Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
connor
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 429
Csatlakozott: 2012.12.17. 22:18:01

2013.02.24. 22:42:58

Firefox írta: Tudják a fiúk mi a dolguk, teljesen másképp fognak hozzáállni mint szerdán, ebben biztos vagyok. Továbbjutunk magabiztosan, figyeljétek meg! Ha meg nem, akkor azt csak magunknak köszönhetjük ...
Az lehet, de legutoljára 1986-ban jutott tovább a BL-ben úgy csapat, hogy az első meccsen nem rúgott idegenben gólt és legalább két gólt kapott. Göteborg-Barcelona:3-0, a visszavágón 3-0-ra győztünk és büntetőkkel mentünk tovább. Azóta 27 éve semmi, pedig a BL megy folyamatosan, 2003/04 óta pedig eggyel több az egyenes kieséses körök száma.
Nem akarlak túlságosan letörni, de nem fogunk továbbmenni ez ellen a Milan ellen. Bekkelésben nagyon jók.
Avatar
Firefox
Capitá del Barça
Hozzászólások: 772
Csatlakozott: 2011.06.03. 21:06:35

2013.02.24. 22:19:38

Mihu írta:
Firefox írta:3-0ra vezet a Betis a Malagá ellen. Ha ők meg tudják ezt csinálni a nagy Malagával, akkor mi miért ne lehetnénk képesek 2,5 hét múlva a Milan ellen? Nem félek a meccstől. Magabiztos továbbjutást várok. Nézzetek hülyének, de nagyon is ki fog jönni a két csapat közötti difi. Mind játékban, mind pedig a gólok tekintetében! Visca el Barca!
Aha...kijött szerdán is... :roll:


Egyébként nem értek sok embert...reálisan végiggondolva, hogy lehet arra az eredményre jutni, hogy itt mi lazán továbbmegyünk...
Tudják a fiúk mi a dolguk, teljesen másképp fognak hozzáállni mint szerdán, ebben biztos vagyok. Továbbjutunk magabiztosan, figyeljétek meg! Ha meg nem, akkor azt csak magunknak köszönhetjük ...
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Avatar
Mihu
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4095
Csatlakozott: 2005.02.12. 21:35:42
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

2013.02.24. 22:11:11

Firefox írta:3-0ra vezet a Betis a Malagá ellen. Ha ők meg tudják ezt csinálni a nagy Malagával, akkor mi miért ne lehetnénk képesek 2,5 hét múlva a Milan ellen? Nem félek a meccstől. Magabiztos továbbjutást várok. Nézzetek hülyének, de nagyon is ki fog jönni a két csapat közötti difi. Mind játékban, mind pedig a gólok tekintetében! Visca el Barca!
Aha...kijött szerdán is... :roll:


Egyébként nem értek sok embert...reálisan végiggondolva, hogy lehet arra az eredményre jutni, hogy itt mi lazán továbbmegyünk...


Szerk: Köszi Bob, hogy még reagáltál rá :wink: Elég kimerítő választ adtál, jól megindokoltál mindent. Ettől függetlenül nem értek egyet azzal a részével, hogy egy centerrel mégnagyobb tumultus támadna középen. A lendülettel Te is egyetértettél. Egy középcsatárral meglenne az, ami volt a Chelsea ellen Alexis-szel, ahol rengeteg helyzetet alakítottunk ki, sokszor kerültünk a védők mögé, a 16oson belülre, pedig nem volt fentebb a védősoruk, mint a Milannak volt. Messi rápasszolja, beindul, a center meg visszateszi neki a labdát, így lendületes lenne a mozgás, a labda útja, nehezebben lekövethető a védők részéről, mintha valaki cipeli, lepasszolja, az megtartja, megnézi miújság, mik a lehetőségek, simán van idő 2-3 védőnek még besegíteni. Így meg folyamatosan csak egyik labdás embert vennék fel a másik után, nem beszélve arról, hogy lendületből LABDA NÉLKÜL könnyebb megverni 3-4 védőt, mint cselezgetve.


