2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Cuenca, Tello idevaló! Fiatalok, övék a jövő! Ők még fejlődnek, hiszen első komolyabb évük voltLéfe írta:Nem hiszek a szememnek, a Chelsea a hibás és szánalmas mi meg a legjobbak a világon. Nem is tudom mi volt ez. Mindenki formán kivül. Most már látható, hogy válltozások kellenek. Cuenca-Tello stb. nem ide valók. nem minta Xavi vagy Messi jobb lett volna. A nagy széria véget ért - sajnos.
+3VictorValdes19 írta:Szintén! S mindegyik kedvenc csapatomnál ezt érzem. Vereség, bukás után még jobban felerősödnek bennem a csapat iránti érzelmem. Mazochista vagyok valszeg..ozsimiki írta:Sajnálom, hogy kiestünk, de fura lény vagyok, Imádom most még jobban a Barcát!
Ehhez még annyit, hogy egy igen kevés főt számláló elitklubba is bekerültünk ma: azon kevés csapat egyike vagyunk, akinek Torres gólt lőtt Chelsea mezben.kurdt írta:Az FC Barcelona a mai este folyamán újabb rekordot döntött meg: egy hét alatt harmadszorra verte meg saját magát. Csak gratulálni tudok!
+1,mintha csak én irtam volna...geridoss írta:Szomorú vagyok. Csalódott vagyok. Letört vagyok. És még mindig barcás vagyok
Elfáradtak, ezt nem lehet a szemükre róni. Három éven keresztül olyan szemkápráztató vizuális orgazmusban részesítettek minket, hogy én még egy ilyen szörnyű hét után is tiszta szívből imádom őket! Napról napra jobban.
Szintén! S mindegyik kedvenc csapatomnál ezt érzem. Vereség, bukás után még jobban felerősödnek bennem a csapat iránti érzelmem. Mazochista vagyok valszeg..ozsimiki írta:Sajnálom, hogy kiestünk, de fura lény vagyok, Imádom most még jobban a Barcát!
Fura, hogy pont azért szereti sok mindenki a Barcát mert így játszikzoli001 írta:Xavi001 írta:Remélem akárkit is kap ez cselzi,azt is így fogja legyőzni,szánalmas ez a mai foci!
Mi volt ebben a szánalmas?
0-1.nél mit játszottak volna??????Nekünk volt sürgős![auto_cenzúra] de nagyon!
16-ról nem lőni ott tökölödni!Vicc!
Sebaj majd jövőre!