlóan - nézte már be a dolgot.
![]()
A Moszkvának baromira kell a pont, talán támadni is akarnak, bár szerintem sokszor visszanézték a Celtic elleni meccsünket. Kíváncsian várom, h a Zara elleni lötyögés után mit hoznak a srácok. Ma első helyen továbbjutunk, ezt érzem.
Így akkor végképp megnyugodtam, hatalmas érvágás, nagy szerencsénk van.#David Villa# írta:...ráadásul még a harmadik számú kapusuk is megsérült, így a tartalékoktól hoznak fel kapust...
És ez a jó védekezésük miben mutatkozik meg???? náluk több gólt csak 1 vagy 2 csapat kapott eddig,a támadásaik gyorsak,direktek,és a támadóik is labdaügyesek,de a védekezésükre bármelyik jelzőt előbb rá lehet sütni,mint a stabilat ...Deus írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de most bennem van egy para a mai meccstől...
A körülmények nem kedvezőek, plusz bevadult csapattal fogunk szembeállni ma este. Nekik jó a kontrájuk és a védelmük... szval para van nálam.
Ráadásul Alves kezdAkiről köztudott, hogy nem tud rendesen beadni labdákat, plusz nem ér vissza a védekezésre a kontráknál...
Nagyon remélem, hogy Valdes nem fog bakizni ma este. Most nagy szükség lesz egy jó Valdesre.
Messi meg lőjön két gólt