A többi részét meg elfogadom, és nem tudok vele vitatkozni :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2013.02.24. 22:22:20-kor.
Kép
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19639
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2013.02.24. 22:10:38

Mihu írta:...........
Megtiszteltetés hogy én lettem megszólítva, de már kb mindenki leírta mik voltak a gondok, újat nem fogok tudni mondani. :D

Először is a center játékot akik hiányolják, valahol jogos, de alapvetően az lenne a játék, hogy ne tömörítsünk be még plusz 1 embert középre, hiába írjuk hogy az "lefog" pár védőt, még nagyobb tumultus keveredhet.De ehhez gyors játék szükséges, illetve Messinek meg kell teremteni a helyet.
Sajnos ki kell mondani Messi gyenge formában van, góljait bekotorja, de mezőnyben keveset vállal, s rendre elakad.
Milan ellen véleményem szerint jól kezdtünk volt nem egy nagyon ígéretes szitu, amikor épphogy közbenyúltak Mexesék, vagy már eltolódtak, s jöhetett a beadás, csak ezeket nem tudtuk kihasználni.
Aztán szép lassan az intenzitás csökkent, illetve Cecs gyenge játékának köszönhetően nem tudtuk normálisan kihozni a labdát, Messi "megunta" kijött a darálóból, gondolom Roura is szólt neki, s a középpályáról léptek is fel a helyére, csak mint írtam Messi nem nagyon tudott előrébb jutni, illetve Cesc sokszor halál holttérben mozgott.
Mielőtt valaki félreértené semmi bajom nincs se Cesc-szel se Messivel, de ki kell jelenteni gyengék voltak (mások is de az ő szerepük lett volna kulcskérdés)
Nagy Villa láz közepette pl azért tegnapról illik megemlíteni, hogy mezőnybe4n viszont elég gyengus volt, de miót nálunk van ilyen, az embernek remek érzéke van a klasszikus center játékhoz, jól lő, igazi lesipuskás, csak hát messze van a kaputól és lassú, ezért többnyire "szenved" a mezőnyben, de meglehetne őt próbálni, írtak páran felállást, nem hiszem hogy gyöekeres újítás lenne, max Cesc helyett Villa játszik.

Busquets visszalépése meg totálisan jogos, az ő szerepe labdakihozatalnál teljesen egyértelmű, hogy visszazár a 2 belső védő mell biztosítani, főleg miután a 2 szélső hátvéd már a saját kapujától 60-70 méterre van.
Lehet írni biztonságos taktika, meg "minek" ha az ellenfél a saját kapujától 30 méterre van, attól még ez szabály :D
Idegenben voltunk első meccs, fiúk is tisztában voltak vele hülyeséget nem szabad csinálni, Boateng gólja volt a kulcs, illetve Ambrosini-Muntari játéka, a 2 belső középpályás tette tönkre a játékunkat, ezért nem értünk fel, s kénytelenek voltak visszajönni a támadók, ott volt pl Pedro csele is, gyönyörű a köténye, csak jól jellemzi hogy az ellenfél kapujától 70 méterre történt, miután visszajött labdáért.
Milan is azt a taktikát választotta ami nem újdonság, hogy megszállja a középpályát, s próbálja besűríteni "hátha" elakad a labda, s rákényszerítve hogy az ellenfél 30-40 méterre passzolgasson, mikor átmegy a labda az első védővonalon ki kell szorítani szélre a támadást, hogy duplázással visszalehessen szerezni a labdát, vagy csak simán lassítani a támadást, hogy visszalehessen zárni.
Muntariék azonnal visszazártak a saját 16osukra s nem megpróbálják esetlegesen az átjátszás után visszaszerezni, hanem olyankor visszább állnak, s kialakul egy 2 soros védőfal.8-7-6 kép tökéletesen jellemzi ezt.Átmegyünk az első hullámon, s azonnal még "mélyebbre ásnak".

Az a baj az egésszel, ha mi lassan játszunk, szép fokozatosan építjük le magunkat, mert jól látható a támadók nem tudnak felérni, mert az első védőfalat nem játsszuk át, visszajönnek labdáért, mire átmegyünk rajta nem érnek fel.

