2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ja, egy kontra után meg már kapnánk is a gólt, amikor Alvesék mögé kerülnek egy hosszú passzal..Charlie írta:Másik fórumról egy fórumozó elképzelése. Tényleg megnézném, hogy ezzel mire mennénk a beállt Milan ellen. Nekem nagyon tetszik.
C.
Ez ott megbukott, hogy az előző meccsen is középen próbáltunk mindent, egy cselt nem vállaltunk a széleken. Szét kell húzni a pályát és kipasszolgatni/kicselezni őket. Ha betömörítünk még 1-2 embert középre, azzal sem leszünk előrébb.Charlie írta:Másik fórumról egy fórumozó elképzelése. Tényleg megnézném, hogy ezzel mire mennénk a beállt Milan ellen. Nekem nagyon tetszik.
Támadásban tényleg majdnem ez a formáció.Taibi írta:Nagy különbséget nem látok a megszokotthoz képest ebben. (Sőt két vkp is fent a pályán tök feleslegesen.)[/url]Charlie írta:Másik fórumról egy fórumozó elképzelése. Tényleg megnézném, hogy ezzel mire mennénk a beállt Milan ellen. Nekem nagyon tetszik.
C.
Nagy különbséget nem látok a megszokotthoz képest ebben. (Sőt két vkp is fent a pályán tök feleslegesen.)Charlie írta:Másik fórumról egy fórumozó elképzelése. Tényleg megnézném, hogy ezzel mire mennénk a beállt Milan ellen. Nekem nagyon tetszik.
C.
Én is ettől félek. Ha az odavágón cserélni sem mertünk, szinte teljesen esélytelen, hogy itt valami váratlant húzzunk...visca el barca írta:sztem teljesen feleslegesen irkáljátok h kinek kellene kezdeni...
ugyis tudja mindenki, hogy az alves-puyol-piqué-alba, fabre-busi-xavi, pedro-messi-ini 11 lesz a kezdő. pedig van alapanyag, lehetne kockáztatni, de nem fognak. ha nem megy a szekér, majd 70. percben jön sanchez, fabre helyett, meg thiago xavi helyett...
Sajnos igazad van (mint mindig), nem nagyképűség kell, hanem tőlünk (a szurkolóktól) soha nem látott mértékű támogatás, szurkolás, a csapattól pedig... Igen, a Destroy them all-filozófia.daffy írta:ez nem optimizmus,hanem nagyképűség. már az első meccsnél sem jött be,talán alább kéne adni
True story bro!daffy írta:ez nem optimizmus,hanem nagyképűség. már az első meccsnél sem jött be,talán alább kéne adni
ez nem optimizmus,hanem nagyképűség. már az első meccsnél sem jött be,talán alább kéne adnironaldinho89 írta:Srácok, elő az optimizmussal! Kikaptunk a Milantól mert berugták a helyzeteiket. Otthon oda kell szegezni a kapujukhoz őket és jobba széthúzni a játékot. Tello szerintem is jó ötlet lenne, van benne ráció a szélen 1az 1-be meg tudja verni az emberét. Messinek kell hozzátennie még kicsit többet. tudom fogták rendesen. DE! az égvilágon semmi okot nem látok a bánatra, 2-0 az még nem a világ vége és mi a Barca vagyunk, és odahaza játszunk. TÖnkre fogjuk verni őket, mert ezt kell tennünk! ( jó hogy már erre gondolok, van még két madrid meccs egymás után előttelool) go Barca!
Hát megvallom őszintén, engem egy 6-0 nyugtatna meg....ronaldinho89 írta:Srácok, elő az optimizmussal! Kikaptunk a Milantól mert berugták a helyzeteiket. Otthon oda kell szegezni a kapujukhoz őket és jobba széthúzni a játékot. Tello szerintem is jó ötlet lenne, van benne ráció a szélen 1az 1-be meg tudja verni az emberét. Messinek kell hozzátennie még kicsit többet. tudom fogták rendesen. DE! az égvilágon semmi okot nem látok a bánatra, 2-0 az még nem a világ vége és mi a Barca vagyunk, és odahaza játszunk. TÖnkre fogjuk verni őket, mert ezt kell tennünk! ( jó hogy már erre gondolok, van még két madrid meccs egymás után előttelool) go Barca!
Igen, hsz-ben már írtam is.Barcaman1993 írta:Nálam Adrianonak kezdenie kéne. Az ő átlövéseire nagyon nagy szükség lenne, és előbb is fogok tőle gólt várni, mint Pedrotól, vagy Alexistől. Akár Alba helyén kezdetném, akár jobb szélsőnek. Ha védőt játszik, akkor meg Tello fel jobbszélre. Teljesen nyilvánvaló, hogy itt a körbegurizgatós gálacsapattal tuti, hogy nem fogunk továbbmenni. Ide gól kell, ezért az erre legalkalmasabbakat kell játszatni. Remélem ez a szakmai vezetés fejében is motoszkál, nemcsak az enyémben.Vakmacska írta: Villa
Ini Messi Pedro/Alexis
Thiago/Xavi Busi
Alba Puyol Piqué Alves
Nálam Adrianonak kezdenie kéne. Az ő átlövéseire nagyon nagy szükség lenne, és előbb is fogok tőle gólt várni, mint Pedrotól, vagy Alexistől. Akár Alba helyén kezdetném, akár jobb szélsőnek. Ha védőt játszik, akkor meg Tello fel jobbszélre. Teljesen nyilvánvaló, hogy itt a körbegurizgatós gálacsapattal tuti, hogy nem fogunk továbbmenni. Ide gól kell, ezért az erre legalkalmasabbakat kell játszatni. Remélem ez a szakmai vezetés fejében is motoszkál, nemcsak az enyémben.Vakmacska írta: Villa
Ini Messi Pedro/Alexis
Thiago/Xavi Busi
Alba Puyol Piqué Alves
Megnyertük már valamelyiket? Vagy lemaradtam valamiről?Zolee23 írta: Amennyiben kiesünk, nyilván csalódótt leszek, de bőven megleszek elégedve azzal is ha a szezon végén "csak" egy bajnokság - kupa komboval kell beérjük.
az a baj, hogy egy betömörülő védelem ellen nem tud a csapat mit játszani, csak a körbe-körbe passzolgatás, nulla helyzet, közben kontrából meg még kapunk is egyet... mert az biztos, hogy az olaszok beállnak védekezni a Camp Nou-ban és nem fognak nekünk esni, hogy akkor majd kiütnek minket. szerintem sajnos 1-0, vagy 2-1 lesz a vége... de ne legyen igazam!!!Zolee23 írta:Nem történt tragédia szerintem. A Milanról beszélünk, otthon leszünk, fellehet még innen állni bőven, főleg egy Barcának.
Amennyiben kiesünk, nyilván csalódótt leszek, de bőven megleszek elégedve azzal is ha a szezon végén "csak" egy bajnokság - kupa komboval kell beérjük.