Center játék megoldás lehetne, de mint írtam az besűrítheti a dolgokat., nagyon nehéz ez ellen a taktika ellen játszani, mert ha az ellenfél jól védekezik, megvannak a kis 3szögek, kiszorítások, akkor hiába írjuk hogy de hát lőjünk messziről, meg miért nincs center stb, NINCS RÁ HELY.
A zónavédekezés ellen nagyon nehéz játszani, 1 megoldás van a gyors lapos, pontos játék, ah az első védővonalat átjátsszuk időben, akkor lehet létszámfölényt teremteni, különben mindig az lesz, hogy viszed a labdát és 3 ember van előtted.

Megpróbálhatjuk Villát a szemfülessége sokat számítana, de alapvetően mikor a hullámvölgyünkről beszélünk így év elején mindig ez van, hogy lassú a játékunk, s apátiába megy át.Írtátok lendület, ez így van, gyorsan játék, kis 2-2 kialakítása szélen, elfutás, szabad kiharcolása ezek vezethetnek célra, én megmondom őszintén nem hiszek a centerjátékban, mert könnyen átválhat olyanná hogy 1 embert kiveszünk a támadásból és védekezésből is, mert ha nem tudunk átmenni az első védőfalon állhat középen az Atyaúristen is nem jut el a labda, ez volt Messivel is ez volt anno Zlatannal az Inter ellen, ez lehet most is.

Gyors játék és pontos játék kell, más nem vezethet eredményre, na meg higgadtság, mert azért olyan luxust nem szabad megengedni hogy mellé lőjük a helyzeteket, most kellenek a biztos lábak.

Én nem tudom tovább tudunk-e jutni vagy sem, megmondom őszintén nem is izgat így a kupavisszavágó előtt, meg főleg így a bajnokság finisében, de az biztos hogy azért a 2:0-t dolgozta már le nem egy csapat a világtörténelemben, s 90 perc rohadt hosszú, mi is bőven tettünk a Mialn jó védekezéséért s lelkileg fel is spanolta őket, nem hibáztak, de 100%os koncentráció kell tőlük is, s ha nem működik jól a védekezésük akkor hip-hop létszámfölények alakulhatnak ki.
Önbizalom dúsan jöhetnek, mert látták megtudják oldani a feladatot, ezt kell megtörni, gyors játék, elbizonytalanítani őket, akár még ha kell kicsit felbosszantani, lökdösődni bármi, de ha megint elhiszik megtudják csinálni, akkor vannak olyan rafkósok ezek az olaszok hogy megoldják.
Én hiszek a csapatban, nem mondom hogy továbbjutunk, de olcsón nem adjuk magunkat, s szoros lesz a második meccs is.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3736
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2013.02.24. 22:09:08

Firefox írta:3-0ra vezet a Betis a Malagá ellen. Ha ők meg tudják ezt csinálni a nagy Malagával, akkor mi miért ne lehetnénk képesek 2,5 hét múlva a Milan ellen? Nem félek a meccstől. Magabiztos továbbjutást várok. Nézzetek hülyének, de nagyon is ki fog jönni a két csapat közötti difi. Mind játékban, mind pedig a gólok tekintetében! Visca el Barca!
Az egyik spanyol bajnoki, a másik BL meccs. Az egyik a csapatbuszt a kapu elé toló Milan, a másik a nyílt focit játszó Malaga. Örömteli, hogy megtaláljuk a fogoddzókat minden 3. meccsben, de azért álljunk a realitások talaján.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
Firefox
Capitá del Barça
Hozzászólások: 772
Csatlakozott: 2011.06.03. 21:06:35

2013.02.24. 22:02:32

3-0ra vezet a Betis a Malagá ellen. Ha ők meg tudják ezt csinálni a nagy Malagával, akkor mi miért ne lehetnénk képesek 2,5 hét múlva a Milan ellen? Nem félek a meccstől. Magabiztos továbbjutást várok. Nézzetek hülyének, de nagyon is ki fog jönni a két csapat közötti difi. Mind játékban, mind pedig a gólok tekintetében! Visca el Barca!
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Avatar
sjd
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6400
Csatlakozott: 2007.07.09. 08:55:57

2013.02.24. 18:11:17

Mihu írta:
sjd írta: Az egyetlen dolog, ami furcsa, hogy szerintem ez a hátsó alakzat túlbiztosított, a két szélsőhátvédnek eleve nagyjából a képen látható a természetes pozíciója, és amikor már Pique is csatárt fog játszani, felesleges lesz két védekező szellemű kp a pályán. Songról még éppenséggel el is tudom képzelni, hogy hasznos lenne ebben a pozícióban, de akkor már inkább még egy irányító jöjjön.
Song az Arsenalban nagyon jól osztogatott, adott egy pár gólpasszt. :wink: Jól lát a pályán, és az ütempasszokkal sem áll hadilábon. Fentebb kell hozni ha ég a ház, és esetleg Ő is simán tud forintos labdát adni valamelyik támadónknak.
Ezzel én is tisztában vagyok (írtam is), de akkor már ennyi erővel Cesc vagy Thiago is játszhatna. Mert a második félidőre a Milannak annyira törni fogja a hátát a háló, hogy úgyis fel kell nyomni őt a 16-osig. Torres sem azért lőtt gólt nekünk, mert nem volt elég vkp meg védő a pályán, hanem mert addigra már senki nem foglalkozott a védekezéssel. Ez esetben meg már nem jobb, ha egy kompetensebb és támadóbb szellemben játszó személy van a pályán helyette?
Avatar
Mihu
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4095
Csatlakozott: 2005.02.12. 21:35:42
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

2013.02.24. 17:41:49

sjd írta: Az egyetlen dolog, ami furcsa, hogy szerintem ez a hátsó alakzat túlbiztosított, a két szélsőhátvédnek eleve nagyjából a képen látható a természetes pozíciója, és amikor már Pique is csatárt fog játszani, felesleges lesz két védekező szellemű kp a pályán. Songról még éppenséggel el is tudom képzelni, hogy hasznos lenne ebben a pozícióban, de akkor már inkább még egy irányító jöjjön.
Song az Arsenalban nagyon jól osztogatott, adott egy pár gólpasszt. :wink: Jól lát a pályán, és az ütempasszokkal sem áll hadilábon. Fentebb kell hozni ha ég a ház, és esetleg Ő is simán tud forintos labdát adni valamelyik támadónknak.
Kép
Motaro
Jugador del Barça
Hozzászólások: 236
Csatlakozott: 2012.10.05. 12:08:07

2013.02.24. 17:13:45

Az a baj a Charlie féle felállással, hogy Song, Busi és Piqué is lassú, ha egy kontránál versenyfutásra kerül a sor.
Avatar
sjd
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6400
Csatlakozott: 2007.07.09. 08:55:57

2013.02.24. 17:10:39

Mental_Theo írta:
Charlie írta:Másik fórumról egy fórumozó elképzelése. Tényleg megnézném, hogy ezzel mire mennénk a beállt Milan ellen. Nekem nagyon tetszik.
ja, egy kontra után meg már kapnánk is a gólt, amikor Alvesék mögé kerülnek egy hosszú passzal..
Mondjuk ahhoz a Milan csatároknak fel kéne érniük a saját gólvonalukról... Engem legalábbis meglepne, ha az olaszoktól bárki is helyezkedne a térfelünkön.

A felálláshoz így mindenkire reagálva: alapvetően szerintem segítené a szélsőjátékot, hogy nem próbálkozunk bal- és jobb támadókkal, sokkal nagyobb lesz a terület Alves és Alba előtt, és lesz helyük begyorsulni. Éppen ettől lenne az, hogy nem középen erőltetünk mindent. És mivel középcsatárunk is lenne, így tudnánk profitálni a centerezésekből.
Az egyetlen dolog, ami furcsa, hogy szerintem ez a hátsó alakzat túlbiztosított, a két szélsőhátvédnek eleve nagyjából a képen látható a természetes pozíciója, és amikor már Pique is csatárt fog játszani, felesleges lesz két védekező szellemű kp a pályán. Songról még éppenséggel el is tudom képzelni, hogy hasznos lenne ebben a pozícióban, de akkor már inkább még egy irányító jöjjön.
connor
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 429
Csatlakozott: 2012.12.17. 22:18:01

2013.02.24. 16:57:01

A lentebb szereplő felállás pedig nem rossz ötlet. A védekezésünk Alba beépülésével csak rosszabb lett, ezért is kapunk meccsenként legalább egy gólt. Alba ugyanolyan jó támadásban, mint Alves, viszont ez azzal is jár, hogy a kontráknál mindkét szél üres marad, így a támadásokat szinte csak a két középhátvédnek kellene kivédeni. Ez egyértelműen nem megy. Ha két vkp. lenne a pályán és mondjuk Song Busquets-nél is hátrébb helyezkedne, lehet megadná a kellő stabilitást a csapat hátsó részének és akkor sem lenne gond, ha mondjuk a szélsők fenn ragadnak a támadásnál. Fontos szempont lenne főként a Milan ellen, hogy ne kapjunk gólt.
A széljáték Alba és Alves miatt így is megoldott lenne. Villa középcsatárként pedig le tudná kötni a két belső védőt, akik így nem tudnának Messire tapadni. Messi általában úgyis mélyebbről indul (mint kellene) és így nem csak a belső védők, hanem a vkp.(ha több van akkor több) is ré tud összpontosítani. Így történhetett meg pl. a Milan ellen, hogy mindig 3-4 ember lógott a nyakán és a Milan védelme ezt meg sem érezte. pedig normál esetben ha egy ember leköt 3-4 embert akkor a többinek sokkal nagyobb helye marad a támadásoknál és ezt könnyen ki lehet használni. Villa-val pedig ez tökéletes lenne, főként, hogy Iniesta és Xavi/Cesc is előrébb tudnának kicsit húzódni. Azt láthattuk, hogy hiába van egyszerre Cesc, Xavi és Iniesta is pályán a támadásaink ettől nem lesznek se gyorsabbak, se jobbak. Elég belőlük egyszerre kettő is a kezdőben.

Összességében a két vkp. kelleni fog a védelem miatt, egy középcsatár pedig a támadásoknál. Én a Charlie által betett felállást preferálom.
Avatar
Mental_Theo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 938
Csatlakozott: 2005.09.11. 11:38:40
Tartózkodási hely: Árnyékszék

2013.02.24. 16:29:22

Charlie írta:Másik fórumról egy fórumozó elképzelése. Tényleg megnézném, hogy ezzel mire mennénk a beállt Milan ellen. Nekem nagyon tetszik.

Kép
C.
ja, egy kontra után meg már kapnánk is a gólt, amikor Alvesék mögé kerülnek egy hosszú passzal..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3736
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2013.02.24. 15:32:57

Charlie írta:Másik fórumról egy fórumozó elképzelése. Tényleg megnézném, hogy ezzel mire mennénk a beállt Milan ellen. Nekem nagyon tetszik.
Ez ott megbukott, hogy az előző meccsen is középen próbáltunk mindent, egy cselt nem vállaltunk a széleken. Szét kell húzni a pályát és kipasszolgatni/kicselezni őket. Ha betömörítünk még 1-2 embert középre, azzal sem leszünk előrébb.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
Charlie
Öreg Harcos
Hozzászólások: 6901
Csatlakozott: 2004.10.08. 11:13:39
Tartózkodási hely: East Side

2013.02.24. 15:24:31

Annyi különbséggel, hogy Messi előtt sose játszik senki. Szélsővédők itt inkább középpályások lennének gondolom én. Song labdaszerzésnél hasznos lenne Busival, spanyol még szint is tud vinni a játékba. Fabregas egy ék Inivel meg Xavival egyszerre. Láthattuk többször. Valami nagyot kell húzni és kockáztatni, mert amúgy reménytelen lesz.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
lluisllach89
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3701
Csatlakozott: 2008.07.02. 22:46:30

2013.02.24. 15:15:21

Taibi írta:
Charlie írta:Másik fórumról egy fórumozó elképzelése. Tényleg megnézném, hogy ezzel mire mennénk a beállt Milan ellen. Nekem nagyon tetszik.

C.
Nagy különbséget nem látok a megszokotthoz képest ebben. (Sőt két vkp is fent a pályán tök feleslegesen.)[/url]
Támadásban tényleg majdnem ez a formáció.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Avatar
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró
Hozzászólások: 1194
Csatlakozott: 2004.11.03. 19:52:08

2013.02.24. 14:11:03

Charlie írta:Másik fórumról egy fórumozó elképzelése. Tényleg megnézném, hogy ezzel mire mennénk a beállt Milan ellen. Nekem nagyon tetszik.

C.
Nagy különbséget nem látok a megszokotthoz képest ebben. (Sőt két vkp is fent a pályán tök feleslegesen.)
:arrow: http://www.footballuser.com/formations/ ... celona.jpg
Kép
Avatar
Charlie
Öreg Harcos
Hozzászólások: 6901
Csatlakozott: 2004.10.08. 11:13:39
Tartózkodási hely: East Side

2013.02.24. 13:37:37

Másik fórumról egy fórumozó elképzelése. Tényleg megnézném, hogy ezzel mire mennénk a beállt Milan ellen. Nekem nagyon tetszik.

Kép
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2013.02.24. 13:30:49

visca el barca írta:sztem teljesen feleslegesen irkáljátok h kinek kellene kezdeni...
ugyis tudja mindenki, hogy az alves-puyol-piqué-alba, fabre-busi-xavi, pedro-messi-ini 11 lesz a kezdő. pedig van alapanyag, lehetne kockáztatni, de nem fognak. ha nem megy a szekér, majd 70. percben jön sanchez, fabre helyett, meg thiago xavi helyett...
Én is ettől félek. Ha az odavágón cserélni sem mertünk, szinte teljesen esélytelen, hogy itt valami váratlant húzzunk...
Pedig Thiagónak és/vagy Villának nagyon örülnék.
daffy írta:ez nem optimizmus,hanem nagyképűség. már az első meccsnél sem jött be,talán alább kéne adni
Sajnos igazad van (mint mindig), nem nagyképűség kell, hanem tőlünk (a szurkolóktól) soha nem látott mértékű támogatás, szurkolás, a csapattól pedig... Igen, a Destroy them all-filozófia. :D
Avatar
Varatrix
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4857
Csatlakozott: 2007.12.26. 14:18:11
Tartózkodási hely: Böpö

2013.02.24. 12:36:33

daffy írta:ez nem optimizmus,hanem nagyképűség. már az első meccsnél sem jött be,talán alább kéne adni
True story bro! :roll:
Legalábbis ha magamból indulok ki...
Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2013.02.24. 12:20:43

ronaldinho89 írta:Srácok, elő az optimizmussal! Kikaptunk a Milantól mert berugták a helyzeteiket. Otthon oda kell szegezni a kapujukhoz őket és jobba széthúzni a játékot. Tello szerintem is jó ötlet lenne, van benne ráció a szélen 1az 1-be meg tudja verni az emberét. Messinek kell hozzátennie még kicsit többet. tudom fogták rendesen. DE! az égvilágon semmi okot nem látok a bánatra, 2-0 az még nem a világ vége és mi a Barca vagyunk, és odahaza játszunk. TÖnkre fogjuk verni őket, mert ezt kell tennünk! ( jó hogy már erre gondolok, van még két madrid meccs egymás után előtte :D lool) go Barca!
ez nem optimizmus,hanem nagyképűség. már az első meccsnél sem jött be,talán alább kéne adni
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2013.02.24. 12:08:38

sztem teljesen feleslegesen irkáljátok h kinek kellene kezdeni...
ugyis tudja mindenki, hogy az alves-puyol-piqué-alba, fabre-busi-xavi, pedro-messi-ini 11 lesz a kezdő. pedig van alapanyag, lehetne kockáztatni, de nem fognak. ha nem megy a szekér, majd 70. percben jön sanchez, fabre helyett, meg thiago xavi helyett...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2013.02.24. 12:04:46

ronaldinho89 írta:Srácok, elő az optimizmussal! Kikaptunk a Milantól mert berugták a helyzeteiket. Otthon oda kell szegezni a kapujukhoz őket és jobba széthúzni a játékot. Tello szerintem is jó ötlet lenne, van benne ráció a szélen 1az 1-be meg tudja verni az emberét. Messinek kell hozzátennie még kicsit többet. tudom fogták rendesen. DE! az égvilágon semmi okot nem látok a bánatra, 2-0 az még nem a világ vége és mi a Barca vagyunk, és odahaza játszunk. TÖnkre fogjuk verni őket, mert ezt kell tennünk! ( jó hogy már erre gondolok, van még két madrid meccs egymás után előtte :D lool) go Barca!
Hát megvallom őszintén, engem egy 6-0 nyugtatna meg....
Avatar
ronaldinho89
Capitá del Barça
Hozzászólások: 806
Csatlakozott: 2005.02.03. 16:05:03
Tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou

2013.02.24. 11:53:21

Srácok, elő az optimizmussal! Kikaptunk a Milantól mert berugták a helyzeteiket. Otthon oda kell szegezni a kapujukhoz őket és jobba széthúzni a játékot. Tello szerintem is jó ötlet lenne, van benne ráció a szélen 1az 1-be meg tudja verni az emberét. Messinek kell hozzátennie még kicsit többet. tudom fogták rendesen. DE! az égvilágon semmi okot nem látok a bánatra, 2-0 az még nem a világ vége és mi a Barca vagyunk, és odahaza játszunk. TÖnkre fogjuk verni őket, mert ezt kell tennünk! ( jó hogy már erre gondolok, van még két madrid meccs egymás után előtte :D lool) go Barca!
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2013.02.24. 10:39:54

Barcaman1993 írta:
Vakmacska írta: Villa
Ini Messi Pedro/Alexis
Thiago/Xavi Busi

Alba Puyol Piqué Alves
Nálam Adrianonak kezdenie kéne. Az ő átlövéseire nagyon nagy szükség lenne, és előbb is fogok tőle gólt várni, mint Pedrotól, vagy Alexistől. Akár Alba helyén kezdetném, akár jobb szélsőnek. Ha védőt játszik, akkor meg Tello fel jobbszélre. Teljesen nyilvánvaló, hogy itt a körbegurizgatós gálacsapattal tuti, hogy nem fogunk továbbmenni. Ide gól kell, ezért az erre legalkalmasabbakat kell játszatni. Remélem ez a szakmai vezetés fejében is motoszkál, nemcsak az enyémben.
Igen, hsz-ben már írtam is.
Sőt, akár Busi helyett is kezdhetne. De ez elég merész elgondolás, viszont Alves-Alba párosról is le tudná venni akár a terhet a támadásból.
Sőt, ha Piqué bemenne centerbe fejelni, ő hátul is tudna maradni.
Ezt pont ma írtam a bajnoki fórumba.

Rengeteg lehetőség van, csak próbálgatni kéne. Csak sajnos az a baj, hogy mindenki ezt az alaposan kiismert játékunkat erölteti, minden fantázia nélkül.
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3736
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2013.02.24. 09:59:31

Vakmacska írta: Villa
Ini Messi Pedro/Alexis
Thiago/Xavi Busi

Alba Puyol Piqué Alves
Nálam Adrianonak kezdenie kéne. Az ő átlövéseire nagyon nagy szükség lenne, és előbb is fogok tőle gólt várni, mint Pedrotól, vagy Alexistől. Akár Alba helyén kezdetném, akár jobb szélsőnek. Ha védőt játszik, akkor meg Tello fel jobbszélre. Teljesen nyilvánvaló, hogy itt a körbegurizgatós gálacsapattal tuti, hogy nem fogunk továbbmenni. Ide gól kell, ezért az erre legalkalmasabbakat kell játszatni. Remélem ez a szakmai vezetés fejében is motoszkál, nemcsak az enyémben.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése